Jerrys 16.01.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam problem z wykonaniem ścianki z wbłębioną półką i wnęki na pralkę w łazience pod skosem - myślałem o pionowych elementach wymurowanych z Ytonga 6 cm lub konstrukcji i suchym tynku ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać no i idealnie byłoby mieć jakiś dostęp do tych schowków za wanną i wc bez wyciągania pralki. Może ktoś przerabiał ten temat i zechce podzielić się spostrzeżeniami, może jakiś architekt wnętrz coś podpowie (pomarzyć zawsze można), może jakieś szkice lub zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 17.01.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 18.01.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czyżby nikt nie robił takich ścianek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts