sunnychris 17.01.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 poprzedni wlasciciel zamontowal bardzo fajne drzwi wejsciowe.... ale na calej wysokosci sa kwadraciki ze szkla.... pozbawia mnie to prywatnosci Jest jakas farba ktora moge je zgrabnie przyciemnic czy cos takiego...... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 17.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Folia na okna takie jak do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 17.01.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 no tak bardzo Ci dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 17.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A ja mam pytanie czy istnieje jakaś folia która chroniłaby szybę przed wybiciem? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 17.01.2007 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 tak folie do przyciemniania szyb w samochodach.... sa tez takie ktore chronia przed wybiciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 18.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 To ja bym poprosil o taka folie, jakiec namiary czy cos. Fantastyczna musi byc taka folia pancerna PS Folia tzw" antywlamaniowa"faktycznie nie chroni przed wybiciem szyby. Powoduje tylko tyle, ze zbita szyba nie spada jeno wisi se na foli. Tak wiec sunnychris chyba sie myli jednak. Folia przyciemniajaca dziala takze niestety jak lustro weneckie. Lepsza do zasloniecia widoku bedzie folia lustrzana , zwana czasem "antyrefleks" lub folia tzw "polaroidowa" albo "fotochromowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 18.01.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no to nie jest folia pancerna.... majac taka folie mysle ze reka szyby juz nie zbije.... a nawet jak zbije to nie wlozy lapy do srodka zeby otworzyc sobie bo bedzie szyba.... choc pobita ale nadal bedzie Jak to bedzie wygladalo tak naprawde to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts