MaritkaT_ 19.03.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Acha, zapomniałam dodać, że z tyłu domu nie będę miała tzw. jaskółki na tarasie tylko dach będzie wydłużony i w ten sposób zadaszony. Jak będzie gotowe to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 19.03.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Cieszę się że komuś mogę pomóc Schody robione były etapami. Najpierw robiliśmy wzmocnienie w wylewce pod te schody. Potem zamontowana była metalowa konstrukcja obudowana taką sklejką. Do niej były dokręcone deski żeby można było chodzić po schodach w czasie budowy. Na końcu konstrukcja została oklejona fornirem, przymocowane zostały stopnie i zamontowana balustrada. Wydaje mi się, że powinnaś szukać fachowca w swojej okolicy bo to najwygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 20.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Hej Guliwerka!! Szukam firmy od schodów w swoim województwie, ale myślałam, że może firma która Tobie wykonywała schody znajduje się gdzieś w pobliżu, bądź ma stronę internetową z jakąś galerią i że może dzięki tej stronie wybrałabym sobie rodzaj, model schodów i pokazałabym np. jakiemuś fachowcowi, w moich stronach, który wykonałby podobne wiadomo, że lepiej szukać fachowców w okolicy bo wtedy odchodzą koszty transportu Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 20.03.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 MaritkaT_Firma Scalaris z Wieliczki/k. Krakowa. Mają swoją stronkę w necie. Jak wrzucisz w wyszukiwarkę znajdziesz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 20.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzięki bardzo zaraz zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 20.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzięki jeszcze raz Guliwerka!!!Właśnie szybko zajrzałam i widzę, że nawet ceny mają podane:) a to mnie interesowało najbardziej. Firmy na których strony zaglądałam w opolszczyźnie nie mają nic na temat cen, trzeba już pomału zaczynać dzwonić i jeździć bo jak tyle się czeka na schody to trzeba to już załatwiać...Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 22.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 My ruszamy od poniedziałku po przestoju zimowym Będą okna w końcu zobaczę co z tego wyszło. MaritkaT_ widzę że podniosłaś ściankę kolankową kiedy kładziesz dach ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 23.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Właśnie nie wiem kiedy będą kłaść dach ponieważ kończą wcześniej zaczętą pracę a do nas mają przyjść jak tam zrobią mam nadzieję, że do świąt będę miała dach skończony zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmita6 25.03.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Hej MaritkaT a powiedz, o ile to nie tajemnica ile wyjdzie ci zdobienie tego dachu??? Sam kupuję ten projekt i mam wrażenie że ten dach to będzie chyba największa częsc inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmita6 25.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 sorki literówka:lol2: oczywiście chodzi o zrobienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 25.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Za sam material drewno+okna dachowe+dachowka wyjdzie nas dokladnie 56 tys z tym, ze mamy 10 okien dachowych i to tez duzo podwyzszylo cene, a kladziemy dachowke ceramiczna roben:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 01.04.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich MM. Nareszcie mamy do odebrania pozwolenie na budowę Mamy nadzieję, że będzie nam szło tak sprawnie i szybko jak na załączanych fotkach hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 01.04.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 U mnie praca wre. Początkowy efekt widac szybko. na razie bez niespodzianek budowa idzie dobrym tempem.Oby tak dalej. http://img28.imageshack.us/img28/3050/dscn1198h.jpg http://img252.imageshack.us/img252/6415/dscn1201n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 02.04.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Gratulacje mmjózki i powodzenia z budową!! Iwona123 Tobie również życzę powodzenia i oby mury szybko rosły!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 02.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) A tak u mnie będzie wyglądać zadaszenie nad tarasem z tyłu Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez MaritkaT_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 02.04.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Boczny taras jak będzie więcej kasiory to w przyszłości chcemy zabudować oknami i zrobić coś w stylu zimowego tarasu, czy jakoś tak to się nazywa...A jeżeli chodzi o dach na dzień dzisiejszy wiem już, że do świąt nie będę go miała Jestem bardzo niezadowolona!!!! Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez MaritkaT_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 02.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 My posiadamy okna wklejam kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaritkaT_ 03.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Gosqa3 zazdroszczę, że już masz tyle zrobione, już nie mogę się doczekać kiedy u mnie tak będzie. A kiedy planujesz się wprowadzić???? Ja mam zamiar na Boże Narodzenie, ale czy to jest możliwe do wykonania??? ciężko powiedzieć...wszystko zależy czy fachowcy od wykończeniówki dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 04.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ekipa już czeka w dokach:D Po świętach grodzimy, kopiemy i jedziemy...jak się cieszymy...Pewnie problemy nas nie ominą ALE DZIEKI WAM I WASZYM, TAK CENNYM INFORMACJOM damy jakoś radę..trzymajcie kciuki jak my za Was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 04.04.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Mmjózki no to życzę pogody i do boju. O problemach lepiej nie myslec i nie wywoływac wilka z lasu, dacie radę. U mnie dzisiaj strop zalany Zastanawiam sie nad zamurowaniem okna w łazience co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts