RafałA 16.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 mogę Ci przesłać projekt po zmianach, ale dopiero w poniedziałek-porobię scany i wrzucę...tutaj ..?czy na maila? a gdzie będziesz budować M03? Witaj! Długo mnie nie było na forum z powodu braku czasu! Ale już jestem! Madzikcrazy prześlij mi tutaj ten projekt po zmianach!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafałA 16.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Do wszystkich budujących M03!!! Czy ktoś buduje ten domek w lubuskim??? A najlepiej w okolicach Zielonej Góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgrod 17.04.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witajcie,A w małopolskim, okolice Nowego Sącza?PzdrWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 27.04.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 cześć, my dopiero zalaliśmy fundamenty - w minioną środę...niestety pogoda nas nie rozpieszcza i wszystko jakoś się wydłuża...ale nie załamujemy rąk - przecież w końcu to dom na całe życie i nie ma się do spieszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 27.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 zdjęcia dodam..tylko musze się w końcu za to zabrać...ale z czasem bywa różnie...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 27.04.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 do RafałA - wrzuciłam rzut parteru i piwnicy ...znajdziesz w moim dzienniku budowy - który właśnie założyłam;) w razie pytań pisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamal75 03.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Witam po dłuższej przerwie spowodowanej upajaniem się "Swoim Miejscem" z wykonanym w 95% wnętrzem. Zostało kilka drobiazgów + kominek (sierpień/wrzesień) i zakup mebli do 2 pokoi. Żeby nie być gołosłowny poniżej linki do fotek, jakie dzisiaj zrobiłem. Chętnie przeczytam Wasze komentarze. Miłego oglądania (dla chętnych) i do "sklikania"SALONSALONSALONSALONSCHODYSCHODYSCHODYSYPIALNIA GÓRASYPIALNIA GÓRAWIATROŁAPKORYTARZ DÓŁKORYTARZ GÓRAKUCHNIAŁAZIENKA DÓŁŁAZIENKA GÓRAŁAZIENKA GÓRAPOKÓJ DÓŁ 1POKÓJ DÓŁ 2POKÓJ DÓŁ 2POKÓJ GÓRA 1POKÓJ GÓRA 2POKÓJ GÓRA 2 Edytowane 4 Maja 2010 przez jamal75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 04.05.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Gratulacje. Szybko uwinęliście się z robotą. Jak patrzę na Wasze wnętrza to macie bardzo dużą łazienkę na górze oraz kuchnię (ma się rozumieć w porównaniu do naszego domku). U mnie obydwa te pomieszczenia są jakieś takie mniejsze. Wasz wiatrołap też wygląda mi na przestronniejszy ale może to kwestia jego urządzenia.My aktualnie czekamy na dostawę parkietu. Mamy zrobione łazienki ale nie do końca bo brakuje nam stolarki w łazience czyli blatów i szafek (stolarz zrobi je dopiero w sierpniu). Tak wiec przeprowadzki póki co nie będzie. Nie mamy też mebli no i cały teren wokół domu jest do zagospodarowania. Jaka popada to mamy jak w Serbinowie. Ciężko wyjechać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgrod 21.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam,A czy ktoś umieścił pierwszy bieg schodów pod ścianą zewnętrzną?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamal75 25.05.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam, A czy ktoś umieścił pierwszy bieg schodów pod ścianą zewnętrzną? Pzdr Czyli którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgrod 26.05.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Zamiast biegu tam i z powrotem, bieg w elkę, __ > _ _ _ _ _ I I I I I I I I I ^ Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamal75 27.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mój sąsiad tak ma. Wszystko zależy od tego jaki układ mebli i sprzętu przewidujesz w mieszkaniu. Gdzie planujesz kominek i gdzie zamierzasz ustawić komplet wypoczynkowy. Jeśłi to zaplanujesz to wtedy będzie jasne, jak będziesz musiał ułożyć schody. Tak mi się wydaje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgrod 29.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Masz rację, do schodów musi być dostęp.Bieg zgodny z projektem, to wejście do domu i od razu mogę iść do góry.Bieg w elkę to raczej wychodzę z kuchni i idę do góry. Tera mam jednak poważniejszy problem, ostatnie deszcze spowodowały że kawałek skarpy zasuwa w dół nad domem.Czym ją można obsadzić, żeby korzenie trzymały skarpę? PozdrawiamWojgrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 02.06.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 jamal75 piękny domek, fajnie to sobie urządziliści, a salon w moim stylu, będe podpatrywać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamal75 10.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Heh, dzieki. Urzadzila wlasciwie go moja zona przy malej pomocy specjalisty. Ja tylko bylem wykonawca kilku elementow. Sam wymyslilem i wykonalem jedynie balustrade na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 14.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witajcie, polecam lipcowe wydanie miesięcznika Moje mieszkanie, w tym numerze prezentują ślicznie urządzone Moje Miejsce A jak Wam idą budowy? Pewnie część z Was już mieszka jamal75 gratuluję fajnych wnętrz. Bardzo podoba mi się wasz układ kuchni. My póki co delektujemy się letnimi wieczorami na tarasie, wnętrza jeszcze wciąż niewykończone... ale tak to jest jak się działa samemu... Prawie skończoną mamy łazienkę, jak już będzie "cacy" to może wstawię jakieś zdjęcie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 18.07.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Rzeczywiście wnętrza ślicznie urządzone. Poza tym MM bardzo ładnie komponuje się z otoczeniem:), My suszymy wylewkę. Robiona była pod koniec października i niestety ciągle nie da się jeszcze położyć parkietu . Jest już co prawda światełko w tunelu gdyż za 1,5 tygodnia mają nam położyć parkiet na górze a za miesiąc (mniej więcej) na dole. Zadaszony taras sprawdza się super zwłaszcza w ostatnie upały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia_rut 04.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witajcie Forumowicze! Projekt "moje miejsce" zauroczył również mnie i mojego męża. Jesteśmy na etapie zakupu projektu no i oczywiście zwracamy się z wielką prośbą do osób których domki już stoją o możliwość zobaczenia budowy w realu. Dzięki Wam można już naprawdę wiele dowiedzieć się z forum, ale jednak zakup projektu jest przełomowym i bardzo ważnym elementem przedsięwzięcia dlatego jest dla nas bardzo ważne aby móc zobaczyć domek na własne oczy. Interesuje nas dokładnie wariant IV ale jest od niedawna dostępny więc pewnie nie wiele ich jest wybudowanych. W sumie wszystkie warianty są dość podobne dlatego chcielibyśmy zobaczyć którykolwiek z nich. Najdogodniejsze dla nas byłyby okolice Krakowa, Bochni, czy Częstochowy, ale również chętnie wybierzemy się na dalszą wycieczkę! Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamal75 07.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) http://www.euromontaz.plOgrodzenia, balustrady, automatyka - sprzedaż, montaż.Zapraszam na stronę swojej Firmy. Może ktoś z Was bedzie zainteresowany.Ogrodzenia, balustrady, automatyka - sprzedaż, montaż.Pozdrawiam. Edytowane 15 Października 2010 przez jamal75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 13.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 zapraszamy na lubelszczyznę....co prawda jesteśmy na etapie dachu, ale zawsze to już coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts