SylviaW 02.05.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 No bardzo się cieszę, że mamy podejście podobne. Staram się odwiedzać strony osób z poztywnym nastawieniem i już dodaję Twój dziennik do ulubionych i będziemy wspólnie budować ja jeszcze nic nie mam poza marzeniami i dla dodania sobie energii oglądałam dziś gres polerowany, śliczny -wiedza przyda się do kosztorysu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 03.05.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 skąd ja to znam... u mnie jeszcze przysłowiowej pierwszej łopaty nie wbito w ziemię a ja juz planuję meble )) i kolory ścian )) grunt to nastawiać się pozytywnie a widzę, że jesteśmy prawie sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Kasiu, co do studni - to my płaciliśmy 55 zł za mb (w sumie było chyba 8 lub 9 m). Plus pompa (wystarczy taka za 150 zł, jeśli potrzebujesz tylko do ogrodu, zresztą ja będę wkrótce miała nową pompę, więc mogę ci oddać swoją, która służyła nam przez czas budowy). Podam ci namiary na studniarza w sobotę, wezmę swój magiczny zeszyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 03.05.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 na Ciebie zawsze można liczyć do zobaczenia w sobotę już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.05.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Bardzo fajny projekt na wąską działkę. czy możesz wkleić linka z powiekszonym parterem słabo widać powierzchnie i zakamarki.proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 03.05.2007 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Acca5, wysłałam Ci ten rzut mailem, bo to jest w pdf, nie mogę tego tu wstawić... a po przerobieniu na jpg to takie mało czytelne wychodzi a tak możesz sobie powiększyć dowolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 04.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 cierpliwość została nagrodzona i wreszcie mam co czytać i czemu się przyglądać... a oczka nie łzawią od wypatrywania co tam u Ciebie się dzieje ech... my na razie daliśmy sobie spokój z budowaniem, przy tych cenach i tym bumie, chcemy trochę odsapnąć też finansowo i nerwowo - więcej się buduje, dłużej się czeka na decyzje, więcej i częściej się zgrzyta zębodołami... co się da bez kredytu chcemy powoli załatwiać na bieżąco, przyłącza, jakiś barak czy coś na materiały itd... geodetów i takie tam, a z budową pewnie ruszymy dopiero w przyszłym roku a no i caly czas za projektem się rozglądamy, mamy nawet faworyta, a adaptacja też kosztuje... )) pozdrawiam i trzymam kciuki bardzo mocno o te wszystkie zgody i papierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 04.05.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 właśnie się dowiedziałam, że moje dokumenty z Wołomina trafiły z powrotem do Radzymina... niestety razem z moim pozwoleniem jeszcze z 200 innych, a pani w Radzyminie tylko jedna ma dziś dyżur i nie udziela żadnych informacji przez telefon... Biorę zatem Potomka pod pachę i jadę... bez pozwolenia albo chociaż jakichś konkretów nie wyjdę ze starostwa mąż jest chory i odmówił współpracy Anoleiz.. widzę sens w Twoich słowach po podwyżkach część ludzi może się z grona budowniczych wykruszyć i będzie łatwiej o materiały i krótsze kolejki do załatwiania formalności Trzymajcie kciuki za moją wizytę w starostwie... i żeby nie było już żadnych poprawek tylko odbiór pozwolenia Jak nie to poszczuję ich Potomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Optymizm popłaca Już masz (prawie ) pozwolenie! To piękna i wielka chwila, trzeba było chociaż zdjęcie pstryknąć będzie super a co to za poprawki, zdradź w ramach nauki dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 05.05.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 to słynne "prawie" robi jednak wielką różnicę oj, jak wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 08.05.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 ja trzymam kciuki tak, że mi kostki bieleją już i sztywne palce będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.05.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Że też ja dopiero teraz tutaj trafiłam...... piękny dom sie szykuje Gratuluję projektu i będę gorąco kibicować ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Gratuluje pozwolenia rychłego :) Dom bardzo ładny I niedaleko ode mnie Trzymam kciukasy P.S. a co do wkurwu - ja go mam od 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.05.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wszystkim trzymającym kciuki polewam szampana!!!! juz możecie poluzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 to ja pierwsza z GRATULACJAMI )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 09.05.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 dzięki za gratulacje.... a tak nawiasem mówiąc jestem 30 km od Krakowa Piękna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 no ba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Suuper Teraz nic Cię już nie powstrzyma powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.05.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dziś miałam taki sobie dzień, a tu na koniec jakaś radosna wiadomość Bardzo się cieszę Kasiu, że się w końcu doczekaliście. Wytyczanie domku to podniosły moment i poważna sprawa - nie zapomnij zapytac geodety, czy wytycza ci budynek już z ociepleniem (tak u nas było), a później przekaż to wykonawcom, żeby wiedzieli co i jak. A, i trzymaj potomka z dala od palików, żeby nie poprzestawiał ci domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 10.05.2007 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 dzięki za gratulacje i wszystkie rady Dominika jak zwykle jest nieocenionym źródłem informacji Masz rację, Jacka pewnie trzeba będzie trzymać na jakiejś smyczy żeby domu nie przesunął Piszę do Ciebie z małą sprawą na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts