Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kasi_de

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

>Kasia_de

A co Tobie zrobił Dach Centrum Bis? Mnie doprowadzili do stanu wrzenia opóźniając dostawę o trzy tygodnie i nie odbierając telefonów. W końcu zadzwoniłem do producenta dachówki i dotarłem do wiceprezesa no i ich pogonił, po dwóch dniach towar był na placu. Poza tym dostarczyli mi nie tą folię paroprzepuszczalną co chciałem. Natomiast przyznam że mieli dość atrakcyjną ofertę cenową. No ale to już wszystko historia...

tu jest link do forum na gazeta.pl, gdzie ja i nie tylko ja pisałam o DCB.

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=66217492&a=66217492

dodam jeszcze, że zapłaciłam za materiały cenę brutto z VAt 22% a fakturę dostałam na "montaż", kwota brutto ta sama tylko VAT 7% :evil:

wysłałam pismo z żądaniem zmiany faktury ale cisza z ich strony...

Ja zamawiałam u przedstawiciela w Markach, a żeby było zabawniej, jak były rozbieżności między panem z Marek a centralą w Łomiankach, to mi powiedzieli, że "nie ponoszą odpowiedzialności za to co mi przedstawiciel obiecał" :lol:

Też dzwoniłam do producenta, gdzie mi wyjaśniono, że firma DCB została poinformowana, że czas oczekiwania na daną blachę jest bliżej nieokreślony, może nawet kilka miesięcy, zdziwiło ich że klient (niby ja 8) ) chce tak dlugo czekać. No, a ja wydzwaniałam w tym czasie do DCB gdzie ciągle słyszałam - już za pare dni... za dni parę... :lol:

Zmiana zamówienia niestety niczego nie przyspieszyła...

• 3 months później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
Hej Kasiu! to może i ja się przyznam, że dziś "byłam" w Twoim dzienniku. Niestety nie miałam czasu przeczytać go całego, ale poczytałam sobie o Twoich ostatnich "przejściach" budowlanych. Uśmiałam się do łez. Masz super "lekkie pióro" bardzo łatwo i przyjemnie czyta się Twój dzeinnik. Powodzenia w budowie i oczywiście trzymam "kciukasy"za szybką przeprowadzkę! :D