Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cieszę się że komuś mogę pomóc :)

Schody robione były etapami. Najpierw robiliśmy wzmocnienie w wylewce pod te schody. Potem zamontowana była metalowa konstrukcja obudowana taką sklejką. Do niej były dokręcone deski żeby można było chodzić po schodach w czasie budowy. Na końcu konstrukcja została oklejona fornirem, przymocowane zostały stopnie i zamontowana balustrada.

Wydaje mi się, że powinnaś szukać fachowca w swojej okolicy bo to najwygodniej.

Hej Guliwerka!!

Szukam firmy od schodów w swoim województwie, ale myślałam, że może firma która Tobie wykonywała schody znajduje się gdzieś w pobliżu, bądź ma stronę internetową z jakąś galerią i że może dzięki tej stronie wybrałabym sobie rodzaj, model schodów i pokazałabym np. jakiemuś fachowcowi, w moich stronach, który wykonałby podobne :)

wiadomo, że lepiej szukać fachowców w okolicy bo wtedy odchodzą koszty transportu :)

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź :)

Dzięki jeszcze raz Guliwerka!!!Właśnie szybko zajrzałam i widzę, że nawet ceny mają podane:) a to mnie interesowało najbardziej. Firmy na których strony zaglądałam w opolszczyźnie nie mają nic na temat cen, trzeba już pomału zaczynać dzwonić i jeździć bo jak tyle się czeka na schody to trzeba to już załatwiać...Dzięki jeszcze raz, pozdrawiam :)

Boczny taras jak będzie więcej kasiory to w przyszłości chcemy zabudować oknami i zrobić coś w stylu zimowego tarasu, czy jakoś tak to się nazywa...A jeżeli chodzi o dach na dzień dzisiejszy wiem już, że do świąt nie będę go miała :(

Jestem bardzo niezadowolona!!!! :(

Edytowane przez MaritkaT_

Gosqa3 zazdroszczę, że już masz tyle zrobione, już nie mogę się doczekać kiedy u mnie tak będzie. A kiedy planujesz się wprowadzić????

Ja mam zamiar na Boże Narodzenie, ale czy to jest możliwe do wykonania??? ciężko powiedzieć...wszystko zależy czy fachowcy od wykończeniówki dadzą radę:(