Mice 05.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Misiak, koniecznie napisz jak poszło dzisiaj. Trzymam kciuki w każdym razie bo pogoda jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 06.04.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 wiec pierwszy dzien w miare ok nawet bardzo szybko zlecial i dosc sporo zrobilismy tylko piasku zabraklo i o 17 musielismy skonczyc ;( wody bardzo malo gdyby nie stare poniemieckie dreny to na 3 m wody prawie brak!ale drugi dzien to totalna porażka gostek nie przyjechal katapilerem zeby nam wozic piasek do dolu wiec nic dzisiaj nie zrobiłem - czekałem za nim od 9 - 14 i pojechałem oddac ubijak ktorego nawet nie ściągnąłem z przyczepki (pożyczonej od marzina) fotki wstawie w niedziele bo ojcicec je ma !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 27.04.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 gratulacje i powodzenia z okazji 7 maja Również jak najlepsze życzenia dobrego startu do właściwej budowy. Połamania kielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 27.04.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 nie bede dziekowal bo zapesze i cos nie wypali pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 11.05.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.05.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 masz tak samo ładne fundamenty jak ja gratuluje! ps. brzydlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 11.05.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Misiak, byłem wczoraj zobaczyć. Ławy jak ta lala. Może oni są lepsi od Bartków, bo on miał kilka połamanych desek... Dziś też zajadę, pewnie fundamenty będą już wymurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.06.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Najpierw piszesz, że będą kopać dziurę, a teraz nagle, że ścianę kolankową kończą. Ojjjj Misiak Misiak, popraw się, popraw, bo zdjęcia chcemy oglądać, a tu pustka totalna Aha zapomnialam dodać, znajomy nasz też buduje Winorośl 2, jest teraz na etapie wykończeniówki. Muszę przyznać, ze ładny dom. Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 14.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a przepraszam... dopiero sie ucze jak co i gdzie... my juz wykanczamy srodek. zakladamy plyty gipsowe na poddaszu i wchodzi kafelkarz.. za pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.06.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Najpierw piszesz, że będą kopać dziurę, a teraz nagle, że ścianę kolankową kończą. Ojjjj Misiak Misiak, popraw się, popraw, bo zdjęcia chcemy oglądać, a tu pustka totalna Aha zapomnialam dodać, znajomy nasz też buduje Winorośl 2, jest teraz na etapie wykończeniówki. Muszę przyznać, ze ładny dom. Pozdrawiam Ola brak czasu ale wam tlumaczyc nie musze fotki beda jeszcze pare dni jak murarze pojda i bede czekal za dachem to nadrobie a przepraszam... dopiero sie ucze jak co i gdzie... my juz wykanczamy srodek. zakladamy plyty gipsowe na poddaszu i wchodzi kafelkarz.. za pare dni spoko ! tez masz winorosl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 03.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 gdzie są fotki???? pkna brałam z firmy Bajcar ze Słupska w sumie ładne ale troszkę porysowane przywieżli i teraz czeka mnie polerowanie ich specjalnym płynem. poza tym ok. pozdrawiam atka ps. u mnie tykują- katasrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaArka 05.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 tak wkonczamy domek w winorośli II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts