Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mogę Ci przesłać projekt po zmianach, ale dopiero w poniedziałek-porobię scany i wrzucę...tutaj ..?czy na maila?

a gdzie będziesz budować M03?

Witaj! Długo mnie nie było na forum z powodu braku czasu! Ale już jestem! Madzikcrazy prześlij mi tutaj ten projekt po zmianach!!! Pozdrawiam!!!

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam po dłuższej przerwie spowodowanej upajaniem się "Swoim Miejscem" z wykonanym w 95% wnętrzem. Zostało kilka drobiazgów + kominek (sierpień/wrzesień) i zakup mebli do 2 pokoi. Żeby nie być gołosłowny poniżej linki do fotek, jakie dzisiaj zrobiłem. Chętnie przeczytam Wasze komentarze. Miłego oglądania (dla chętnych) i do "sklikania"

SALON

SALON

SALON

SALON

SCHODY

SCHODY

SCHODY

SYPIALNIA GÓRA

SYPIALNIA GÓRA

WIATROŁAP

KORYTARZ DÓŁ

KORYTARZ GÓRA

KUCHNIA

ŁAZIENKA DÓŁ

ŁAZIENKA GÓRA

ŁAZIENKA GÓRA

POKÓJ DÓŁ 1

POKÓJ DÓŁ 2

POKÓJ DÓŁ 2

POKÓJ GÓRA 1

POKÓJ GÓRA 2

POKÓJ GÓRA 2

Edytowane przez jamal75

Gratulacje. Szybko uwinęliście się z robotą. Jak patrzę na Wasze wnętrza to macie bardzo dużą łazienkę na górze oraz kuchnię (ma się rozumieć w porównaniu do naszego domku). U mnie obydwa te pomieszczenia są jakieś takie mniejsze. Wasz wiatrołap też wygląda mi na przestronniejszy ale może to kwestia jego urządzenia.

My aktualnie czekamy na dostawę parkietu. Mamy zrobione łazienki ale nie do końca bo brakuje nam stolarki w łazience czyli blatów i szafek (stolarz zrobi je dopiero w sierpniu). Tak wiec przeprowadzki póki co nie będzie. Nie mamy też mebli no i cały teren wokół domu jest do zagospodarowania. Jaka popada to mamy jak w Serbinowie. Ciężko wyjechać.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Mój sąsiad tak ma. Wszystko zależy od tego jaki układ mebli i sprzętu przewidujesz w mieszkaniu. Gdzie planujesz kominek i gdzie zamierzasz ustawić komplet wypoczynkowy. Jeśłi to zaplanujesz to wtedy będzie jasne, jak będziesz musiał ułożyć schody. Tak mi się wydaje.

Pozdrawiam.

Masz rację, do schodów musi być dostęp.

Bieg zgodny z projektem, to wejście do domu i od razu mogę iść do góry.

Bieg w elkę to raczej wychodzę z kuchni i idę do góry.

Tera mam jednak poważniejszy problem, ostatnie deszcze spowodowały że kawałek skarpy zasuwa w dół nad domem.

Czym ją można obsadzić, żeby korzenie trzymały skarpę?

Pozdrawiam

Wojgrod

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witajcie,

polecam lipcowe wydanie miesięcznika Moje mieszkanie, w tym numerze prezentują ślicznie urządzone Moje Miejsce :D :)

A jak Wam idą budowy? Pewnie część z Was już mieszka :)

jamal75 gratuluję fajnych wnętrz. Bardzo podoba mi się wasz układ kuchni.

My póki co delektujemy się letnimi wieczorami na tarasie, wnętrza jeszcze wciąż niewykończone... ale tak to jest jak się działa samemu...

Prawie skończoną mamy łazienkę, jak już będzie "cacy" ;) to może wstawię jakieś zdjęcie

Pozdrawiam!

Rzeczywiście wnętrza ślicznie urządzone. Poza tym MM bardzo ładnie komponuje się z otoczeniem:),

My suszymy wylewkę. Robiona była pod koniec października i niestety ciągle nie da się jeszcze położyć parkietu :bash:.

Jest już co prawda światełko w tunelu gdyż za 1,5 tygodnia mają nam położyć parkiet na górze a za miesiąc (mniej więcej) na dole.

Zadaszony taras sprawdza się super zwłaszcza w ostatnie upały.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witajcie Forumowicze!

Projekt "moje miejsce" zauroczył również mnie i mojego męża. Jesteśmy na etapie zakupu projektu no i oczywiście zwracamy się z wielką prośbą do osób których domki już stoją o możliwość zobaczenia budowy w realu.

Dzięki Wam można już naprawdę wiele dowiedzieć się z forum, ale jednak zakup projektu jest przełomowym i bardzo ważnym elementem przedsięwzięcia dlatego jest dla nas bardzo ważne aby móc zobaczyć domek na własne oczy.

Interesuje nas dokładnie wariant IV ale jest od niedawna dostępny więc pewnie nie wiele ich jest wybudowanych. W sumie wszystkie warianty są dość podobne dlatego chcielibyśmy zobaczyć którykolwiek z nich.

Najdogodniejsze dla nas byłyby okolice Krakowa, Bochni, czy Częstochowy, ale również chętnie wybierzemy się na dalszą wycieczkę!

Pozdrawiamy serdecznie!:D