Iwona123 14.01.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 mmjózki jestem pod wrażeniem w końcu i Wy się doczekaliście . Kolejna odsłona inaczej urządzonego MM, fajna kuchnia i ogólnie przyjemnie schody też z pomysłem. U mnie jeszcze bez schodów funkcjonujemy, wprawdzie materiał leży w salonie, tylko ekipa jakoś się nie pali żeby je zamontować. Ciągle coś ... im wypada. To kto tam jeszcze w "kolejce" stoi żeby się wprowadzić?? Pozdrawiam I życzę dużo szczęścia w Nowym 2014 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 16.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 mmjózki... ale super przytulne macie miejsce. Teraz doceniłabym takie rozwiązanie jak u was - zamiast trzech oddzielnych okien na szczytowej ścianie - jedno podwójne tarasowe. Trzy bardzo mi się podobają (wciąż) ale ograniczają ustawność wnętrza. Podobają mi się schody. Wygodne? I kuchnia u was fajnie zaaranżowana. U nas znów... coś za coś... mamy spizażnie bezpośrednio przy kuchni -SUPER, ale przez te wszystkie otwory w ścianach szafek nie ma gdzie ustawiać . Nad kuchnią ciągle myślimy, ciągle nie mamy docelowej zabudowy (eh te prowizorki ). Mogłabym prosić o zdjęcie waszej kuchni z innej perspektywy? Chodzi mi tę ścianę z lodówką. I oczywiście gratulacje i niechaj wam się dobrze mieszka! Iwona123 -rób schody bo u nas materiał leżał prawie trzy lata... jakoś to szybko minęło wprawdzie materiał dobrze się wysezonował ale drabina nie była dobra nasze miejsce wreszcie się doczekało, może na dniach wrzucę jakieś fotki schodów pozdrawiam, iw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 18.01.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wrzuć, wrzuć z dużym zainteresowaniem oglądam rozwiązania innych inwestorów.U mnie w końcu dzisiaj zaczęli montować. Na razie jest zamocowana tylko belka. Trudno mi się przyzwyczaić do nich i tak sobie teraz myślę, że mogły zostać jak w projekcie - My odwróciliśmy je. Hm siedzę i myślę nad nimi. Nic już na pewno nie da się zmienić więc zacznę się powoli do nich przyzwyczajać.W przyszłym tygodniu będą prawie gotowe, więc wtedy wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 19.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam. Dziękujemy za miłe słowa i tak ogólnie, na dzień dzisiejszy nic bym nie zmieniał. A jeszcze jedno, wejście z garażu ( awaryjne:lol2: zrobiłem przez " pokoik", taki mój gabinet. Najlepiej i tak się pracuje w salonie :yes: Co do schodów to są wygodne i nie ma jakiegokolwiek problemu z poruszaniem. Co do ich używania, to rzadko bywam na górze.Teren chłopców-sypialnię mamy na dole. Mieszka się super, aby tylko nie zasypało śniegiem a na wiosnę dalsze prace. Jutro ciągnę dalej zabudowę kominka. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 28.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wszyscy mają schody?... Mam i ja. http://img716.imageshack.us/img716/9332/edni.jpg Kolor palisander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 01.02.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 cudownie macie...wszyscy ....tak inaczej niż ja...ale jakże uroczo...ach;) ..ja mam prośbę do wszystkich...o ZDJĘCIA ŁAZIENEK...szykuję się do tej górnej..a kompletnie nie mam pomysłu....POMÓŻCIE!NATCHNIJCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 18.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 fajne te nasze domy pozdrawiam inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 28.02.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie wygasajmy...Dzielmy się doświadczeniami..jestem pewny ,że tak jak my wielu rozpoczyna budowę MM i potrzebuje wsparcia.....mieszka się świetnie, układ super z sypialnią na parterze ( u nas )...jeszcze mamy wiele do zrobienia ale co tam...chcę postawić sobie tunelik folioewy na pomidorki, ogóreczki..hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.03.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mmjózki jeśli jeszcze tutaj zaglądasz proszę napisz mi ile u ciebie wynosi odległość od ściany do ściany w miejscu gdzie stoi stół?Jakie masz wymiary salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 10.03.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Witaj Kinka.Zdjęcie jest troche przekłamane. Odległość tyle co szerokość kuchni a na zdjęciu widać domurowaną ściankę ( ta z przełącznikami) ma szerokość około 70 cm. Salon standart, zgodnie z dokumentacją. Zmiany wprowadziłem na górze, robiąc trzy pokoje z malutką pralnią. Pozdrawiamy. Teraz szykuję się na wykończenie tarasu, dechy. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 14.03.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Kinka.. gdzie sie ukrywałw]aś/ukrywałes przy tej ilości postów, pomar 900.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 26.03.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Witam. Czy jeszcze ktoś buduje nasze MM:no: Wiec życzymy..ja z żoną i dziećmi wszystkiego co najlepsze, tego co każdy oczekiwał po wprowadzeniu, spełnienia amarzeń.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 19.04.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 puk puk................????Zdrowych, wesołych i pogodnych świąt Wielkiej NocyPozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 22.05.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 10...9...8....7...6....5.... co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmita6 29.07.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Halooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy już nikt nie buduje MM? :bash: Zaglądam tu regularnie z nadzieją na nowe posty i foty a tu cisza jak makiem zasiał. Ja po długich opóźnieniach przygotowuje sie do startu w przyszłym sezonie (mam nadzieje że prąd dotrze w końcu:mad:) Kochani reanimujmy ten temat bo taka wymiana doświadczeń i wizualizacji osobistych pomysłów jest potrzebna. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 30.07.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Witaj kosmita. cieszę się,że jeszcze ktoś jest. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania to pisz śmiało. Pozdrowienia dla już mieszkających i zaczynających. Dzisiaj montowałem kolejne oświetlenie tarasu a deski na nim wyszły mi super. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 30.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 obumieramy.....;(nikt nic nie pisze...nie wstawia zdjęć...a ja wciąż nie mam pomysłu na górną łazienkę...Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 31.07.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witaj. Coś tam wstawiam z naszej łazienki, jeszcze kilka detali do dokończenia ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czerwcowa 01.08.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 fajnie. Moim skromnym zdaniem między półkami nad wanną chyba spokojniej by wyglądały gładkie płytki. Ale nie bierz tego do serca. Ja to tak strasznie wszystko minimalizuję w formie . Moim faworytem jest 2 zdjęcie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 01.08.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Przez te fotki musiałem powiesić lusterko, dokończyć kontakty ...aaaaaaaaa hihih..drugie zdjęcie..TRON TO PODSTAWA pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts