misiak 17.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 18.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No nareszcie, to wklej fotkę działeczki, będziemy komentować. A tak swoją drogą to gratuluję i życzę wielu wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No to czekamy na wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 18.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No! Bo już myslałem, że dziennika nie będzie Rób wpisy, a my będziemy na ten temat radośnie spamować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 18.01.2007 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 dziękuje ! nie spodziewalem sie tak szybkiej reakcji na pusty dziennik postaram sie na dniach co nieco wpisac a narazie fotki wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.01.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 No to masz o czym myśleć, chodzi mi o tę opinię z Archonu. Może ktoś mądry coś ci doradzi. Mieć piwnicę czy nie, taniej budować czy drożej? Ja w takich sytuacjach dzielę kartkę papieru na pół, po jednej stronie piszę jakie są plusy danego pomysłu, po drugiej minusy. Potem patrzę czego jest więcej i to wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.01.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Misiak, oglądałem widoki chałupki. Naliczyłem 10 okien połaciowych. Tyle rzeczywiście bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 20.01.2007 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 tak w wer. orginalnej sa 2 mniej ale sa za to okna balkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 21.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 tak w wer. orginalnej sa 2 mniej ale sa za to okna balkonowe No to dach trochę pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 29.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Budujesz fajny dom ( ja też wybrałam ten projekt) i nawet zmiany wprowadziłeś takie jak my. Będę śledzić wpisy w Twoim dzienniku, ponieważ my zaczniemy budowę dopiero na jesień (czekamy na pozwolenie). Jestem z woj. świetokrzyskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 29.01.2007 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Budujesz fajny dom ( ja też wybrałam ten projekt) i nawet zmiany wprowadziłeś takie jak my. Będę śledzić wpisy w Twoim dzienniku, ponieważ my zaczniemy budowę dopiero na jesień (czekamy na pozwolenie). Jestem z woj. świetokrzyskiego. tzn jakie jak mozna wiedziec - moze cos od was podpatrzę ! mozecie projekt z zmianami podeslac na maila (chodzi mi o takie rys jak moje w dzienniku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natali56 30.01.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Niestety architekt nie narysował nam jeszcze projektu. Mamy architekta, który zajmuje się wszystkimi naszymi papierami. Zmiany na parterze są takie jak u Ciebie, zastanawiamy się tylko czy napewno usunąć okno w kuchni i wyjście na taras w jadalni. Natoniast góra pozostaje taka jak w projekcie tylko likwidujemy dwa okna dachowe, te które są podwójne. Czy u Ciebie będą schody betonowe, czy może samonośne. Masz to szczęście, że widziałeś ten dom w realu my niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 22.03.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Misiak sasiedzie trzeba by sie spotkac i obgadac pare spraw I zapewne ja bede mial wiecej pytan niz ty, przygotuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 22.03.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Misiak sasiedzie trzeba by sie spotkac i obgadac pare spraw I zapewne ja bede mial wiecej pytan niz ty, przygotuj sie spoko teraz napewno jadac w windzie odezwe sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A gdzie nastepne wpisy do dziennika Zrob moze nowe zdjecia, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 29.03.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 A gdzie nastepne wpisy do dziennika Zrob moze nowe zdjecia, co ? za bardzo nie mam co chyba ze fotke z momi bajorkiem czekam az wody opadna i zabieram zie za wymiane ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 30.03.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Lada dzień pewnie będzie się tyle działo, że nie nadążymy czytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.04.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Misiak, jak to "fotka z TWOIM bajorkiem" . Przecież sprzedałeś . To teraz chyba odkupić musiałeś po wyższej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.04.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 O kurcze Misiaku ale Cię zalało Powodzenia w pompowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 02.04.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts