gośka57 18.01.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam Ile płaciliście za metr paneli i co obejmowała ta usługa?pozdrawiamgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyklon 18.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam!Ja liczę po 13zł/m2 na gotowo, czyi z rozłożeniem foli,pianki i montażem listew. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowis 18.01.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja licze 11zł panele wraz z ułożeniem podklałdu + 3zł/mb listew wykończeniowych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarex 23.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam, ja liczę 15zł m2 za wszystko - dodatkowy rabat w zależności od ilości metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLUBABA 23.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 zależnie od ilości metrów ale ja liczę od 10 zł /m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.01.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam Ile płaciliście za metr paneli i co obejmowała ta usługa? pozdrawiam gośka U nas w Bydzi to są tacy którzy układają za 4 zł/m2 ale bez listwowania. A normalne ceny to od 10zł do 15zł wraz z listwowaniem . Ale nie polecam sugerowaniu się ceną przy wyborze montażysty. Najlepiej od takiego fachowca zażądać licencji , świadectwa ukończenia kursu montażu podłóg panelowych . Bardzo mało montażystów ukończyło takie szkolenia , część z nich to samouki . A najlepiej obejrzeć podłogi zrobione przez danego montażystę ale po np roku eksploatacji . W tedy widać czy jest to fachowiec czy nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 25.01.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 troche prowokacyjnie zaryzykuje stwierdzenie, ze obecnie montaz paneli to praca jaka moze wykonac prawie kazdy i zlecanie jej monterom powinno byc jedynie efektem braku wlasnego czasu na jej wykonanie. rzecz jasna fachowiec zrobi to szybciej, przynajmniej w porownaiu do zoltodzioba. ja i wielu moich kolegow kladlismy panele samemu - pianka, folia, panele klejone i sciagane pasami. po szesciu latach leza jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 26.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Ile płaciliście za metr paneli i co obejmowała ta usługa? pozdrawiam gośka U nas w Bydzi to są tacy którzy układają za 4 zł/m2 ale bez listwowania. A normalne ceny to od 10zł do 15zł wraz z listwowaniem . Ale nie polecam sugerowaniu się ceną przy wyborze montażysty. Najlepiej od takiego fachowca zażądać licencji , świadectwa ukończenia kursu montażu podłóg panelowych . Bardzo mało montażystów ukończyło takie szkolenia , część z nich to samouki . A najlepiej obejrzeć podłogi zrobione przez danego montażystę ale po np roku eksploatacji . W tedy widać czy jest to fachowiec czy nie. Pozdrawiam Nikt mi nie powie, że ukończenie jakiegokolwiek kursu będzie lepsze od praktyki. A eksploatacja - wszystko zależy od użytkownika. Miałem raz reklamacje, że połączenia paneli sie wybrzuszyły i było to niby moją winą - okazało się żekobiekta myła panele mopem cięknącym od wody. Co do układania paneli Gdańsk - 10-15 zł (podkłady ewentualnie pianki +listwy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts