Irma 31.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Gratulacje! A będą jakieś zdjęcia? Jeśli chodzi o suwaczek, to tak mnie frustrował, że go wywaliłam...Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 31.10.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzięki za gratulacje, zdjęcia będą, ale na razie muszę ogarnąć pobudowlany chaos i polikwidować różne prowizorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witaj Kasiu jeśli tu jeszcze zaglądasz napisz jaki wklad wybrałaś do kominka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 05.02.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 zrezygnowaliśmy z kominka z płaszczem wodnym, słusznie przypuszczając że nie będzie nam się chciało regularnie palić. Wybraliśmy najtańszy jaki miał możliwośc podłączenia powietrza z zewnątrz - Maja firmy Kratki.pl. Sama siebie głaszczę po główce że nie zrobiliśmy kominka z płąszczem - teraz nam sie nie chce palić, w weekendy dla "klimatu" przepalamy, szkoda byłoby kasy na taka inwestycję, nie wiem kiedy by się to zwróciło. Pierwszy rachunek za gaz (od połowy września do połowy grudnia) wyniósł 750 zł, wcale nie tak dużo, tym bardziej że różne nieszczelności się objawiły w pełnej krasie, wydaje się że w przyszłym roku mniej spalimy (chyba że zima stulecia będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzięki Kasiu mój mąż jest fanem palenia w kominku teraz mamy malą kozę jak się m wczuje to mamy w salonie 25 stopni i trzeba okno otwierać ja tylko dorzucam wciagu dnia jak jest rozpalone a rachunek za gaz nie jest powalający a jakie nieszczelności odkryliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 05.02.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 mój mąż i ojciec, silna grupa bez doświadczenia ocieplali dach przed wykończeniem płytami k/g poddasza. Okazało się, że na pewnym odcinku źle ułożyli wełnę w okolicy murłaty i podwiewało tamtędy. Ponoć można to uszczelnić z zewnątrz (jak będziemy robić podbitkę). Oby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ale chęci mieli dobre troszkę im tylko nie wyszło mam nazieję że bezproblemowo docieplicie to od zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts