Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mmjózki jestem pod wrażeniem w końcu i Wy się doczekaliście . Kolejna odsłona inaczej urządzonego MM, fajna kuchnia i ogólnie przyjemnie schody też z pomysłem. U mnie jeszcze bez schodów funkcjonujemy, wprawdzie materiał leży w salonie, tylko ekipa jakoś się nie pali żeby je zamontować. Ciągle coś ... im wypada.

To kto tam jeszcze w "kolejce" stoi żeby się wprowadzić??

Pozdrawiam I życzę dużo szczęścia w Nowym 2014 roku ;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mmjózki... ale super :) przytulne macie miejsce. Teraz doceniłabym takie rozwiązanie jak u was - zamiast trzech oddzielnych okien na szczytowej ścianie - jedno podwójne tarasowe. Trzy bardzo mi się podobają (wciąż) ale ograniczają ustawność wnętrza. Podobają mi się schody. Wygodne? I kuchnia u was fajnie zaaranżowana. U nas znów... coś za coś... mamy spizażnie bezpośrednio przy kuchni -SUPER, ale przez te wszystkie otwory w ścianach szafek nie ma gdzie ustawiać ;). Nad kuchnią ciągle myślimy, ciągle nie mamy docelowej zabudowy (eh te prowizorki :p). Mogłabym prosić o zdjęcie waszej kuchni z innej perspektywy? Chodzi mi tę ścianę z lodówką. I oczywiście gratulacje i niechaj wam się dobrze mieszka! :)

Iwona123 -rób schody :D bo u nas materiał leżał prawie trzy lata... jakoś to szybko minęło :p wprawdzie materiał dobrze się wysezonował ale drabina nie była dobra ;) nasze miejsce wreszcie się doczekało, może na dniach wrzucę jakieś fotki schodów

pozdrawiam,

iw

Wrzuć, wrzuć z dużym zainteresowaniem oglądam rozwiązania innych inwestorów.

U mnie w końcu dzisiaj zaczęli montować. Na razie jest zamocowana tylko belka. Trudno mi się przyzwyczaić do nich i tak sobie teraz myślę, że mogły zostać jak w projekcie - My odwróciliśmy je. Hm siedzę i myślę nad nimi. Nic już na pewno nie da się zmienić więc zacznę się powoli do nich przyzwyczajać.

W przyszłym tygodniu będą prawie gotowe, więc wtedy wrzucę zdjęcia.

Witam.

Dziękujemy za miłe słowa i tak ogólnie, na dzień dzisiejszy nic bym nie zmieniał. A jeszcze jedno, wejście z garażu ( awaryjne:lol2::lol2: zrobiłem przez " pokoik", taki mój gabinet. Najlepiej i tak się pracuje w salonie :yes::yes::yes:

Co do schodów to są wygodne i nie ma jakiegokolwiek problemu z poruszaniem. Co do ich używania, to rzadko bywam na górze.Teren chłopców-sypialnię mamy na dole. Mieszka się super, aby tylko nie zasypało śniegiem a na wiosnę dalsze prace. Jutro ciągnę dalej zabudowę kominka.

Pozdrawiamy

KUCHNIA.jpg

SCHODY1.jpg

SCHODY2.jpg

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
Nie wygasajmy...Dzielmy się doświadczeniami..jestem pewny ,że tak jak my wielu rozpoczyna budowę MM i potrzebuje wsparcia.....mieszka się świetnie, układ super z sypialnią na parterze ( u nas :) )...jeszcze mamy wiele do zrobienia ale co tam...chcę postawić sobie tunelik folioewy na pomidorki, ogóreczki..hihi.

• 2 weeks później...

Witaj Kinka.

Zdjęcie jest troche przekłamane. Odległość tyle co szerokość kuchni a na zdjęciu widać domurowaną ściankę ( ta z przełącznikami) ma szerokość około 70 cm. Salon standart, zgodnie z dokumentacją. Zmiany wprowadziłem na górze, robiąc trzy pokoje z malutką pralnią. Pozdrawiamy. Teraz szykuję się na wykończenie tarasu, dechy. Pozdrawiamy

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
Halooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy już nikt nie buduje MM? :bash::bash::bash: Zaglądam tu regularnie z nadzieją na nowe posty i foty a tu cisza jak makiem zasiał. Ja po długich opóźnieniach przygotowuje sie do startu w przyszłym sezonie (mam nadzieje że prąd dotrze w końcu:mad:) Kochani reanimujmy ten temat bo taka wymiana doświadczeń i wizualizacji osobistych pomysłów jest potrzebna. pozdrawiam.