mikita 17.01.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 WitamMiałam pomysł, aby komin widoczny w przedpokoju obłozyć takimi płytkami a'la kamień. Pomysł pomysłem, a jak przyszło do wykonastwa do klapa.Ból już przy wyborze producenta, Kuleczka pisała, że ma Relief, ale u mnie nie ma ich dystrybutora.I drugi problem - chciałam zrobić tam ściankę w leciutkim łuku, ale nie wiem, czy te płytki da radę wogóle tak ułożyć. Niby płytkarze mówią, że się da, ale reszta "fachowców" mówi, że to niewykonalne. Zgłupieć można. Poradźcie coś.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataSS 17.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 powinno się dać układać po łuku. Tylko dla kładzących jest to większy problem, bo każdą płytkę muszą gierować. Dużo pracy ale pewnie do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 17.01.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 O to chodzi, że płykarze mówią, że będzie dobrze, tylko, że oni tych płytek nie widzieli (to tak jak ja ), tylko osoby, które robią gipsówkę i obudowy z g-k mówią, że nie będą robić łuku bo te płytki będą źle wyglądać. P.S. Co znaczy "gierować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 17.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ja nie wiem co to znaczy,ale wiem że jest jeszcze taka firma StoneMaster która zajmuje się produkcją płytek imitujących kamień, sama mam je u siebie zakupione w obihttp://images1.fotosik.pl/234/8725ea6feee19811m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam Pracuje w firmie która produkuje takie płytki, wykonanej w najwyższej realistyczności, jeżeli chcesz to mogę podesłać zdjęcia. http://www.corto-stone.com dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 18.01.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 SuperCzekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 18.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam, moim zdaniem "red rock"-bardzo ładne.wrzuc w googla, ewentualnie nazwę kolekcji"inkana".Cena dla dla szarych zjadaczy chleba- 89zł za m.kw.Wczoraj dostałam od nich cenniki, czekam na katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 21.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Super Czekam na zdjęcia witam Kilka wrzucilem tu: http://www.corto-stone.com/corto jednak zdjęcia nie oddają w pełni koloru (tu wydaja sie szare) pozdrawiam dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts