Iwona123 03.08.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 MM reaktywacja. To i ja się dołączę do tematu. Mmjózki fajne połączenie tych płytek z jasną fugą wygląda rewelacyjnie. Ja górną łazienkę zrobię pewnie najwcześniej za 5 lat. Ostatnio wykończyłam pokoje na górze dla dzieci. W końcu zwolnił się gabinet na dole. Mam nadzieję, że w tym roku zrobimy tarasy i wejście z podjazdem. Może jakieś inspiracje w postaci fotek? Kto ma niech wrzuca. Niezmiennie mieszka się super, ekstra, świetnie. Pozdrawiam budujących i mieszkających - wpadać częściej - oczywiście na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti7805 06.08.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Witam, Jesteśmy na etapie kupna projektu - oczywiście Moje miejsce Mam ogromną prośbę do wszystkich , którzy MM już wybudowali o możliwość zobaczenia domku. Mieszkamy koło Warszawy, ale w zasadzie możemy podjechać w każde miejsce w Polsce, chociaż preferowalibyśmy wojew. mazowieckie, łódzkie, warmińsko- mazurskie lub świętokrzyskie. Byłabym wdzięczna za wiadomość, a jeszcze bardziej za możliwość zobaczenia wybudowanego domku. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 06.08.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Jeżeli Legnica byłaby po drodze to drzwi otwarte:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 07.08.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Zapraszam do Łańcuta wprawdzie to woj. podkarpackie ale oprócz MM możecie zwiedzić zamek, lub pojechać dalej w urocze Bieszczady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti7805 07.08.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 mmjózki i Iwona 123 bardzo dziękuje . Niewykluczone , że w tym roku będziemy jeszcze w obu okolicach , będę pisała na priv. I jeśli termin "odwiedzin" odpowiadał to byłabym niezmiernie wdzięczna. jeszcze raz dziękuje:) i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 07.08.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 jeśli lubelskie wchodzi w grę to zapraszam (ok 150 km od warszawy...przed lublinem)....ja mam MM bez garażu....wersja "podstawowa"..taras z tyłu;)-przerobiony...jakby coś..więcej na priv,np.dokłądny adres;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 07.08.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Iwonka...my zrobiliśmy na jesieni...podjazd..wiec kosta już gotowa....podeślę tu fotki..jutro zrobię "świerze" z wykoszoną trawką;)ALE...wstaw zdjęcia pokoi dzieci......też mam to przed sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti7805 08.08.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 jeśli lubelskie wchodzi w grę to zapraszam (ok 150 km od warszawy...przed lublinem)....ja mam MM bez garażu....wersja "podstawowa"..taras z tyłu;)-przerobiony...jakby coś..więcej na priv,np.dokłądny adres;) madzikcrazy ..dziękuję te 150 km jest kuszące. Już piszę maila do Ciebie. pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 08.08.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Niesamowite, ożyło/ożyliśmy..super. To nasze MM jest niesamowite, nie starzeje się jego układ, funkcjonalność i możliwości modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 08.08.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 madzikcrazy ..dziękuję te 150 km jest kuszące. Już piszę maila do Ciebie. pozdrawiam M Lublin to też fajna okolica...więc przy okazji zawsze można mieć wycieczkę;)a [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 10.08.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Witam, Jesteśmy na etapie kupna projektu - oczywiście Moje miejsce Mam ogromną prośbę do wszystkich , którzy MM już wybudowali o możliwość zobaczenia domku. Mieszkamy koło Warszawy, ale w zasadzie możemy podjechać w każde miejsce w Polsce, chociaż preferowalibyśmy wojew. mazowieckie, łódzkie, warmińsko- mazurskie lub świętokrzyskie. Byłabym wdzięczna za wiadomość, a jeszcze bardziej za możliwość zobaczenia wybudowanego domku. Pozdrawiam M Hej. Nasze Miejsce stoi tak zwany rzut beretem od Warszawy. Co prawda wnętrze nieco różni się od oryginału bo wprowadziliśmy sporo zmian ale jeśli chcecie obejrzeć to zapraszamy. Nasze zmiany są gdzieś w tym wątku opisane. Napisze prywatną wiadomość z namiarami jeśli bylibyście chętni. Pozdrawiam, iw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti7805 11.08.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Bardzo wszystkim dziękuje za tyle propozycji zobaczenia MM na żywo Jesteście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 17.08.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Bardzo wszystkim dziękuje za tyle propozycji zobaczenia MM na żywo Jesteście super moje już obejrzane, mam nadzieję, że pomogliśmy;) i......obyśmy "złapali" następnego fana "naszego miejsca";)...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 07.10.2014 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Cześć MMkowicze, znowu śpicie Kilka fotek , tak dla oka. Jakoś mi sie udało w miarę dokończyć to oczko i no artystyczny nieład na tarasie;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 26.11.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Witajcie mm-kowicze. Co u was, jak sie mieszka, jak plany i realizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 06.02.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 (edytowane) witajcie..nadal szukam..zmagam się z pomysłem na górną łazienkę...inspiracji brak....trudno mi- bo dolna mi się tak podoba,...i szukam podobnej...chociaż nie do końca chciałbym dublować....i dlatego wybór jest okrutny...a nikt tu nie chce pozałączać zdjęć z tejże łazienki;( poza tym sezon zimowy jest łaskawy.....wiec zamiast odśnieżania trzeba planować działania na wiosnę...a nawet czasem można już realizować pozdrawiam wszystkich...... Edytowane 6 Lutego 2015 przez madzikcrazy dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 11.04.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 witajcie..nadal szukam..zmagam się z pomysłem na górną łazienkę...inspiracji brak....trudno mi- bo dolna mi się tak podoba,...i szukam podobnej...chociaż nie do końca chciałbym dublować....i dlatego wybór jest okrutny...a nikt tu nie chce pozałączać zdjęć z tejże łazienki;( poza tym sezon zimowy jest łaskawy.....wiec zamiast odśnieżania trzeba planować działania na wiosnę...a nawet czasem można już realizować pozdrawiam wszystkich...... fajny macie ten domek, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikcrazy 21.04.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 witajcie...coś straszna CISZA u nas na forum...nie ma nowych budowniczych...a "starzy" nie mają czasu...hm...to w takim razie do tych mieszkających pytanie z innej beczki...POCHWALCIE SIĘ SWOIMI OGRODAMI....)jak to u Was wygląda....jak planowanie.....rozłożenie roślin....nie pozwólmy aby to forum "umarło";( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmjózki 29.04.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 witajcie...coś straszna CISZA u nas na forum...nie ma nowych budowniczych...a "starzy" nie mają czasu...hm...to w takim razie do tych mieszkających pytanie z innej beczki...POCHWALCIE SIĘ SWOIMI OGRODAMI....)jak to u Was wygląda....jak planowanie.....rozłożenie roślin....nie pozwólmy aby to forum "umarło";( Witaj madzikcrazy cisza, cisza, racja ale zawsze miło się budzić. Co do roślinek i ogrodu to jade skromnie alee co moge sam zrobic to robię. Postawiłem wedzarkę i co najlepsze to działa hihihi:D No i mieszkańcy oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert8888 07.05.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witam. Może ktoś kto wbudował M03a stworzył z tego mniejszego tarasu ogród zimowy? Szukam koncepcji, zdjęć. Już na etapie budowy tak mi się marzyło aby zrobić ogród zimowy na tym tarasie, teraz dojrzał ten pomysł do realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts