Sebastian z wrocka 17.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 poszukuję ekipy z Wrocławia lub okolic do budowy domku o pow. użytkowej 160m2 + garaż 18m2.interesuje mnie kompeksowe wykonanie do stanu surowego zamknietego lub otwartech ewentualnie jeśli nie będzie ekip to będę potrzebował wyłacznie do zrobienia dach termin realizacji - wiosna 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nado 23.01.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Służę pomocą, mam porządną sprawdzoną ekipę, działamy we Wrocku i okolicach. Kosztorys, wycena roboc. mater. sprzętu wykonam gratis. kontakt e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekWroc 23.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Napisałem wiadomość na PW, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts