chulada 10.05.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A ja mam taką wannę (Ruben Amber): http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/4134/ruben-amber-159x125-cm.jpg Jest wielka i głęboka. Nie mam problemu z myciem bo mam długie ręce , ale pochłania bardzo wiele wody. Ma fajny kształt, ale nie kupiłabym jej po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cudem jest... 12.05.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Miała przyjemność wykąpać się w takiej i takiej. Zdecydowanie muszę polecić prostokątną. Jest bardziej praktyczna i wygodna. Zgodzę się z wcześniejsza wypowiedzią, ze siedzenie gołą pupą jest jak najbardziej niewskazane, a przy tym nie higieniczne i niezdrowe. [reklama] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 13.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ja mam prostą i dużą, taką: http://www.riho.com/produkty.html?line=176Jeżeli ktoś lubi pławić się w wannie i lubi w niej towarzystwo to polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.05.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 nie radzę kupować w marketach budowlanych a czemu? są inne niż w sklepach z glazurą, płytkami i innymi akcesoriami łazienkowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 14.05.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja ponad 6 lat produkuje wanny w Kole wiec jak macie jakieś pytania... zwracac przy zakupie nalezy uwagę na: 1. powierzchnia akrylu 2. popukać w dno wanny jeśli jest pusty odgłos czyli deska pod wanną nie jest dolejona 3. warto sprawdzić ją poziomicą 4. raczej u nas nie ma problemu z reklamacjami... jeśli jest nasza wina, a wiemy kiedy jest nasza... Mam wannę Koło Modo, praktycznie od początku mam w niej brzuchy. Są to wypuklenia w dnie wanny. Akryl nie jest pęknięty. Jeśli można proszę o informację co to może być, od czego. Po paru razach owe brzuchy zauważyliśmy. Zgłosiliśmy od razu kafelkarzowi, myśląc, że to jego wina. Przyjechał, zobaczył od dołu i nic. Nie wiemy niestety czy te brzuchy były już przy kupnie czy wyszły trochę później. Fakt jest taki, że wannę użytkujemy rok i nic w sumie się z nią nie dzieje oprócz rysowania (strasznie się rysuje) i tych brzuchów. Nowych wypukleń nie ma. Pytam zatem fachowaca co to? od czego? i ew. jak zapobiegać rysom na akrylu - bo wanna ma rok, a wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 14.05.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 właśnie muszę wymienić wannę od Kaldewei trochę odstrasza mnie cena, choć całość kusi użytkuje ktoś wannę Roca? np Madalena, albo Contessa bo ja mogę tylko prostokątną wstawić i wcale nie musi być wypasiona Roca daje też panel do obudowy wanny jeszcze go na żywo nie oglądałam, ale jest to zachęcająca alternatywa do obudowy płytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 05.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 witajcieposzukuję informacji na temat wanien marki PMD Piramida ... szykuję drugą łazienkę ale niestety budżet mam mocno ograniczony a muszę zakupić wannę 170cm - zrezygnowałem z narożnej na rzecz klasycznej wanny i w oko wpadła mi wanna PMD Piramida Bona http://www.piramida-wanny.pl/bona.html z obudowa można ją kupić już za około 560zł więc cena bardzo na + ale niestety nie znalazłem zbyt wielu informacji na temat tej firmy a to co znalazłem raczej zalatywało wypowiedziami jakiegoś dystrybutora czy sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 11.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kolor wanny trzeba dobrać do koloru ceramiki, dlatego też polecam kupić sprawdzoną polską wanne i ceramikę np.Cersanitu.Wanna wyjdzie drożej lecz mozna zrównowazyć koszty kupując tańszą serię ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.11.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To bardzo stary wątek, ale zaryzykuję i odkopię go. Mam nadzieję, że Wojtek tu jeszcze zagląda, bo chciałabym się dowiedzieć czy jest sens interesować się akrylowymi wannami firmy Sanplast, bo bardzo mi się spodobała wanna symetryczna WS/ER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynianka 28.11.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A co myślicie o wannie akrylowej "160 x 95 Ravak Rosa 95"?. Jestem na etapie wyboru i polecil mi ją sprzedawca armatury, nie jest tania ale mam nadzieje że warta swojej ceny, marketowe wanny odpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A czemu odpadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 04.01.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Polecam Virgo z Cersanitu bardzo fajny design, jest dosc szeroka na dole, wiec mozna wygodnie dupcie posadzic, super sprawdza sie w opcji wanno-prysznic [ranty sa wystarczajaco szerokie zeby cos na nich postawic]. Ogolnie bardzo jestem zadowolona z wyboru - to byla pierwsza wanna ktora nam obojgu sie bardzo spodobala, plus kupilismy ja w bardzo rozsadnej cenie - za 170cm dalam cos ponad 600PLN. uzytkujemy jakies 2mies. moze to jeszcze nie lata, ale wygoda jest i wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OiM 05.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja polecam wannę Ravak Magnolia. Wg mnie to świetna alternatywa dla prostokątnej wanny, kiedy nie można sobie pozwolić na większe szaleństwa. Wanna jest duza i szeroka. wyglada tak:http://img230.imageshack.us/img230/2369/magnolia1.jpg kupiliśmy ja w sklepie internetowym, ok 700 taniej niz w sklepiepozdrawiam!O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 05.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ja mam wanne Kolo Perfect. Akurat w moim przypadku nie bylo duzo problemow z wyborem bo musialam miec wanne krotka ale za to 75 cm bo chcialam parawan nawannowy. pozatym za wanna ma profil dobry do opcji z przysznicem-plaskie i szerokie dno. Moje dwie znajome tez posiadaja ten zestaw nie slyszalam uwag. Moje obserwacje, ze przy takim profilu dna niestety wiecej wody do wanny trzeba nalewac przy kąpiułce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmomot 08.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 witam,szukam wanny 160 i te modele pasowałby mi kształtem ale...czy są dobrej jakości, czy woda dobrze spływa i nie zostaje , czy wygodne nie mają za wąskiego dna itp.jeżeli ktoś ma te modele prosze o opinie oraz jaki jest odcień bieli bo nie ma na żywo tych wanien w moim mieście a ostatnio prawie nei kupiłam "żółtego " cersanita model virgo wc i umywalki mam z koła - czy nie będzie się zbytnio różnić??dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 10.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Podbijam pytanie - czy ktos moze sie wypowiedziec na temat jakosci wanien firmy PMD Piramida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 10.02.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Cześć, ja mam wanne z PDM. Zamontowana już jakiś czas temu, ale do długich kąpieli użyta raptem 3 razy. Wcześniej nie miałam do czynienia z wannami akrylowymi, więc nie mam porównania. Póki co jest ok. Nie zmieniła koloru (pomimo, że zawsze leje jakieś kolorowe olejki), nie popękała, a osoba która ja montowała nie zgłaszała jakiś trudności. Cena trochę podejrzanie niska, ale zaryzykowaliśmy i jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bureczek 05.09.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Wszystkie rodzaje wanien będą miały swoich przeciwników i zwolenników. Każdy musi dostosować sprzęty do siebie i swoich potrzeb. Dziś na rynku mamy bardzo duży wybór. A ze względu na dużą konkurencję producenci starają się oferować produkty wysokiej jakości. Nie zawsze musimy decydować się na zakup wanny czy brodzika od najbardziej znanych firm. Często mniejsze firmy oferują produkty równie wysokiej jakości, a w o wiele atrakcyjniejszych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 10.09.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A ja znalazłam taką wannę: http://allegro.pl/ekskluzywna-wanna-owalna-antybakteryjna-180x90-i2586020968.html Czy znajdę wśród Was użytkowników wanien tej krakowskiej firmy, którzy podzielą się swoją oceną na temat jakości tych produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 27.06.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 nie wiem czy jeszcze tutaj ktoś zagląda, ale mam pytanie czy ktoś może podzielić się opinią z użytkowania wanien: clarissa koło lub neo plus 16x100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts