maja_mp 04.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Prosta dwuosobowa - kto produkuje? potrzebuję kilku namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 04.10.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Nie słyszałam o takiej, wszystkie Rosy mają 105... Będę wdzięczna za konkrety! Rosy mają 105, ale miałem na mysli inny model Ravaka... Narożny? Jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 04.10.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 moze Pan widzial Awokado 75x160? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 04.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Może... Ale dla mnie Avokado zdecydowanie za krótka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 04.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A tak w ogóle to jak często korzystacie z wanny? Ja mam w mieszkaniu i prysznic i wannę. Gdyby nie małe dzieci, które z początku kąpaliśmy w wanience stojącej na tej wannie to wanna byłaby całkiem nie używana. No może nie całkiem, bo ja się kąpałem w niej całe 2 razy (przez 5 lat ). Tak to zawsze prysznic. Więc w domku myślałem całkiem zrezygnować z wanny bo czasu na leżenie w ciepłej wodzie pewnie będzie jeszcze mniej niż teraz, ale może jednak pozostanie - prostokątna 160 cm, z akrylu. Nie wiem co ktoś kupił (któraś z wcześniejszych wypowiedzi) ale akryl jest ciepły i woda w takiej wannie też jest dłużej ciepła bo nie przewodzi ciepła tak jak metal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 04.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja kupilem z hydro i mam prysznic obok. Prysznic 2 razy dziennie, a wanna 2 razy w roku ale zato dla dzieci jest to super frajda muszę im limitować bo bym nie zarobił na wodę i prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 04.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Ja mam dwa sezony - latem owszem, preferuję prysznic, ale zimą kąpiel w wannie to dla mnie absolutna konieczność, zmarzlakiem jestem Codziennie, albo prawie codziennie. A że luby zdecydowanie jest prysznicowy, więc usiłujemy upchnąć w blokowej łazience jedno i drugie (osłonka na wannie jak dla mnie nie wchodzi w grę). No i właśnie tych paru centymetrów nam brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja_mp 04.10.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 U nas tak samo-latem prysznic, zimą wanna-uwielbiam czytać w wannie w zimowe wieczory...hmmPrysznic preferuję też rano, chyba, że jest bardzo zimno albo za późno wstałam. Dlatego będzie i wanna u prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza_budujaca 30.11.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 na czym postawić wannę - na stelażu, który jest w komplecie z wanną czy lepiej podmurować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.11.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 na czym postawić wannę - na stelażu, który jest w komplecie z wanną czy lepiej podmurować? Na stelażu i podmurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_16 30.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 na czym postawić wannę - na stelażu, który jest w komplecie z wanną czy lepiej podmurować? Wg mnie, ten stelaż służy tylko do tego, aby wygodnie i dokładnie ustawić i wypoziomować wannę i uważam, że koniecznie trzeba podmurować. Ja tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.11.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 na czym postawić wannę - na stelażu, który jest w komplecie z wanną czy lepiej podmurować? Wg mnie, ten stelaż służy tylko do tego, aby wygodnie i dokładnie ustawić i wypoziomować wannę i uważam, że koniecznie trzeba podmurować. Ja tak zrobiłem. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 dokąldnie podmurowac pod całym dnem.Nóżki to tylko dla prawidłowego wypoziomowania - nie wyobrazam sobie wanny na samych sklepowych nogach. Porażka Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 17.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Hey Jakie są Wasze spostrzeżenia co do rodzaju wanny : -narożna-prostokątna zastanawiam się jaką umieścić w naszej łazience za pomocne odp. z góry thx' dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 17.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jestem za owalna (prostokatna), wolnostojaca.Przynajmniej na razie. Moze sie cos zmienic w momencie ostatecznej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 17.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 W zależności od układu łazienki, bo jeżeli ktoś ma łazienkę w prostokącie to wydaje mi się że lepiej byłoby dla wanny w takim też kształcie, natomiast dla łazienek kwadratowych jak najbardziej narożna, która mi jednak bardziej odpowiada, wizualnie wygląda o wiele ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cora 17.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Mi najbardziej podoba się wanna okrągła, która jest lekko wpuszczona w ziemię. Własnie poszukuję na forum zdjęcia, które kiedys widziałam i taką wannę przedstawiało - od tego czasu jestem jej wielbicielką wygląda to wspaniale, niczym mały basen lub jakusi, zmiesci się mama, tata i dziecko, a to przeciez tylko zwykła wanna no ale oczywiście to zalezy od kształtu i wielkości łazienki, mi osobiscie wanny narozne się nie podobają, miałam taką i estetycznie nie robi wrażenia. Ale myślę, że żeby wybrać sobie coś takiego co nam pod kazdym względem odpowiada, to trzeba wszystko juz zaplanowac na etapie budowy albo najlpiej przed projektowaniem domu. Wtedy mamy jeszcze wpływ na kształt łazienki i nnych pomieszczeń...potem bywa to róznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Wybrałam prostokątną ze względu na łatwość utrzymania czystości. A i z tej rzadko korzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 18.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Do naszej łazienki pasuje wanna prostokątna (od ściany do ściany), ale przód ma zaokrąglony (np. Magnolia, firmy Ravak). Zaplanowaliśmy też i architekt naniósł na projekt, że wanna będzie wpuszczona w podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 18.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 My też chcieliśmy magnolię dopóki nie zobaczyliśmy jej na zywo wygląda jak koryto dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts