Prince 29.05.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak na dziś dzień prezentuje się nasze "Moje miejsce" http://images30.fotosik.pl/221/486ec4dd4e1e9e42m.jpg http://images28.fotosik.pl/221/6207228419a2fe85m.jpg Pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 29.05.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak na dziś dzień prezentuje się nasze "Moje miejsce" http://images30.fotosik.pl/221/486ec4dd4e1e9e42m.jpg http://images28.fotosik.pl/221/6207228419a2fe85m.jpg Pozdrawiam wszystkich budujących Prince obejrzałam, super to wygląda. Fajnie że zostawiłas te 2 małe okienka przy schodach. Podoba mi sie to "nasze" miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 29.05.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Marc 78 masz wiadomosc na prv. Mam nadzieje ze pomogłam. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 29.05.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak na dziś dzień prezentuje się nasze "Moje miejsce" http://images30.fotosik.pl/221/486ec4dd4e1e9e42m.jpg http://images28.fotosik.pl/221/6207228419a2fe85m.jpg Pozdrawiam wszystkich budujących Prince obejrzałam, super to wygląda. Fajnie że zostawiłas te 2 małe okienka przy schodach. Podoba mi sie to "nasze" miejsce Dzięki Edyta za miłe słowa. Coraz bardziej upewniam się w przekonaniu, że to był słuszny wybór. Choć czasem do szału mnie doprowadzają rodzinni/przyjacielscy krytykanci, którzy twierdzą, że okno mogło być większe, że taras mało zadaszony, że pokoje niewielkie itp. Ale staram się nie brać sobie do serca tych ich „dobrych rad”. A wczoraj po ściągnięciu części stempli, to miałam niesamowitą radochę a pomieszczenia wcale takie małe nie są jak mi się wcześniej wydawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 29.05.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witam ponownie, Napiszcie prosze co sadzicie o tej ofercie? Firma jest z wielkopolski. Podana cena jest za stan deweloperski. "Orientacyjny koszt budowy tego domu może wynieść ok.255750zł przy założeniu że będziemy budować: wg mnie cena jest OK + istotne tez czy to nowa firma czy z tradycjami ( jak cos bedzie nie tak to jet kogo scigac .... mnie wyszlo sporo wiecej ale sa takie "ciche" koszty jak zrobisz tarasy - pelen fundament czy nie podbitka odgorm drenaz itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 29.05.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Tak na dziś dzień prezentuje się nasze "Moje miejsce" http://images30.fotosik.pl/221/486ec4dd4e1e9e42m.jpg http://images28.fotosik.pl/221/6207228419a2fe85m.jpg Pozdrawiam wszystkich budujących ogladalem i inne zdjecia z twojej budowy SUPER WYKONCZENIE i dbalosc o detale szczegolnie wiezba dobrze ze moja zonka tego niw widzi bo trzeba by chlupe od nowa stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 29.05.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 U mnie całośc 6 tys. za schody, tylko tyle ale dlaczego jak to iiii no ale... jakis namiar mozesz zapodac prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 30.05.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 U mnie całośc 6 tys. za schody, tylko tyle ale dlaczego jak to iiii no ale... jakis namiar mozesz zapodac prosze Boszz...te schody to chyba jedyna rzecz ktora mi wyszła tanio!!!!!!!!! Oczywiscie namiary podaje, bo gosc jest elastyczny i robi dosłownie wszedzie. Oststnio robił coś w Warszawie i Częstochowie. Nazywa się Tomaszewski nr telefonu 661 20 17 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 30.05.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Coraz bardziej upewniam się w przekonaniu, że to był słuszny wybór. Choć czasem do szału mnie doprowadzają rodzinni/przyjacielscy krytykanci, którzy twierdzą, że okno mogło być większe, że taras mało zadaszony, że pokoje niewielkie itp. Ale staram się nie brać sobie do serca tych ich „dobrych rad”. A wczoraj po ściągnięciu części stempli, to miałam niesamowitą radochę a pomieszczenia wcale takie małe nie są jak mi się wcześniej wydawało. Qrcze a ja myślałam , ze to tylko moja rodzina taka "paskudna". Oj mnie też dobijają doradcy i krytykanci. A poczekaj jak zaczniesz się urządzać..... poddadzą krytyce wszystko. Qrcze niech sami wybudują ...... Ja na budowaninu się nie znam (no dzisiaj jestem mądrzejsza...ale to i tak już nie ważne), podjęłam milion decyzji w temacie o którym nie maiłam pojecia, w czasie że tak ujmę błyskawicznym. Na ten milion tylko kilka było do d.....y. Wg mnie to dobry wynik. A doradcami - zazdrośnikami się nie przejmuj. POmieszczeń jest w domku sporo wiec się ze szmatą nabiegasz ( a wtedy rodzina Ci nie pomoze). W domku spokojnie moze zamieszkac spora rodzinka. Jest fajny, proporcjonalny, pasuje do kazdego miejsca i NIE STRASZY swoja wyszukaną formą.!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 30.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 ogladalem i inne zdjecia z twojej budowy SUPER WYKONCZENIE i dbalosc o detale szczegolnie wiezba dobrze ze moja zonka tego niw widzi bo trzeba by chlupe od nowa stawiac Twój domek tez bardzo sympatycznie się prezentuje. Widzę, że masz okna ze szprosami. Ja też takie chcę mieć i na dniach będę zamawiać, w związku z tym mam pytanie jaka jest szerokość szprosów w Twoich oknach? 18 mm? I jaki kolor okien wybraliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 31.05.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Prince, bardzo ładny domek. Nie mogę się doczekać kiedy ja będę mogła pochwalić się takimi fotkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 03.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 .... Widzę, że masz okna ze szprosami. Ja też takie chcę mieć i na dniach będę zamawiać, w związku z tym mam pytanie jaka jest szerokość szprosów w Twoich oknach? 18 mm? I jaki kolor okien wybraliście? Pozdrawiam okna maja szprosy miedzyszybowe min 18mm ( sprawdze i dam znac ) w kolorze zloty dab kolor okien to tez zloty dab 2 stronny + profil barwiony w masie latwiej myc w zwiazku z super oferta na okna, jaka otrzymalem doplacilem do ramek szyb w kolorze zblizonym do zlotego debu w std jest alu jesli montujesz rolety razem z oknami to warto wybrac konkretny typ - latwo je poprawnie zabudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 03.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Bernardo, dzięki za odpowiedź. A jeżeli chodzi o rolety to my ich nie planujemy - docelowo mają być okiennice. Tak sobie wymyśliłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernardo 11.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ..... pytanie jaka jest szerokość szprosów w Twoich oknach? 18 mm? ..... Pozdrawiam jak jeszcze nie zamowilas okien to moje szprosy maja 26 mm sorki ale dopiero teraz mam dokladny wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 16.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Moze komuś dodam inspiracji wiec pokarzę jak zabudowałam wnękę w pokoju na dole. Pomysł przyszedł mi do głowy już jak oglądałam dom białegob ( kiedyś bywał na forum MM) i zrobiłam tak : http://img142.imageshack.us/img142/6169/budowa13y018lw8.jpg http://img408.imageshack.us/img408/1424/budowa13y020oi5.jpg Pokój ma zaledwie cos koło 11 m2 wiec nie warto zastawiac do meblami. U mnie bedzie ten regał, biurko i tzw rezerwowa sofa. Powinno być ok. Pozdrawiam budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 19.06.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 [..]Pokój ma zaledwie cos koło 11 m2 wiec nie warto zastawiac do meblami. U mnie bedzie ten regał, biurko i tzw rezerwowa sofa. Powinno być ok. Pozdrawiam budujacych. Wpadliśmy dokładnie na to samo Pokój gościnno (sofa), roboczy (biurko). Do tego dostawiliśmy jeszcze 2 telewizorek żeby żonka mogła kolejne 'M-jak coś tam' oglądać, jak reszta rodziny ma inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 25.06.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 male pytanko... Czym ogrzewacie swoje "Moje Miejsca"? Jak Was wychodzi cenowo? Na mojej dzialce nie ma gazu i trzeba by go ciagnac spory kawalek - co w/g gazowni bedzie kosztowac niemala sumke Mysle o kotle na olej opalowy...co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 10.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 ktokolwiek? cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 10.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 rafaal: ja grzeję gazem. O oleju zapomnij - cenowo bez sensu. Juz chyba lepiej elektryczne ogrzewanie (akumulacyjne + 2 taryfy). Ja wcześniej kombinowałem żeby podpiwniczyć garaż i tak piec na ekogroszek zrobić, ale skoro jest gaz - olałem węgiel. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 17.07.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ja też grzeję gazem. Ale do tego mam kominek z płaszczem wodnym. Ta zima będzie dla mnie pierwszą do grzania więc okarze się za jakis czas jakie są koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts