Rozmaryn 17.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam, Czy jest ktoś kto posiada kota lub koty bengalskie. Zastanawiamy się z mężem nad zakupem takowych, tzn. chcielibysmy od razu dwa, żeby się nie nudziły i miały towarzystwo. Chciałabym więcej się dowiedzieć o tej rasie od "niechodowców."Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 21.03.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Nie będę odkrywcza jeśli powiem, że dwa koty w domu to dla nich frajda. Nie będą się nudzić. Tym bardziej bengale, które są psami w skórze kota. To bardzo towarzyska rasa więc jeśli nie ma was w domu przez kilka godzin to dwa bengalki są świetnym pomysłem. Ja mam persiczkę ale to kot leniuch. Żyje po to żeby spać, czasami coś zjeść i pobawić się przez godzinę dziennie i znów położyć się spać. Życzę udanego dokocenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts