leila2004 18.01.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Pięknie się czyta ten wątek. Siedzę , czytam i uśmiecham się do ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 18.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 "że nie wyremontujemy,nie wyrobimy finansowo, że po co bo przecież mamy gdzie mieszkać" O matko, no nie płacz, nie płacz. Ja myślę, że oni z troski standardowo tak dziamgolą. Przecież prawie każdy się zastanawia, czy starczy mu kasy na budowę czy remont. A jak się tak przejmują, to pewnie w biedzie też nie zostawią (tylko żeby nie zapodawali "A nie mówiliśmy?" ). Moja znajoma mieszka z teściami przez ścianę w bliźniaku. Jak się z nimi kiedyś poprztykali, to zaczęli szukać działki, żeby się budować. Rodzice jedni i drudzy w lament, że nie wybudują, nie wyrobią finansowo, że po co, bo przecież mają gdzie mieszkać (przypomina Ci to coś?). No i nie pobudowali. A ja wierzę, że jakby zaczęli, to już meszkaliby u siebie. Gratuluję Ci matko i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 20.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Przy tych galopujących cenach nieruchomości na pewno żle nie zrobiłaś. Zrób staranny remont, a na tej chałupce nie stacisz. A jak się wyjaśni z tymi drugimi domami to zdecydujesz gdzie będziesz mieszkać. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.01.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witaj Odcinasz pępowinę i dziwisz się, że to szok, strach i zgroza?! Wdepnęłaś, bo za dobrze Ci było. Wydoroślejesz teraz. Wyedukujesz. Decyzja bardzo dobra! Praca uczłowiecza. Na lenistwo, które uszczęśliwia, będzie czas , jak skończysz remont. Wchodzisz w ciekawy kawałek swojego życia! Dasz radę. Da się. Trzymaj się i życzę realizacji planów. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 21.01.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Nie wiem czemu Ci rodzice tak mają.Moi także ,zamiast pomóc ,dodać wiary człowiekowi to na odwrót (tyś jest głupia że wogóle myślisz o budowie ,nie masz szans ,itp.)W takiej sytuacji przecież potrzebne jest wsparcie .Ale nie martw się na pewno Wam się uda i będziecie szczęsliwi że mieszkacie na swoim.MARZENIA SĄ PIĘKNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 22.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Przy tych galopujących cenach nieruchomości na pewno żle nie zrobiłaś. Zrób staranny remont, a na tej chałupce nie stacisz. A jak się wyjaśni z tymi drugimi domami to zdecydujesz gdzie będziesz mieszkać. Gratulacje! Zrobiłaś bardzo dobrze realizując marzenia. Jeszcze im pokażesz, kto miał nosa do inwestycji. Teraz bierz się za robotę, a dobre rady rodziny słuchaj uważnie i rób po swojemu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 22.01.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 dzieki wam wszystkim za wsparcie ech trzeba było rodzinie smsa wysłać mniejszy stres!! trzy dni minęły i rorzinka się oswoiła i do pomocy chętni nawet chyba wyrodna córka jestem tak żle ich oceniałam a tu niespodziewana niespodziewanka ale z czego wy będziecie żyć??? zostało jeszcze odpowiadamy ze z przyzwyczajenia .... i troche to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts