martajochna 07.04.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Jak kto ma pytania' date=' niech pyta...[/quote'] Mam nadzieje ze wiesz co napisales, lawina pytan w krotce poleci Prosimy o zdjecia! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 17.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pytałeś co sądzimy o projekcie opałka?Ja miałam już nawet zamówionego opałka 2g lecz w ostatniej chwlili wymieniłam go na Librę 2g.W opałku nie ma gdzie powiescić plazmy,kuchnia jest trochę mała (nie ma możliwości zrobienia wyspy o której marzę) i brak mi 3 balkonu na poddaszu.Nie lubię gdy w pomieszczeniu są tylko okna dachowe....Wybrałam Librę i (mam nadzieję) nie długo startujemy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 17.04.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 W opałku nie ma gdzie powiescić plazmy,kuchnia jest trochę mała (nie ma możliwości zrobienia wyspy o której marzę) i brak mi 3 balkonu na poddaszu.Nie lubię gdy w pomieszczeniu są tylko okna dachowe....Wybrałam Librę i (mam nadzieję) nie długo startujemy Pozdrawiam! Kazdy ma prawo wyboru My tez bralismy Libre pod uwage ale przekonalo nas: -lazienka wcisnieta obok kuchni-jakos niemilo mi sie to kojarzy z zapachami lazienkowymi przechodzacymi do kuchni, poza tym kuchnia mala tylko 10m2 w Opalku po likwidacji garderoby ok 12m2 -male pomieszczenie gospodarcze 4m2, w Opalku wieksze 9 m2 -filar w kuchni przy polwyspie -mala lazienka en-suite ( w sypialni rodzicow), A propo plazmy - jak wyprostujesz naroznik to full miejsca na plazme bedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia-artur 18.04.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 W Librze można wygospodarować większe pomieszczenie gospodarcze zczęśći garażu-W Librze podwójny garaż ma prawie 33m2-można tylką część przeznaczyć na takie pomieszczenie i zrobić wejśći z ogrodu. W Librze kuchnia jest szerszą częśćią otwarta na salon-więc pomimo ,że ma 10 m2-wydaje się być większa,bo nie jest zamknięta ściankami.... A łazienka?My zrezygnowaliśmy z tej małej spiżarki przy kuchni i powiększamy łazienkę o tę cześc-więc bez problemu zmieści się kabina prysznicowa.... Zresztą każde rodzina ma inne potrzeby i czego innego oczekuje od domu Pozdrawiam sedrecznie Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 19.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 W końcu udało się rozpocząć .Budowa Rzeszów, projekt opałek 2G poczatek14 kwietnia Zapraszam do komentowania naszych poczynań http://forum.muratordom.pl/niby-opalek,t129090.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALEKUL 02.05.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 WITAJCIE! Właśnie trafiłem na właściwe forum. Jesteśmy również zainteresowani budową domu i na 99% Opałek 2G. Jak na razie załatwiamy papierologie tj. WZ elektrykę. Przeczytałem wszystkie posty i dawka informacji mnie przybiła. Mam zatem prośbę do wszystkich WAS Jeżeli możecie to na początek podeślijcie mi swoje zmiany w projekcie ([email protected]) . Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smska 02.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich, wlasnie zamowilismy projekt Opałek. Bardzo dlugo myslelismy i zmienialismy wersje projektow, az w koncu trafilismy na OPALKA Uwazamy,ze jest to dobry projek wprowadzimy jednak kilka malych zmian, ale o tym pozniej poniewaz dopiero jutro widzimy sie z architektem Pozdrawiam wszystich i czekam z niecierpliwoscia na nowe pomysly na adaptacje tego projektu. Kasia i Mariusz z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRYSIAX 15.06.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam!W tym roku dołączamy do zwolenników Opałka 2G i zaczynamy budowę. Dokonaliśmy kilku przeróbek i teraz spełnia nasze oczekiwania. Czekamy obecnie na pozwolenie i na jesień starujemy z fundamentami. Jak ktoś ma kosztorys na jakikolwiek etap budowy to bardzo proszę o przesłanie. Jesteśmy z Białegostoku. Być może ktoś wybudował Opałka w naszych okolicach to proszę o odzew. Chętnie zobaczylibyśmy go na żywo. Pozdrawiam i czekam na kosztorysy od was. Ułatwi nam to rozeznanie w kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 13.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam opałkowców cisza tu straszna nastała wszyscy się już wprowadzili do swoich domków czy co?Pozdrawiam,czy zmieniał ktoś schody wejściowe jakieś takie brzydkie są dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdaroch 20.08.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ...Radkoz... mam prośbę czy będę mogła zobaczyć Twojego Opałka na żywo? My zaczynamy budowę w Nadarzynie mój email:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radom19 12.10.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 witam jestesmy nowi na tym forum czy moglby mi ktos przeslac kosztorys oraz plansze z wymiarami pomieszcze oraz przerubkami jakich dokonaliscie z gory wielkie dzieki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusilla 28.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 witam serdecznie Wszystkich opałkowiczów. Gratuluję efektów budowy tego pięknego domku. Opałek robi piorunujące wrażenie przy najmniej na mnie. Równiez mam zamiar zakupić ten projekt gdyż super wkomponował się w moje potrzeby i gusta RADKOZ - obejrzałam Twój album - zmiany które wprowadziłeś pasują mi w 100%. Pięknie to wygląda. Z przyjemnością dopisuję się do tego wątku. Mam nadzieję, że rozrośnie się w mega rozmiary Pomożecie? ... hmmm... słyszę ...Pomożemy :) Serdecznie Was pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusilla 29.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam, czy Ktoś z Was myślał bądz przymierzał sie do podpiwniczenia części opałka? Jeśli posiadacie jakieś info bądz rzuty to poproszę na maila: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 04.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witam przejrzeliśmy z mężem setki projektów i dziś wpadł nam w oko Opałek. Czy mogłabym Was prosić o przesłanie zmian w projektach, kosztorysów,wszystko co macie bo sprawi ze trochę mi to wszystko rozjaśni sytuacje. A może jest ktoś z okolic Kielc, kto buduje ten domek? Zastanawiamy się nad wyprostowaniem salonu, ale zobaczymy co powie na to nasz architekt. aha, e-mail : [email protected] Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajochna 07.11.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Opalek 2g nadal jest naszym rywalem pomimo uplywu 11 miesiecy...Nie stworzono nawet w 50% podobnego projektu... Prosty naroznik i wykusz w jadalni to to czego mi najbardziej brakuje w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaslawek 13.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam. Jestem nowa jak widac. Chcielibysmy sie dowiedziec czy mozna zobaczyc Wasz domek na zywo. Jestesmy ze swietokrzyskiego-daleko bedzie do Was?. Piszcie jesli macie czas na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafciu81 28.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 witam wszystkich jestem w tej chwili na etapie kupna projektu domu, najprawdopodobniej zdecyduje się na Opałka 2g. Jednak przed zakupem chcialbym zobaczyc juz wybudowany taki domu, bardzo i nteresują mnie wszelki zmiany jakie wprowadziliscie do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajlana 29.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam serdecznie, Jestem nowa na tym forum. Od kilku dni podczytuje wszystkie wątki i bardzo się cieszę, że na "Was" trafilam. Duzo konkretnych, fajnych i co wazniejsze juz sprawdzonych rad;) Obecnie jestem na etapie zakupu projektu. Opalek jest faworytem. Jeszcze kilka dni temu zastanawialismy sie nad Libra, jednak ostatecznie stanelo na Opalku;)Mam wielka prosbe do osob budujacych w okolicach Wroclawia. Czy moglibysmy zobaczyc jak wyglada Opalek w realu? To by nam bardzo pomoglo w ostatecznej decyzji wyboru domku.Co do zmian, to planujemy powiekszenie lazienki na dole (aby wstawic kabine), likwidacje gardoroby celem powiekszenia kuchni i wstawienia szafy w wiatrolapie oraz zwiekszenie garazu. Pozdrawiam;)W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajlana 29.11.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Gapa ze mnie - nie podalam maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najlawok 05.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam. Jestem wraz z żoną zauroczony tym projektem. Przymierzamy się do budowy OPAŁKA w przyszłym roku. Czy może mi ktoś przesłać z wymiarowane rzuty tego domku? Jeśli posiadacie zestawienie materiałów potrzebnych na wzniesienie opałka to poproszę. Czy ktoś buduje na śląsku- np. niedaleko Zawiercia? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts