duś1719506024 27.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja mam clarisse i nie mam powodów do narzekań. bardzo duża, wygodna wanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 27.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja mam clarisse i nie mam powodów do narzekań. bardzo duża, wygodna wanna. no to super, a masz 160x100 czy większą. podrzucisz jakieś zdjątko? please może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 27.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 miałam na myśli zdjęcie łazienki jak wygląda wanna usadowiona w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 tą większą mam, zdjęcia puszczę privem, tylko podaj proszę maila, bo w wiadomość mogę tylko hyperlinka wkleić, a mam na dyskumoim zdaniem po zainstalowaniu wanna wygląda bardzo fajnie - podobają mi się te szerokie ranty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.06.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 tą większą mam, zdjęcia puszczę privem, tylko podaj proszę maila, bo w wiadomość mogę tylko hyperlinka wkleić, a mam na dysku moim zdaniem po zainstalowaniu wanna wygląda bardzo fajnie - podobają mi się te szerokie ranty [email protected] ja cały czas myślę czy nie jest w nogach ciasno ile ma szerokości? poza tym nie ma ona półeczki na płyn może zrobię u wezgłowia jakąś. czekam na Twoje fotki jak sobie rozwiązałaś temat. bardzo dziękuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 29.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 duś dzięki bardzo wiesz za co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MargolFi 05.08.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wracając jeszcze do tematu, to mogę z własnego doświadczenie polecić wannę żeliwną. Jest co prawda ciężka, ale przez to bardzo dobrze wykonana, więcej jest w stanie wytrzymać. Długo też trzyma ciepło. Sam u siebie mam Tampę i jest bardzo wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s.nowakowska 05.08.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 A nie masz takiego problemu z żeliwną, że jest w sumie okropnie zimna? Aż nieprzyjemnie się do takiej wchodzi, a trochę czasu schodzi zanim dno się nagrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agt 05.08.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja się zakochałam w tym... (zdjęcie jest z jakiejś strony internetowej, wanna roca) Położyć się i zrelaksować w czymś takim... bezcenne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.08.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 U nas KOŁO PROGRESS-postawiona jako wolnostojaca i oklejona mozaika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.08.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) ta jest dopiero bajkowa oj jest trochę tych cudeniek;) Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 08.08.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ta jest dopiero bajkowa [ATTACH=CONFIG]204540[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]204541[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]204542[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]204543[/ATTACH] oj jest trochę tych cudeniek;) mam ta wannę nr 1. Na razie kompiel na sucho. Wanna na żywo dużo mniejsza (jak i inne), także polecam zobaczyć przed zakupem. Je widziałem wanny na żywo 3, w 2 siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.08.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Czy wanna nr 1 to Rita? Zakupilismy ja jakiś czas temu ale póki co stoi w garażu i czeka na montaż.Wiedzialam ze jest niezbyt duża ale czy dorosła osoba spokojnie moze wziąć kąpiel czy raczej z kolana,i pod broda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.08.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Czy wanna nr 1 to Rita? Zakupilismy ja jakiś czas temu ale póki co stoi w garażu i czeka na montaż.Wiedzialam ze jest niezbyt duża ale czy dorosła osoba spokojnie moze wziąć kąpiel czy raczej z kolana,i pod broda ? No i właśnie dlatego u mnie wylądowała taka "SE" zwykła KOŁO PROGRESS-bo wszystkie wolnostojące w zasięgu naszego portfela były bardziej jak brodziki niż wanna:lol2: Ale nie ukrywam ze wizualnie nadal bardziej podobają mi się cudeńka ze zdjęć powyżej:yes: ALE JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 08.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No i właśnie dlatego u mnie wylądowała taka "SE" zwykła KOŁO PROGRESS-bo wszystkie wolnostojące w zasięgu naszego portfela były bardziej jak brodziki niż wanna:lol2: Ale nie ukrywam ze wizualnie nadal bardziej podobają mi się cudeńka ze zdjęć powyżej:yes: ALE JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA:lol2: Nie wiem jaka masz ta Koło Progress ale ich ceny na ceneo to ok 2200 a ja kupiłem Rite za 2450 z dostawa pod dom. Tak 1 to Rita, ciekaw jestem jak to sie będzie czyścić. Co do mnie to przy wzroście 190 cm spokojnie sie w niej mieszcze. Do tej pory miałem tradycyjna wannie 160 i w Ricie czuje sie podobnie, tylko nieco wezej przy nogach. Z tym ze to wanna typowa jedynka bo w tradycyjnej 160 i w dwoje sie miescilismy od biedy a 180 Gumisiowej to już na pewno dwójkę zmieści, choć znam takich co potrzebuja sporo większe narożne. Np jak dla mnie Rita z prawie 160 cm jest ok bo ja w wannie siedzę a nie leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.08.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No właśnie...jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma;) U nas wymiary tej wanny były podyktowane wielkością łazienki.Zeby zmieścić szafek z umywalke wc bidet i kabine musieliśmy zdecydować sie na nieduże wanne.Nawet nie wiem jak wyglada na żywo bo stoi w kartonie w garażu.Pocieszyles mnie ze mając 190 cm miescisz sie spokojnie.Mam 165 cm więc dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 09.08.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja za KOLO 2100 zl z dostawa ale jak pisałam mój maz jak wszedł do wolnostojącej i podkurczyl nogi powiedział ze takiej nie chce-tez ma 190 cm wzrostu,wiec musiałam się obejść smakiem:rolleyes:No to udaje ze moja KOLO Progrss TEZ JEST FAJNA:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.08.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 ta jest dopiero bajkowa [ATTACH=CONFIG]204540[/ATTACH] Rita byla pierwsza na mojej liscie chodzilam kolo niej dlugo jednak na "nie" przewazyly waskie krawedzie, nie wygodne przy wchodzeniu czy wychodzeniu z wanny nie zniechecam Was, bo wanna jest piekna i w sumie wygodna, ale te krawedzie moglyby byc inne .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Rita byla pierwsza na mojej liscie chodzilam kolo niej dlugo jednak na "nie" przewazyly waskie krawedzie, nie wygodne przy wchodzeniu czy wychodzeniu z wanny nie zniechecam Was, bo wanna jest piekna i w sumie wygodna, ale te krawedzie moglyby byc inne .......... U mnie będzie chyba pełniła funkcje bardziej mebla bo generalnie kąpieli nikt u nas nie uskutecznia wolimy prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.08.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 A co to takiego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts