Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ucieszcie się ze mną

Recommended Posts

Witam , no to gratulacje

Wklej kilka fotek żebyśmy mogli podziwiać tą Twoją ruderkę.

Bardzo tanio kupiliście ten domek , w jakiej miejscowości i jak dużą macie działeczkę.

A tym że rodzinka nie będzie zachwycona to się nie przejmuj , niech trochę pozazdroszczą .

Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam

Witaj.

Chcieć to móc.

Na pewno dacie radę. Jak wyremontujecie ten domek, to później cała rodzina będzie wam go zazdrościć.

A tak poza tym to serdecznie zapraszam do grupy podkarpackiej, będzie nam miło jeśli zagościsz u nas na stałe.

Chyba mogłam to napisać w imieniu całej grupy, :roll: a na pewno swoim :p

życzę powodzenia.

No matka dyrektorka- to ja Tobie gratuluję :):) z całego serca.

Powiem Ci że jakbym siebie widział :)

Miałem ten sam zgryz ze swoimi rodzicami.. Przed zakupem mojej ruinki - mieszkałem na śląsku - z tamtąd pochodże - żonę mam Rzeszowa. jako iż rok po ślubie moja nie mogła sie przyzwyczaić do śląska i cąły czas chciała wrócić na Podkarpacie to zacżęliśmy szukac.

Znależliśmy, kupilismy i zgryz z moimi rodzicami był spory. Przez jakiś czas nie gadali z nami. ALe tera po upływie juz prawie 1,5 roku wszystko jest lepiej niż mogłoby być. Trawili tę decyzję z 3-4 miesiące..

Po jakiś 6 miesiącach rodzice przyjechali po raz pierwszy i zakochali się i w chałupie i w okolicy. Teraz jeżeli tylko moga wpadają , pomagają i cieszą się razem z nami ze będziemy na swoim.

matka - tak więc się nie załamuj - zakasaj rękawy i ostro do remonciku (jeżlei potrzebny:)) Pokazuj zdjęcia, pytaj - w kazdej możliwej sytuacji doradzimy. No i zapraszam Cie do naszej grupy podkarpackiej - tka samo jak koleżanki i koledzy powyżej. Mozesz mieć trudności z jej znależienię to pomagam :)

grua jest tu

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1584784#1584784

Co do remontu to w mojej stopce jest moja www - też remontuje (kupiłem chałupę jeszcze oakzayjniej niż Ty) powoli finiszuję - i od lutego juz bedę mieszkal - powiem Ci warto, warto i jeszcze raz warto dążyć od tego by BYć Na swoim i u siebie - nawet gdyby miał byc to jeden malutki pokoik na poddaszu :)

sebo8877

nie martw się. Miałam podobnie, jak ogłosiłam rok temu na wigilii, że sprzedajemy mieszkanie i w lecie 2006 się wprowadzamy. Rodzice wieszczyli kleski: nie zdazycie, zostaniecie bez mieszkania i z domem nie nadajacym się do zamieszkania,dziecko nie bedzie miał gdzie spać, zimno, mokro, finanse itp.

Teraz wigilia była u nas w domku, wszyscy zadowoleni a rodzice rozmyslaja jak powinien wyglądac ogród :D :D

Będzie dobrze :D

Matko....norrrmalnie w szoku jestem....myślałam że tylko ja mam takich jęcząco-marudzących rodziców.... :D .

My też nie mieliśmy ich po swojej stronie :wink: ...też zostaliśmy sami z naszą decyzją ....ale dopięliśmy swego.... działka kupiona, papiery na finiszu i na wiosnę zaczynamy budowę :D .

Gratuluję nabytku....dasz radę ....rodzinie z czasem przejdzie.

Najważniejsze że Ty masz to o czym marzyłaś, w końcu trzeba spełniac swoje marzenia -bo bez nich życie byłoby bez sensu :D ....tego sie trzymaj i broń swojego zdania na ten temat jak lwica :D .

Pozdrawiam serdecznie - smoczyca.

kupiliśmy dom!!!!! piękna ruina :) :) :)

znajomi i przyjaciele wspierają a rodzina..... dołują , że nie wyremontujemy,nie wyrobimy finansowo, że po co bo przecież mamy gdzie mieszkać, i zamiast skakac i tańczyc pół dnia przewyłam a od 10 lat marzyłam o domu a od 5 o tym konkretnym .

kupiliśmy go wczoraj(za 54440 nowych polskich 127m2no i poddasze) i teraz mi smutno :cry: bo będzie z tego"wojna domowa" (nie wszyscy jeszcze wiedzą ) i nie będą zachwyceni

powiedzcie kochani moi że dobrze zrobiłam że się uniezależniamy od rodziców i teściów i chcemy mieć swoją ruinę :D :D

chyba ortografów narobiłam pijana jestem trochę i domem i .....

MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI .......

Co do ruiny - wskażcie im jak długo stoi zamek w Malborku...

I nie poddawajcie się.

Pozdrawiam

rany kochani jesteście !!!

przyszłam z pracy i czytam i motyle w brzuchu mi się robią z radości :D :D :D

sytuacja z rodzicami jest jest trochę skomplikowana bo i u rodziców i u teściów mamy teoretycznie po domku i w obu mieszkamy na zmianę i wyjdziemy na strasznych niewdzięczników ale do połowy jednego domku ma prawo szwagier a w drugim żądzi mój ojciec z dziadkiem no i mieliśmy dosyć rozstawiania nas po kątach....

i jak w pierwszym poście MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI NIE MÓWCIE MI WIĘC CO MAM ROBIĆ od wczoraj od 9 rano śpiewam to na całe gardło ,czy to normalne???

dzięki wam wszystkim za wsparcie ,łatwiej mi się cieszyć