jacekp71 21.11.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 trzeba wiedziec do czgo wanna ma sluzyc my zdecydowalismy sie na bolero z koła 150x150, naprawde spora .... ale tez do typowych kapieli sluzy sporadycznie, raczej do spedzania czasu przy swiecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 U mnie będzie słuzyc do kapieli. Chyba tylko. Przy świecach będziemy jeść dobre rzeczy i pic dobre trunki - przy stole w bibliotece. Ha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 22.11.2008 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 koło bolero XWP0670 (kształt pasowałby mi do giętych mebli, które już mam) My planowaliśmy właśnie bolero... http://www.kolo.com.pl/_images/content/bolero.jpg ... ale w tamtym czasie okazało się, że już tego nie produkują Teraz też tego nie widzę na stronie Koła????? Szukaliśmy więc czego innego i wtedy (2 lata temu) tylko ravak Campanula nam się spodobał. http://www.ravak.pl/img/pv/campanula_i.jpg Zależało nam właśnie na podobnym kształcie i odpływie na środku wanny. Użytkujemy już 1,5 roku. Bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 22.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Podobno wanny Kaldewei są bardzo dobre, ja jednak nie znalazłam u nich dla siebie odpowiedniej wanny. Polecało mi je gorąco kilka osób bo są ponoć bardzo porządnie wykonane. Są one jednak dosyć drogie.Ja wybrałam wannę Duravit Starck 170x90cm - ma bardzo proste kształty, kanciaste i jest bardzo szeroka. Ma ona odpływ w nogach, bo nie znalazłam odpowiedniej wanny z odpływem po środku. Mam nadzieję, że będzie wygodna. Ja wybierając wannę do każdej wchodziłam i zastanawiałam się czy będzie mi w niej dobrze- polecam takie sprawdzanie! Brałam jeszcze pod uwagę wannę Ravak Praktik:http://www.ravak.pl/img/pv/praktik_nahled.jpgJest wygodna i dosyć szeroka, ma dużo miejsca na brzegu na kosmetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 22.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Nie znam opinii o kaldewei, może ktoś użytkuje.... albo tę bolero ? Zglasza sie posiadaczka Kaldewei´ow . Bardzo dobre zarowno wanna jak i brodzik, mimo iz stalowe nie zamienilabym na "plastik", argumenty, ze zimna nie przekonuja mnie, bo przeciez nie wchodze i nie siedze w pustej wannie. Emalia latwa w utrzymaniu czystosci, jest super biala co dla mnie bylo wazne, zeby nie byla jakas w "kremowawym" odcieniu. No i 30 lat gwarancji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Szukaliśmy więc czego innego i wtedy (2 lata temu) tylko ravak Campanula nam się spodobał. http://www.ravak.pl/img/pv/campanula_i.jpg Zależało nam właśnie na podobnym kształcie i odpływie na środku wanny. Użytkujemy już 1,5 roku. Bez zastrzeżeń Nie jest za ciasno wewnatrz ? Ma to przewężenie na srodku.... Mam na nia ochote własnie ze względu na kształt pasujący do mebli. Fennel teraz wszyscy biora wanny z akrylu, rzadko stalowe, nie wiem dlaczego, może własnie ze względu na tą "ciepłotę". Na pewno stalowe są bardziej długotrwałe. Amatlea Nie kazdy model jest dostępny w sklepie, więc bierze sie z reguły "na slepo", bez mozliwości sprawdzenia, dlatego takie dylematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 No i jest decyzja, wystarczyło zadać pytanie synowi. Tylko stalowa, klasyczna. Akryl uważa za badziew, "rusza sie to to tak jakoś". Jestem zaskoczona jego zdecydowaniem. Ale ostatnio zaskakuje mnie coraz bardziej pozytywnie Fennel !!! Jest tam tyle odcieni bieli... biel alpejska, bianco, biały matowy, star white, jaką masz ? No i jeszcze ta Repabad do przegladnięcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Nie moge dojrzec z czego te repy są ? Z akrylu czy stalowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 22.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 No i jest decyzja, wystarczyło zadać pytanie synowi. Tylko stalowa, klasyczna. Akryl uważa za badziew, "rusza sie to to tak jakoś". Jestem zaskoczona jego zdecydowaniem. Ale ostatnio zaskakuje mnie coraz bardziej pozytywnie Ma racje .... Fennel !!! Jest tam tyle odcieni bieli... biel alpejska, bianco, biały matowy, star white, jaką masz ? Wiesz, ja zamawialam po prostu biala, taka jaka widzialam w sklepie, tzn. w ofercie byla tylko w nazwie "biala" bez wyroznienia na "alpinweiss", "starweiss" czy inne "...weiss". Zdaje sie, ze "alpinweiss" jest takim standardem w bieli. Umywalke V&B kupowalam juz z nazwy konkretnej "alpinweiss" i wydaja sie byc takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Fennelktóry model masz ? jaki rozmiar ? Oglądam dyna star 170 x 75 x43lub sanilux star te same rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 23.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Nie moge dojrzec z czego te repy są ? Z akrylu czy stalowe ? Wszystkie wanny i brodziki Repabad są wykonane z akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Fennel który model masz ? jaki rozmiar ? Oglądam dyna star 170 x 75 x43 lub sanilux star te same rozmiary Mam ta http://www.kaldewei.com/pl/produkte/baden/form.php?type=2&me=mm&format=2&form=26 , moze mala (157x70), ale taka mi trzeba bylo ze wzgledu na rozmiar lazienki (chcialam zmiescic jeszcze prysznic) i fakt, ze oboje z mezem nie lubimy kapieli wannowych, wanna pomyslana jest w zasadzie tylko dla dziecka. Kupowalam tez brodzik Kaldewei´a i jak do tej pory sprawdza sie tez super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Fennel teraz wszyscy biora wanny z akrylu, rzadko stalowe, nie wiem dlaczego, może własnie ze względu na tą "ciepłotę". Na pewno stalowe są bardziej długotrwałe. Jak przyszli do nas fachowcy od remontow, to sie zdziwili, ze kupilam wanne stalowa, ale nie dlatego, ze stalowa, a dlatego, ze teraz rzadko sie takie montuje w mieszkaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 fachowcy od remontow, to sie zdziwili, ze kupilam wanne stalowa ..... teraz rzadko sie takie montuje w mieszkaniach. Tak, rzadko, ja nie znam nikogo kto zamontował stalową. Wszyscy akryl. No i wszyscy płytki beż z brązem lub sam brąz lub sam beż Sztampa. A ja nie lubie sztampy. Zawsze sie wyrywam, na przekór .... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Tak, rzadko, ja nie znam nikogo kto zamontował stalową. Wszyscy akryl. No i wszyscy płytki beż z brązem lub sam brąz lub sam beż Sztampa. A ja nie lubie sztampy. Zawsze sie wyrywam, na przekór .... Pozdrawiam. No to mamy cos wspolnego .... Nie poszlam w kierunku brazow, bezow, kremow i dekorow - powody dwa: wszechobecne i zarazem nie w moim stylu. Obecna moda zupelnie do mnie nie przemawia, dziwak ze mnie . To tak poza tematem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.11.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Obecna moda zupelnie do mnie nie przemawia, dziwak ze mnie . Ze mnie jeszcze większy Na szczęście nikt mi w tym dziwaczeniu nie przeszkadza, robie co tylko chce ! Mąż tylko sie przygląda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalek77 27.01.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chciałbym prosić o poradę. Poszukuję wanny asymetrycznej o wymiarach 170x90 (maksymalnie)- zwłaszcza szerokość im węższa tym lepiej. Czy moglibyście mi polecić jakieś konkretne sprawdzone modele wanien? Dobrze też gdyby długość nie była mniejsza niż 160 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalek77 29.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Czy naprawdę nikt nie ma takich wanien??? Nie wierzę... Poradźcie coś konkretnego moi drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 29.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Znalazłam taką:http://www.kolo.com.pl/produkt/578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 29.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 ja zdecyduję się chyba na tą:http://www.allegro.pl/item521310927_riho_wanna_akrylowa_getta_160_x_90_cm.html Jest też 170x90. Tanie a podobno bardzo dobre jakościowo. Koła nie cieszy się dobrą opinią. Ja miałam wybrane serie z Koła i forumowicze odradzali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts