Jerrys 16.01.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Tak jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 20.01.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 U góry po prawej stronie masz zmień albo taki czerony krzyżyk "usuń" - kliknij na to . Jeśli nie będzie usuń to zrób najpierw zmiany a potem powinno się pokazać usuń. Będziesz mógł usunąć .. jeśli nikt pod Tobą nie umiesci żadnego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 21.01.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dzięki Nie mam nic takiego - a niżej mam info, że nie mogę usuwać własnych postów (chyba nie wiem dlaczego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 21.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Nie wiem co masz, ja parę razy coś tam usuwałam.. i się usunęło Chociaż raz mi dało komusikat, ze nie mogę czegoś tam usunąć ale i tak się później usunęło. Jeśli się zalogujesz na siebie to musisz z prawej strony u góry wiedzieć to o czym pisałam...ale musisz być zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Możesz usunąć całkowicie swój post pod warunkiem, że nikt po Tobie nie napisał . Potem tylko możesz wykasować tekst używając funkcji zmień. Podaj linka do posta do skasowania zajmę się Twoją sprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts