Gość 18.05.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 U mnie robiła fajna ekipa.Szybko i posprzątali po sobie.Dostałem fakturę,gwarancję i wszystko co potrzebne do uzyskania dopłaty 25% z funduszu termoizolacyjnego.Wyszło mi po przeliczeniu 37 zł za metr.Poznań.Pozdrowionko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareko 20.05.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 o jakim funduszu termoizolacyjnym mowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 o jakim funduszu termoizolacyjnym mowisz ? Fundusz związany z audytem energetycznym [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 U mnie robiła fajna ekipa.Szybko i posprzątali po sobie.Dostałem fakturę,gwarancję i wszystko co potrzebne do uzyskania dopłaty 25% z funduszu termoizolacyjnego.Wyszło mi po przeliczeniu 37 zł za metr.Poznań.Pozdrowionko. Podejrzanie za tanio- ile za R , ile za M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.06.2003 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Gościu, ten pierwszy Gość miał na myśli chyba tylko robociznę bez materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.06.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Przypuszczam, że codzi tu o dofinansowanie przez urząd miasta/gminy z funduszu Ochrony Środowiska działań proekologicznych. Co do ocieplenia budynku to wchodzi w grę tylko ocieplenie nie nowo budowanego domu lecz budynku postawionego przed rokiem .... i tu niestety nie pamiętam czy to był rok 1990 i czy też jeszcze wcześniej.Podobnie, można uzyskać zwrot częsci kosztów wynikających z zamiany ogrzewania węglowego na gazowe (olejowe?). Warunki podobne.Przy nowej inwestycji zwrotu można oczekiwać tylko w przypadku budowy przydomowej oczyszczalni ścieków zamiast szamba. Niestety nie wszystkie gminy są tak "szczodre". Należy się dowiedzieć czy Twoja Rada Miasta/Gminy podjęła stosowne uchwały.Jeszcze jedno. Część zwrotu inwestycji która została sfinansowana dotacją nie podlega uldze budowlanej PIT.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 10.07.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 to raczej drogo chyba ze dom jest wysoki lub ma duzo gzymsow i takich tam. Generalnie ceny ksztaltuja sie w okolicach W-wy od 20-35 z full opcja czyli panowie wchodza wszystko zabezpieczaja klient o nic sie nie martwi z wyjatkiem pieniedzy robia - sprzataja - faktura gwarancja do widzenia. dla samych tynkow jest to odpowiednio 10-20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts