Kasia_de 17.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 raz dwa trzy, próba komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyl1719501241 17.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jestem pierwsza (z komentarzem hihi) No więc- projekt bardzo ciekawy i patrząc na zaprezentowane elewacje wygląd domku oryginalny i taki nieszablonowy. Mi się podoba javascript:emoticon('') javascript:emoticon('') Strasznie jestem ciekawa układu pomieszczeń, bo sama mam wąską działkę i chętnie zobaczę Twoje rozwiązania. Czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 17.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A ja widziałam już układ pomieszczeń I bardzo mi się podobał! A poza tym my z Kasią bedziemy sasiadkami, tym bardziej więc czekam na nowinki Ale ale, Kasiu, czy to znaczy, że budować bedziecie dopiero w sierpniu? Czy dowiadywałaś się, czy bank zgodzi się na kredyt na sam stan surowy? Chyba, że zadeklarujecie, że reszta ze sprzedaży mieszkania, bo tak chyba można.... W kazdym razie fajnie, że założyłaś dziennik - uwielbiam czytać dzienniki! Trzymam mocno kciuki za wasze przedsięwzięcie i w razie czego wal z pytaniami jak w dym (no, ale chyba już o tym wiesz ) I może wpadniesz do mnie na kawkę? Co prawda nie ma jeszcze pełnego wystroju wnętrz ale jest czajnik i koza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 18.01.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 dzięki za pierwsze komentarze )) mam dziś kiepski dzień... pół nocy nie spałam bo Potomek dawał w pióra, o 5 musiałam wstać , o 3 Inka (kotka) puściła pawia i musiałam wstać sprawdzić co się dzieje, o 8 byłam umówiona w Radomiu, pojechałam, zrobiłam 250 km, mało nie zasnęłam po drodze za kierownicą... właśnie padam na mordę... muszę się z kimś napić wódki i odreagować ale może być i kawa Chętnie Cię odwiedzę Dominiko [naturalnie nie dziś ], zobaczę jak Twój domek z bliska wygląda - jakie zmiany od ostatnich oględzin (a dużo się chyba zmieniło, bo ostatnio tylko fundamenty były jak na razie to tylko z ulicy oglądam *motyl* - mówisz i masz, zaraz wkleję rzuty Mam pierwszą wycenę - 35 tys za stan surowy kto da mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 18.01.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no, rzuty już są Co do kredytu - fundamenty chyba zrobimy z oszczędności, ale kredyt chcemy na całą resztę... ile dadzą Ja mam w tej chwili małą umowę - zlecenie (ale za to na rok - może uwzględnią) no i pensja męża... zobaczymy no i od lutego chyba uruchomię działalność gospodarczą, więc może jak zabraknie tej kasy to jakoś przeliczymy zdolność za 6 miesięcy i dobierzemy? muszę znaleść jakiś elastyczny bank Za sumę którą dostaniemy "na pensję" męża możemy nie wykończyć domu... (jeszcze działkę musimy refinansować)... szacuję, ze może zabraknąć, bagatela, 30-50 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 18.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Piękny domek, co dosc rzadkie na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 18.01.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 bardzo dziękuję długo nad nim pracowałam, architekt trochę pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Wydaje mi się Kasiu, że twój domek bedzie się cieszył sporym zainteresowaniem I sporo osób bedzie czekało na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 oj to prawda, ja napewno bede czekac, niesamowicie mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyl1719501241 19.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Gratuluję świetnych pomysłów i ciekawych rozwiązań w domku Osobiście bardzo podobają mi się u Ciebie kuchnia ze spiżarnią i świetne garderoby w górnych sypialniach (zapowiadają się bardzo luksusowo). Sama też planuję takie rozwiązania, ale ja jeszcze jestem na etapie planowania Na pewno będę śledzić Twoje poczynania bo zapowiada się ciekawy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyl1719501241 19.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kasiu- czytam i czytam, ale nie mogę znaleźć wymiarów Twojego domu (interesuje mnie głównie szerokość). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 19.01.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 już melduję dłuższy bok, razem z garażem - 1825 cm krótszy ( w najszerszym miejscu) - 750 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 19.01.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 powiem architektowi, że jego dzieło się podoba aczkolwiek cały rozkład góry to moje dzieło (w programie Paint hihi rysowałam) a dół (wnęki) to również mój pomysł ciągle się zastanawiam jaki tynk tam dać, żeby górę odróżnić od dołu, bo co do drewna się waham... no ale to jest problem w dalszej perpektywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A mnie pozostanie papa na dachu, najtańsze kaloryfery, piec na węgiel, płytki PCV na podłogach, lastriko na tarasie.... buuu!! Ty się nic nie przejmuj, przyjdziesz do mnie to powiem ci co zrobić z rekuperatorem i podłogówką tak, żeby cię nie zabiło Kontakty mam, i bedę cię polecać wykonawcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 19.01.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 no, to chciałam usłyszeć (tzn przeczytać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.01.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Cześć Kaśka, przeważnie w tzw ohah i ahhh-ah zbyt wylewny nie jestem, ale muszę przyznać, że projekt domu jest rzeczywiscie ciekawy. Czytałem Twój dziennki, i wchodząc w komentarze chciałem zapytać, czy był to jakiś gotowiec, czy własna wizja. Teraz już wiem. Jezeli chodzi o wymiary działki, to u mnie też nie było łatwo, tym bardziej, że ma trochę, hmm.... walnięty kształt. Masz moze jakiś szkic usytuowania domu na działce? Garaż będzie od ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 20.01.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 mówisz i masz zaraz wkleję plan zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 20.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Obejrzałem plan zagospodarowania działki. Całkiem zgrabnie udało Wam się wkomponowac dom w jej trudne wymiary. Do tego druga połowa została na sprzedaż - spryciarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witaj Kasiu! Będe tu częstym gosciem Z kręgielnią to bardzo dobry pomysł, musze sie nad tym zastanowić U mnie sie mówi stodoła i wagon Zycze powodzenia w budowlanych zmaganiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Kasia bardzo ładny domek widziałam kiedyś coś na podobnej zasadzie tylko chyba o 0,5 m węższy a nie chcieliście się budować na części B? a z prądem to próbuj załatwiać czasem się da a jak się nie da to zawsze można na agregacie budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts