remian 17.05.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Chciałem zapytać jakie jest Wasze zdanie i doświadczenia w sadzeniu większych drzew (chodzi mi głównie o iglaste) - 1,5 m i większe,kupowanych w rozsadach donicowych. Słyszełem, że sporo jednak nie przyjmuje się (mimo zapewnień sprzedawców). Większe drzewa to większy koszt i potencjalnie dotkliwsze straty. Z drugiej strony chciałoby się mieć duże drzewa "od razu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 19.08.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Oczywiscie że sadzic starsze i duże.Życie jest przecierz krótkie.Trzeba tylko o nie zadbac po posadzeniu bardzo starannie.Tzn głownie chodzi o systematyczne podlewanie przez pierwszy sezon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts