Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

też jestem na etapie kupowania wanny ... co do grubości akrylu polecanomi sanplast ale cena cersanitu mi bardziej odpowiada (joanna 95x150). czy ktoś ma wannę tej firmy jak to się użytkuje, czy jesteście z niej zadowoleni? i zastanawiam sięczy wanna z castoramy różni się jakością od tej z "innej" hurtowni... słyszałem że niektóre produkty z supermarketów budowlanych mają niższą jakość ale że nie ze wszystkim tak jest... więc jak to jest?

pozdr.

• Odpowiedzi 597
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Masz rację R.R. Jeśli ceny detaliczne są identyczne zawsze lepiej sprzedać towar na którym sie więcej zarabia. Dlatego do opinii sprzedawców należy podchodzić z dystansem.

Skoro mowa o wannach to warto wspomnieć o syfonach. Zwracajcie uwagę na to co kupujecie. Wybierzcie renomowaną firmę.

Kupiłem syfon wannowy firmy KRZAK (nie pamiętam nazwy) z kurkiem otwieranym za pomocą pokrętła przy przelewie. Podczas drugiej kąpieli dzieci popsuły syfon. Nie było by to problemem gdyby chodziło tylko o wymianę ale najgorsze jest to że wannę mam obsadzoną na gotowo, zasilikonowaną i trzeba wszystko rozbierać.

Witam :)

Czyli podsumowując KOŁO jest do kitu!?

Ale czy tylko wanny, czy umywalki i kibelki też??

Może ktoś z Was wie czy istnieją wanny prostokątne o wymiarach

150 X 100. Jak tak to proszę podajcie nazwę firmy lub jakiś kontakt.

Mam taką wnękę i świetnie by mi pasowała taka wanna bo narożna nie bedzie wyglądała za dobrze.

Pozdrawiam

:wink:

jak kupowałam ceramikę łazienkową to kilka niezależnych osób twierdziło, że kibelki, bidety i umywalki Koła są bardzo dobre, bardzo podniosła sie ich jakość i szczerze je polecali, ale jeśli chodzi o wanny KOŁA, to nie radzli ze względu na niewielką warstwę akrylu właśnie.

My zdecydowaliśmy się na wannę Pool Spa, a reszta z Koła seria Aplauz (w kolorze pergamon), bardzo mi sie podoba :wink:

mam u siebie wannę sanplastu z hydromasażem i jestem z niej w 100 % zadowolony, po 1,5 roku uzytkowania, zero rys, wyszczerbień od jakiś tam rzeczy które niieostrożnie wpadły np. ostatnio kot wrzucił mi do niej kwiatka z parapetu, bo mu się zachciało pospacerować po nim

Szymeq, nie wiem czy nie za późno, ale dopiero dzisiaj zobaczyłam Twój post. Mam wannę narożną akrylową RAVAK (bez masażu), wymiary około: 1,5m x 1m oraz taki "szklany" parawan aby po jego rozłożeniu z wanny powstała też jakby kabina prysznicowa... tzn. ten parawan jest chyba z pleksji czy coś w ten deseń... Ravaka mam od grudnia 2002 i jesteśmy w pełni usatysfakcjonowani, kosztowała chyba 1900 pln + parawan 1400 pln. Pozdrawiam, Alison

No toscie mi ludziska poradzili jesli KOLO jest Be to co innego??? Moze RAVAK :roll:

[/img]