UKF 15.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 My mamy akrylową PoolSpa, asymetryczną, "przymierzoną" (koniecznie należy to zrobić) w sklepie...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 15.07.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 PoolSpa - bardzo dobry wybór!!!W tej chwili chyba jedne z lepszych wanien na rynku.Nie drogie (u mnie w tej chwili dodatkowa promocja na wybrane kolekcje)Serdecznie polecamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 15.07.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 My do naszej lazienki kupilismy wanne akrylowa, Avance, firmy Ideal Standard. Jest to takie fajne "jajo" o parametrach 180x90, bedzie ona wolnostojaca W salonie byla 'przymiarka', wanna wydaje sie byc bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 15.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 PoolSpa - bardzo dobry wybór!!! W tej chwili chyba jedne z lepszych wanien na rynku. Nie zamienilbym Dusholux'a na PoolSpa nawet za doplata , ale masz racje niezla firma szczegolnie jak obok stoi np.Pamos . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akuś 15.07.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ja wybrałam Ravak'a model Vanda. Ma ciut szersze wymiary "siedziska" niż modele z PoolSpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 20.07.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Mam tez PoolSpa od 8 lat w obecnym mieszkaniu i chyba też taką kupię do domku. Akryl w wannach tej firmy jest dobry, nie rysuje się , jednak udało mi sie go wybić i są drobne odpryski. Przy wymianie baterii jak upadła do wanny to ślad pozostał dość znaczny. Ale myślę że w żeliwnej tez emalia by nie wytrzymała i wyglądało by to jeszce gorzej ( bo czarny podkład a tu biały). Jeżeli chodzi o żeliwną to takową także kiedys użytkowałem i stwierdzam , że akrylowa jest przyjemniejsza, cieplejsza. Natomiast blaszana (mają teraz rodzice) to totalna porażka. Woda bardzo szybko stygnie i nie da się poleżeć bez ciągłego uzupełniania gorącą wodą (może jakieś izolacje by troche pomogły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARETE 20.07.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Teraz mam żeliwną i w nowej łazience już takiej nie chcę. Jeśli chce się wziąć kąpiel (a do tego przecież wanna służy), to trzeba nalać dużo cieplejszej wody, bo szybko się studzi - te kilkadziesiąt kilogramów żeliwa musi się przecież nagrzać. A i to często nie wystarcza i nici z dłuższego wylegiwania się w ciepłej wodzie. Żeliwne fajnie wyglądają, ale tu chyba nie o to chodzi. No, chyba że mają głównie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 20.07.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 WitamTak więc chyba zostanie Ci wybierać z pomiędzy akrylu i stali.Myślę jednak że najlepszym (to tylko moja opinia) rozwiązaniem będzie akryl jakoże trzyma ciepło i możesz sobie wybrać taki wzór jaki Ci sie podoba.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 A moze wanna z drewna? Ceny zaczynaja sie juz od 17tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 20.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 W takim razie jak się licytujemy to wanna Olivia Poolspy za 62000 Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.07.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 W takim razie jak się licytujemy to wanna Olivia Poolspy za 62000 Pozdrawiam Marek Szanowny Marku mowisz o wannie gigancie z hydromasazem, Olivia to tzw. "jaccuzi" czteroosobowe , a ja o skromnym kopytku wanny do lazienki w bloku o wym 170x80. Cedrowa wanna tych rozmiarow z hydromasazem kosztuje nawet ponad 200tys pln. pozdrawiam wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 21.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam W takim razie przepraszam. A jeśli już mówimy o czymś takim to proponuję wanne żeliwną firmy Roca model Newcast bardzo ładna stylowa wanna. Cacuszko Natomiast jeśli chodzi o Poolspę to w tych "klasycznych" wymiarach też można coś ciekaweko poszukać. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 22.07.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 a nam się podoba magnolia Ravaka, co o niej myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwp 22.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 narożna akrylowa z sanplastu albo saniplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.07.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 W Leroy Merlin widziałem w promocji wanny Carron. Dają 25 lat gwarancji i wyglądają nawet nawet... Za protokątną 170tkę trzeba zapłacić koło 800 złotych. Ma ktoś (wannę, nie 800 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 25.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ja mam i wannę i 800 zł miewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 25.07.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Mam owe Carron od paru lat.Rewelacja.Łatwo się czyści, przeciw ślizgowa, ciepła i lepszy kształt od stalowych - bardziej prostokątny otwór, nie zjeżdza się do środka.Nie wierzyłem w nie, dziś nie zamienię na nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 26.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Jakie wanny kupujecie do swoich łazienek? żeliwne, stalowe czy moze akrylowe......mam straszny chaos Akrylową. Bardzo modna jest teraz wanna narożna - praktycznie wszyscy mają A - że lubię się wyróżniać - mam zwykłą, prostokątną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Nie chodzi o miejsce w łazience... Czy wanna narożna ma jakies zalety, żebym nie miał dylematu czy aby nie jest za droga? Porównianie dotyczy tanich wanien jednoosobowych ??? Pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 25.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 WitamJeśli chodzi o wanny narożne to zajmują troche wiecej miejsca, są jednak ok 40% droższe i mniej ekonomiczne, ale są o tyle wygodniejsze od normalnych ze można sobie na nich posiedziec gdyż mają siedzisko co jest nie wykonalne w standardowych.A jeśli chodzi o jakość wykonania to na oba modele jest tak samo dobry akryl (o ile jest z jakiejs firmowej fabryki)PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts