Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kasi_de

Recommended Posts

• Odpowiedzi 166
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu, ale się Potomek zmienił!! To mi uświadamia, ile czasu nasza budowa trwa :roll: Jak byliście u mnie, to chyba findamenty były zasypane, prawda?

I gratuluję posiadania na własność projektu! To bardzo podniosły moment, mieć już gotowy projekt w ręku :D

Aha - szykuję grunt pod twoją wentylację mechaniczną :wink: 8)

Witam serdecznie :)

wpisuje się szybko i dodaje do ulubionych ze względu na fajny projekt domu :)

Też mamy działkę wąską - 13 m i na razie będziemy walczyć o przyłącza i takie tam różne papierki :) Projektu na razie nie mamy (są dwa wstępnie zaakceptowane), więc tym bardziej jeżeli pozwolisz będziemy podpatrywać Twoje rozwiązania :)

Szczerze powiedziawszy uwielbiam wyzwania, a taka działka i dom na niej to naprawdę frajda w szukaniu nieszablonowych rozwiązań przy budowaniu i urządzaniu i domu i ogrodu :)

pozdrawiam ciepło

W ogóle to mamy wiele wspólnego z tego co czytałam :) wąska działka, dłuuga, więc część najprawdopodobniej na sprzedaż ;) nie polecamy OF ;)

coś pewnie jeszcze by się znalazło :)

My mamy działkę trochę inaczej położoną, bo leci długością na południe, więc będzie do drogi wężyszm bokiem musiała być ułożona, ale to jeszcze w kwestii ustalania ;)

na razie zrywami załatwiam papierkologię, bo jestem wyzuta z sił po formalnościach związanych z działką i nieszczęsnym doradztwem finansowym, pewnie jak sama bym załatwiała byłoby ze 3 razy szybciej :)))

garaż jest "na styk" ;-)

chodzi o to, żeby zmieścić jeszcze jeden samochód na podjeździe ;-)

po prostu nie będe mogła jeżdzić limuzyna, jeśli chcę ją zmieścić w garażu.

Ale podejrzewam, ze jak będe spłacać kredyt to i tak na limuzynę stać mnie nie będzie :cry:

no i dodatkowo ja jestem kierowcą , który ma problem z manewrami :wink: a zaparkowanie takiej limuzyny to hoho... juz wolę moje maleństwo :wink:

Anoleiz - a kota masz? bo jeśli tak, to my siostry duchowe jesteśmy :lol:

Ja juz jestem na etapie - koniec wymyslania - teraz tylko wykonczeniowka wykonczeniowki hihi czyli listwy i wszystkie bzdety ktore robia to ladne optyczne i perfekcyjne :wink:

I wlasnie dlatego potrzeba nam czlowieczkow, zeby byli przed tym moim etapem, ktorym mozna kibicowac 8)

To witam tez w klubie kociambrowym :lol:

http://img378.imageshack.us/img378/3555/img2242qa8.th.jpg

musze koniecznie dac wzmianke w swoim topiku o Twoim domku, bo tez jedna dziewuszka ma taka waziutka dzialeczke i juz byla troche zrozpaczona z tego powodu ....

• 2 weeks później...