anla 17.01.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Poszukuję płytki ścienne do łazienki białe w maleńkie niebieskie kwiatki, były z tej serii też w drobne niebieskie paseczki. Widziałąm takie kiedyś w Leroyu i ich już nie ma. Czy może ktoś takie gdzieś widział albo może ma w domu i mógłby podać mi nazwę producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 17.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chyba wiem o jakie płytki chodzi-wizualnie, ale niestety nie wiem z jakiej były firmy. Ale może takie mogą być.http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=2&id=93Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 17.01.2007 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 magdusieczko72 serdeczne dzięki za pomoc to nie te płytki ale te są przecudne. Chociaż nie jestem za zbytnią nowoczesnością to w takich chwilach dziękuję Bogu za internet a jeszcze bardziej za takich ludzi jak Ty. Już chcę te kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 17.01.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 mam zdjęcie łazienki z tamtymi płytkami ale mam problem z wklejeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna_zaj 18.01.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Z serii Majolika mozesz wybierac,tylko,ze tam sa o wiele wieksze kwiaty.U mnie jest w wersji pomaranczowej i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 20.01.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dziękuję joanna_zaj, w tej kolekcji też znalazłam coś dla siebie. Jeszcze trochę i będę miała kłopot z wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 20.01.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Znalazłam zdjęcie z tymi płytkami, ale mogą być słabo widoczne. http://foto.onet.pl/d0skr,8wkwqp434d48,6h5pd,u.html Coś mi się za dużo wkleiło. Tu są 2 zdjęcia aranżacji łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 01.11.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Z serii Majolika mozesz wybierac,tylko,ze tam sa o wiele wieksze kwiaty. U mnie jest w wersji pomaranczowej i jestem bardzo zadowolona. wklej proszę zdjecia swojej łazienki, szukam inspiracji łazienek w tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA76 05.11.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 euforia z cersanitu - nowa kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts