Kasia_de 21.01.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 zastanawialiśmy się nad drugą częścia, ale doszliśmy do wniosku, że im mniej sąsiadów, tym lepiej a droga nie jest ruchliwa. No i media bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 22.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam, baardzo fajny projekt . Ciekawy układ wnętrz. Będę śledzić z niecierpliwością. Pzdr, Emmmma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kasiu, ale się Potomek zmienił!! To mi uświadamia, ile czasu nasza budowa trwa Jak byliście u mnie, to chyba findamenty były zasypane, prawda? I gratuluję posiadania na własność projektu! To bardzo podniosły moment, mieć już gotowy projekt w ręku Aha - szykuję grunt pod twoją wentylację mechaniczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 25.01.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 o, super, może zrobimy zamówienie hurtowe na wentylację? zawsze to taniej a co do Potomka- no cóż, toż pół roku mineło, chłop zmężniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam serdecznie wpisuje się szybko i dodaje do ulubionych ze względu na fajny projekt domu Też mamy działkę wąską - 13 m i na razie będziemy walczyć o przyłącza i takie tam różne papierki Projektu na razie nie mamy (są dwa wstępnie zaakceptowane), więc tym bardziej jeżeli pozwolisz będziemy podpatrywać Twoje rozwiązania Szczerze powiedziawszy uwielbiam wyzwania, a taka działka i dom na niej to naprawdę frajda w szukaniu nieszablonowych rozwiązań przy budowaniu i urządzaniu i domu i ogrodu pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 29.01.2007 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 widzę, że wąskie działki cieszą się popularnością bardzo się cieszę, że moje rozwiązania mogą kogoś zainspirować ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 W ogóle to mamy wiele wspólnego z tego co czytałam wąska działka, dłuuga, więc część najprawdopodobniej na sprzedaż nie polecamy OF coś pewnie jeszcze by się znalazło My mamy działkę trochę inaczej położoną, bo leci długością na południe, więc będzie do drogi wężyszm bokiem musiała być ułożona, ale to jeszcze w kwestii ustalania na razie zrywami załatwiam papierkologię, bo jestem wyzuta z sił po formalnościach związanych z działką i nieszczęsnym doradztwem finansowym, pewnie jak sama bym załatwiała byłoby ze 3 razy szybciej )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 30.01.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wcale niezły ten projekt, tylko garaż bym powiększył, bo inaczej cały będzie robił za składzik a samochód będzie stal na podjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.02.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 garaż jest "na styk" chodzi o to, żeby zmieścić jeszcze jeden samochód na podjeździe po prostu nie będe mogła jeżdzić limuzyna, jeśli chcę ją zmieścić w garażu. Ale podejrzewam, ze jak będe spłacać kredyt to i tak na limuzynę stać mnie nie będzie no i dodatkowo ja jestem kierowcą , który ma problem z manewrami a zaparkowanie takiej limuzyny to hoho... juz wolę moje maleństwo Anoleiz - a kota masz? bo jeśli tak, to my siostry duchowe jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 BA pewnie, że mam kota ) i kota małego na punkcie kotów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.02.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 no to witaj siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No proszę jak to przypadkowo można pokrewną, siostrzaną duszę znaleźć pozdrawiam ciepło i cierpliwości życzę, bo w naszych realiach żeby cokolwiek załatwić to całe moooooorze cierpliwośći potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.02.2007 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 a kiedy Twój dziennik powstanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 01.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Pewnie niedługo już, bo tak się zbieram i zbieram ... w sumie, chciałabym, żeby nie umarł od razu śmiercią naturalną, więc pewnie zacznę pisać jak w końcu coś zaczniemy działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adalo 01.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kurcze to ja myślałem, że mam wąską działkę (18,5) Na projekcie wasz domek wygląda jak bardzo fajna remiza... a i w środku całkiem, całkiem... Trzymam kciuki za inwestycję. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.02.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 18,5 m???? toż to full wypas działeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 18,5 m???? toż to full wypas działeczka To prawie taka, jak nasza Kasiu, nie załamuj się opóźnieniami, nie da się tego uniknąć A do kafli dojdziesz, nie martw się, porozmawiamy na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja juz jestem na etapie - koniec wymyslania - teraz tylko wykonczeniowka wykonczeniowki hihi czyli listwy i wszystkie bzdety ktore robia to ladne optyczne i perfekcyjne I wlasnie dlatego potrzeba nam czlowieczkow, zeby byli przed tym moim etapem, ktorym mozna kibicowac To witam tez w klubie kociambrowym http://img378.imageshack.us/img378/3555/img2242qa8.th.jpg musze koniecznie dac wzmianke w swoim topiku o Twoim domku, bo tez jedna dziewuszka ma taka waziutka dzialeczke i juz byla troche zrozpaczona z tego powodu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 01.02.2007 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 o rany, jaki piekny sierściuch muszę moją kicię też zaprezentować http://images4.fotosik.pl/166/306e44d706e9d39dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 To ja też się moim przy okazji pochwalę a co... http://anoleiz.w.interia.pl/szpilka.jpg http://anoleiz.w.interia.pl/szpilka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts