malmuc 12.03.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 to ja czekam z niecierpliwoscią na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 26.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Kasiunia Twój domek wygląda bardzo bardzo zachwycająco.Niby taki niepozorny,prościutki a środeczek ma calkiem do rzeczy Z niecierpliwością czekam na obiecane fotki "po weekendowe" Z chęcią je zobacze. Kibicuje Ci mocno Kasieńko. nie wiem gdzie mi się podzial Twój numer gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 26.03.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 to właśnie były owe fotki "poweekendowe'";-) dzięki za miłe słowa Obecnie sprzątamy po tynkarzach a w kolejce czeka podłogówka i wylewki. A jak Tobie się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 27.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 to właśnie były owe fotki "poweekendowe'";-) hihi to ja poprosze te "posprzątane" fotki poweekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 30.03.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 >Kasia_de A co Tobie zrobił Dach Centrum Bis? Mnie doprowadzili do stanu wrzenia opóźniając dostawę o trzy tygodnie i nie odbierając telefonów. W końcu zadzwoniłem do producenta dachówki i dotarłem do wiceprezesa no i ich pogonił, po dwóch dniach towar był na placu. Poza tym dostarczyli mi nie tą folię paroprzepuszczalną co chciałem. Natomiast przyznam że mieli dość atrakcyjną ofertę cenową. No ale to już wszystko historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 30.03.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 tu jest link do forum na gazeta.pl, gdzie ja i nie tylko ja pisałam o DCB. http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=66217492&a=66217492 dodam jeszcze, że zapłaciłam za materiały cenę brutto z VAt 22% a fakturę dostałam na "montaż", kwota brutto ta sama tylko VAT 7% wysłałam pismo z żądaniem zmiany faktury ale cisza z ich strony... Ja zamawiałam u przedstawiciela w Markach, a żeby było zabawniej, jak były rozbieżności między panem z Marek a centralą w Łomiankach, to mi powiedzieli, że "nie ponoszą odpowiedzialności za to co mi przedstawiciel obiecał" Też dzwoniłam do producenta, gdzie mi wyjaśniono, że firma DCB została poinformowana, że czas oczekiwania na daną blachę jest bliżej nieokreślony, może nawet kilka miesięcy, zdziwiło ich że klient (niby ja ) chce tak dlugo czekać. No, a ja wydzwaniałam w tym czasie do DCB gdzie ciągle słyszałam - już za pare dni... za dni parę... Zmiana zamówienia niestety niczego nie przyspieszyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 A co to za zwyczaj by zapuszczać dziennik!!! Tu trzeba budowa i pisać! Pisać i budować! budowac i chwalić się... A nie siedzieć cicho.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.07.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 piękny dom, po otynkowaniu widać jaki jest zgrabny. fajnie, że są nowe zdjęcia. W środku zapowiada się równie ładnie jak na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 22.07.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 ha, no to zachęcona zainteresowaniem lecę wklejać zdjęcia, bo przeprowadzka tuż tuż nie spodziewałam się, że ktoś może nazwać mój dom pięknym no może intrygujący, ciekawy... ale piękny?? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.08.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Przyszłam się przywitać. Dyg! A gdzie sierpniowe fotki? Co nowego? Za 4 dni przeprowadzka? Uda się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.08.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 klej do podłogówki ceresit 16 lub adesilex p9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.08.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 nie uda się panowie się nie spieszą z łazienkami i poddaszem , idę przesunąć suwaczek o miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 12.08.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 hej,..to pokaż te podłogi??też mamy wszędzie takie same....- wygląda dobrze u nas..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 12.08.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 jutro fugowanie będzie, pewnie w weekend zrobię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 16.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 >Kasia_de Twoja roślina przydomowa to albo komosa albo łoboda, w każdym razie jakiś nitrofit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.08.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ha, roślina została zutylizowana pocieszające, że to chwast był a nie cos unikalnego dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 21.08.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Hej! Przyszłam się przywitać Mam wielki sentyment do twojej budowy, bo buduje się bardzo niedaleko mojego domu rodzinnego A mój nowy domej powstaje równie niedaleko, ale juz "po drugiej stronie ulicy" Kibicuje szybkiemu zamieszkaniu tobie jak i sobie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 21.08.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 hej, w takim razie pozdrawiam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 11.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Hej Kasiu! to może i ja się przyznam, że dziś "byłam" w Twoim dzienniku. Niestety nie miałam czasu przeczytać go całego, ale poczytałam sobie o Twoich ostatnich "przejściach" budowlanych. Uśmiałam się do łez. Masz super "lekkie pióro" bardzo łatwo i przyjemnie czyta się Twój dzeinnik. Powodzenia w budowie i oczywiście trzymam "kciukasy"za szybką przeprowadzkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 11.09.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dzięki za "lekkie pióro" - jestem niespełnioną dziennikarką, więc to mile łechce ego niewiele ostatnio piszę, więcej szpachluję i szlifuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts