matka dyrektorka 17.01.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 (edytowane) pijana jestem trochę i domem i .....MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI ....... Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez matka dyrektorka wytrzeźwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 17.01.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam , no to gratulacjeWklej kilka fotek żebyśmy mogli podziwiać tą Twoją ruderkę.Bardzo tanio kupiliście ten domek , w jakiej miejscowości i jak dużą macie działeczkę.A tym że rodzinka nie będzie zachwycona to się nie przejmuj , niech trochę pozazdroszczą .Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.01.2007 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dlaczego musze się 30x logować coś nie tak robię :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.01.2007 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez matka dyrektorka strasznie się zdeaktualizowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.01.2007 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj. Chcieć to móc. Na pewno dacie radę. Jak wyremontujecie ten domek, to później cała rodzina będzie wam go zazdrościć. A tak poza tym to serdecznie zapraszam do grupy podkarpackiej, będzie nam miło jeśli zagościsz u nas na stałe. Chyba mogłam to napisać w imieniu całej grupy, a na pewno swoim życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2007 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Chyba mogłam to napisać w imieniu całej grupy, a na pewno swoim życzę powodzenia. oczywiscie, zapraszamy do grupy podkarpackiej gratuluje zakupu i równiez zycze powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.01.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No matka dyrektorka- to ja Tobie gratuluję :) z całego serca. Powiem Ci że jakbym siebie widział Miałem ten sam zgryz ze swoimi rodzicami.. Przed zakupem mojej ruinki - mieszkałem na śląsku - z tamtąd pochodże - żonę mam Rzeszowa. jako iż rok po ślubie moja nie mogła sie przyzwyczaić do śląska i cąły czas chciała wrócić na Podkarpacie to zacżęliśmy szukac. Znależliśmy, kupilismy i zgryz z moimi rodzicami był spory. Przez jakiś czas nie gadali z nami. ALe tera po upływie juz prawie 1,5 roku wszystko jest lepiej niż mogłoby być. Trawili tę decyzję z 3-4 miesiące.. Po jakiś 6 miesiącach rodzice przyjechali po raz pierwszy i zakochali się i w chałupie i w okolicy. Teraz jeżeli tylko moga wpadają , pomagają i cieszą się razem z nami ze będziemy na swoim. matka - tak więc się nie załamuj - zakasaj rękawy i ostro do remonciku (jeżlei potrzebny:)) Pokazuj zdjęcia, pytaj - w kazdej możliwej sytuacji doradzimy. No i zapraszam Cie do naszej grupy podkarpackiej - tka samo jak koleżanki i koledzy powyżej. Mozesz mieć trudności z jej znależienię to pomagam grua jest tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1584784#1584784 Co do remontu to w mojej stopce jest moja www - też remontuje (kupiłem chałupę jeszcze oakzayjniej niż Ty) powoli finiszuję - i od lutego juz bedę mieszkal - powiem Ci warto, warto i jeszcze raz warto dążyć od tego by BYć Na swoim i u siebie - nawet gdyby miał byc to jeden malutki pokoik na poddaszu sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.01.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ty się niczym nie przejmuj! Zobaczymy za kilka lat, kto będzie u Was najczęstszym gościem Te wieczory przy kominku, letnie grille na tarasie.... Odnowicie, zreperujecie, zamieszkacie i będziecie się cieszyć swoim domkiem! Dobrze zrobiłaś! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 18.01.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ciesz się swoim domkiem , bo to Twój wymarzony domek powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ło ..matko dyrektorko nic się nie martw - dasz radę ,bo chcieć to móc forum Cie wspiera ,a Rodzina ? hmmmm....... będą meili głupie miny jak ich zaprosisz na parapetówę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 nie martw się. Miałam podobnie, jak ogłosiłam rok temu na wigilii, że sprzedajemy mieszkanie i w lecie 2006 się wprowadzamy. Rodzice wieszczyli kleski: nie zdazycie, zostaniecie bez mieszkania i z domem nie nadajacym się do zamieszkania,dziecko nie bedzie miał gdzie spać, zimno, mokro, finanse itp. Teraz wigilia była u nas w domku, wszyscy zadowoleni a rodzice rozmyslaja jak powinien wyglądac ogród Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Matko....norrrmalnie w szoku jestem....myślałam że tylko ja mam takich jęcząco-marudzących rodziców.... . My też nie mieliśmy ich po swojej stronie ...też zostaliśmy sami z naszą decyzją ....ale dopięliśmy swego.... działka kupiona, papiery na finiszu i na wiosnę zaczynamy budowę . Gratuluję nabytku....dasz radę ....rodzinie z czasem przejdzie. Najważniejsze że Ty masz to o czym marzyłaś, w końcu trzeba spełniac swoje marzenia -bo bez nich życie byłoby bez sensu ....tego sie trzymaj i broń swojego zdania na ten temat jak lwica . Pozdrawiam serdecznie - smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kupiliśmy dom!!!!! piękna ruina znajomi i przyjaciele wspierają a rodzina..... dołują , że nie wyremontujemy,nie wyrobimy finansowo, że po co bo przecież mamy gdzie mieszkać, i zamiast skakac i tańczyc pół dnia przewyłam a od 10 lat marzyłam o domu a od 5 o tym konkretnym . kupiliśmy go wczoraj(za 54440 nowych polskich 127m2no i poddasze) i teraz mi smutno bo będzie z tego"wojna domowa" (nie wszyscy jeszcze wiedzą ) i nie będą zachwyceni powiedzcie kochani moi że dobrze zrobiłam że się uniezależniamy od rodziców i teściów i chcemy mieć swoją ruinę chyba ortografów narobiłam pijana jestem trochę i domem i ..... MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI ....... Co do ruiny - wskażcie im jak długo stoi zamek w Malborku... I nie poddawajcie się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 18.01.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Realizujecie swoje marzenia, więc trzeba sie cieszyć, a nie smucić.Jak rodzina się oswoi z tematem, powinna przestać jęczeć.Powodzenia! Bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Co do ruiny - wskażcie im jak długo stoi zamek w Malborku... I nie poddawajcie się. Pozdrawiam no ...ale to Niemieckie ...a co Niemieckie to najlepsze jo sie nie znom ,ale tak godajom tu na ślonzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ...gratulki....nikim się nie dołuj...moi rodzice do tej pory zmieniaja temat, gdy wyjeżdzamy z tekstami typu "kupiliśmy okna"...i tak od 4 miesięcy... zero wsparcia przez 13 lat małżeństwa...spoko nie jesteś sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 18.01.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 cieszę się z Tobą, i gratuluję - bezwarunkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 18.01.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 rany kochani jesteście !!! przyszłam z pracy i czytam i motyle w brzuchu mi się robią z radości sytuacja z rodzicami jest jest trochę skomplikowana bo i u rodziców i u teściów mamy teoretycznie po domku i w obu mieszkamy na zmianę i wyjdziemy na strasznych niewdzięczników ale do połowy jednego domku ma prawo szwagier a w drugim żądzi mój ojciec z dziadkiem no i mieliśmy dosyć rozstawiania nas po kątach.... i jak w pierwszym poście MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI NIE MÓWCIE MI WIĘC CO MAM ROBIĆ od wczoraj od 9 rano śpiewam to na całe gardło ,czy to normalne??? dzięki wam wszystkim za wsparcie ,łatwiej mi się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baphomet1984 18.01.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 tak normalne jest taki spiewanie chociazby u mnie .......... ups zapomnialem ze ja powszechnie uwazany jestem za wariata i wole JA MAM ZEBY W D..PIE wiec sama wiesz a jesli mialbym mozliwosc sam kupil bym taki halupek ale puki co za mlody jestem i brak mozliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts