hania123 16.08.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a może mazowieckie? stan surowy otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 17.08.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 gosia_rut odwiedź skrzynkę prywatnych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 24.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 a może mazowieckie? stan surowy otwarty a gdzie w mazowieckim...bywam w okolicach halinowa, wesołej..........gdybyś w tych stronach się budowała, to chętnie bym zobaczyła Twoje gniazdko....A zarazem swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 26.08.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 patrz skrzynka prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 26.08.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 madzikcrazy my nieopodal Halinowa, zapraszamy , stan wykańczający się, jak potrzebujesz więcej konkretów to mogę napisać na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 28.08.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 o.n.k.a. chętnie "zwiedzimy" Wasze gniazdko, jak tylko wybierzemy się w te okolice.....więc jeśli możesz to napisz więcej info na priva;)no i jeśli możesz to narazie chętnie popodziwiam domek na zdjęciach;)pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 11.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Witam Was serdecznie jestem z Tarnowa małopolska i zaczynamy moje miejsce stawiać mam nadzieje na wiosne teraz jesteśmy jeszcze w starostwie zmiany które chcę zrobić z tego co czytam sa prawie takie jak u reszty Tylko nie wiem może sie nie doczytałam jak u was z wysokością parteru czy uniżaliście bo my chcemy do poziomu 2,50 m maksymalną wysokość PS i pytanie do madzikcrazy o tą Lazienke wydłużoną mogła bym zobaczyć jakiś szkielet jak to wygląda na kartce I jeszce pytanie do osób które domek postawili bo chcę WC parter przerobić na pralnie czy zmieści sie tam pralka standardowa i kosz na bieliznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.09.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 I jeszce pytanie do osób które domek postawili bo chcę WC parter przerobić na pralnie czy zmieści sie tam pralka standardowa i kosz na bieliznę Uważam że się zmieści. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 01.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 w dolnym wc spokojnie zmieści się pralka i kosz na bieliznę, a nawet dwa kosze;) jak tylko zrobię scan wydłużonej łazienki...to Ci podeślę..ale jak chcesz mieć pralnię w miejscu którym mówisz, to nasze rozwiązanie łazienkowe nie wchodzi w grę;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 01.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A napiszcie mi jeszcze czy ktoś obniżał poziom parteru na 2,5 a jeśli nie to czy zmieniał okna na 150x150 przy 2,7 wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 02.10.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nie obniżaliśmy parteru bo nie mieliśmy takiej potrzeby. Mamy 2,70 i uważam że jest ok. 2,50 byłoby za nisko. Jeśli chodzi o okna to zmniejszyliśmy je do rozmiaru 150x150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 03.10.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 nie zmnienialem wysokości parteru ani wielkości okien - jest dużo swiatła do domu, okna idelanie współgrają z bryłą budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 03.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Guliwerka a czy była by szansa na jakieś zdięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 03.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ale zdjęcia czego konkretnie czy tych okien? Z zewnątrz czy wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 04.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Przede wszystkim zewnątrz jak wygląda to wszystko po zmniejszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 05.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam wszystkich budujących MM !!!! Bardzo mi się spodobał ten projekcik i jestem właśnie na etapie wprowadzania zmian w projekcie ( kilka wykorzystałam z Waszych pomysłów i bardzo dziękuję, że się nimi dzielicie), mam takie pytanko: czy ktoś może próbował lub zrobił wejście z garażu do domu?ma ktoś jakiś pomysł?chciałam zrobić w miejscu łazienki ale nie mam kompletnie pomysłu gdzie umieścić łazienkę Myślałam o pomieszczeniu gospodarczym, tj kotłowni(będę ją miała z tyłu garażu), ale nie wiem czy to się sprawdzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 06.10.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 witaj MaritkaT_my mieliśmy robić przejście dom-garaż, ale w ostatniej chwili zrezygnowaliśmy z tego pomysłu, w praktyce się okaże, czy słusznie. U nas to wyszło tak, że w miejscu łazienki mamy pralnię i tam właśnie miały być drzwi do garażu. Łazienkę zaś przenieśliśmy do zmniejszonej sypialni na parterze (tej za schodami, dzięki temu salon też się troszkę powiększył). pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 06.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 o.n.k.a. chętnie zobaczyłabym jakieś Wasze zdjątka:D fajnie wymyśliłaś z łazienką i pralnią Ja z tego względu, że planuję mieć kotłownie z tyłu garażu( garaż będzie powiększony) jestem zmuszona zrobić przejście do domciu, aby móc tam chodzić w kapciuchach:) Zależy mi też na tych dwóch pokoikach na dole.Wymyśliłam więc tak: 1. Łazienka w miejscu gdzie była w projekcie kotłownia (nie potrzebuję dużej łazienki na dole) 2. Wc zlikwidować i poszerzyć przedsionek a w miejscu gdzie było wc szafa na kurtki i takie tam(wykorzystałam pomysł przeglądając forum:) ) 3.Kotłownia z tyłu garażu, garaż powiększony ( już wspominałam i to również odgapiłam;) ) 4. Między pokojami zrobić przejście do garażu 5. Z tego względu, że bardzo zależało mi na spiżarce, pomyślałam, że zrobiłabym sobie właśnie tam gdzie w projekcie jest łazienka:) i tu jeden minus, spiżarka będzie miała właśnie drzwi do garażu i drzwi do domu, trzeba będzie przez nią przechodzić jak się będzie wchodziło do garażu lub na odwrót;) Piętro: 1. Łazienkę powiększyć o kącik komputerowy 2. Zastanawiam się nad zrobieniem "bawialni" dla dzieciaczków nad garażem ( będzie trochę nisko ale dla małych potworków wystarczy i co ważne znajdzie się miejsce na zabawki) Co ty na to??Co wy na to?? Wciąż siedzę i kombinuję, non stop myślę, skorzystałam też z wielu propozycji przeglądając forum:) i może to już będzie ostateczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 06.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 a może lepiej poszerzyć przedsionek kosztem kotłowni a łazienkę zrobić tam, gdzie jest WC (skoro nie musi być duża)? Bo za bardzo nie wiem gdzie by miały być drzwi do łazienki-w-kotłowni, z przedsionka?? czy tak na salony od razu? my tez zrobiliśmy pokój nad garażem, schodzi się do niego po schodkach i jest pełnowymiarową sypialnią... najwyższe pomieszczenie na poddaszu postaram się tu wrzucić jakieś foto http://img843.imageshack.us/img843/2648/73768230.th.jpg http://img709.imageshack.us/img709/5421/43252061.th.jpg http://img689.imageshack.us/img689/9530/77479465.th.jpg i jeszcze znalazłam kilka zdjęć łazienki, więcej wrzucę, gdy będzie skończona http://img821.imageshack.us/img821/2997/61224074.th.jpg http://img683.imageshack.us/img683/4159/70743885.th.jpg http://img831.imageshack.us/img831/2654/24983309.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 07.10.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Maritka, myslę że onka ma rację, łazienkę raczej do WC poszerzonego kosztem witrołapu, ten poszerzyć o kotłownię. Ja robię spiżrkę w WC, ale łazienka zostaje na swoim miejscu. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts