gawel 23.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czesc znalalem cos takiego moze ci sie spodoba http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=54924&offset=30&backcmd=Golden mo troche duzo pomiesczen gospodarczych ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 23.01.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Gawel w srodku super ale z zewnatrz taki modern Jutro mam dostac nowe katalogi , przywiezione prosto z targow budowlanych w Poznaniu. Moze znajde ten jedyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 zerknij na inne projekty od lipińskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czesc znalalem cos takiego moze ci sie spodoba http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=54924&offset=30&backcmd=Golden mo troche duzo pomiesczen gospodarczych ale co tam Widze, że Gaweł ma dobry gust Ja jestem w trakcie budowy. Ma jedną wade: daleko od pieca do łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mi najbardziej podoba się benedykt . Ale niestety u mnie zostaje w swerze marzeń - strona finansowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 24.01.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My właśnie dlatego się zastanawiamy, gdyby był troche tańszy byłoby zapewne łatwiej. Teraz zamiast Tymianku do ścisłej trójki dołączył faworyt z mgprojekt z podwójnym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 24.01.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Moim skromnym zdaniem Benedykt, choć jak dla mnie wszystkie domy są zdecydowanie za duuuże, ale to oczywiście kwestia gustu i zawartości portfela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muddy 30.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 muddy, dlaczego zmieniles zdanie?? 1. Sporo miejsca na dole pochłania hall (~20 m2), a część salonowo - jadalna (naprzeciwko drzwi balkonowych) mało ustawna. 2. Znalazłem projekt Orion i pomyślałem, ze fajnie jest mieć małe, dodatkowe mieszkanko (np. na wynajem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 30.01.2007 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Rozumiem. My mieszkanka nie potrzebujemy:) Jednak mam podobne zdanie co do tego ogromnego holu. Cały czas się zastanawiamy. Z jednej strony fajnie mieć duże wnętrza z drugiej zdajemy sobie sprawę z kosztów ich utrzymania. Myślałam, że wybieranie projektu to najmilsza część a ja mam już dosyć. Ostatnio zastanawialiśmy się nad Faworytem lub Virgo II ale nadal nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Zrób indywidualny i będziesz miała to co chcesz... no w dużej mierze. Przegladałam projekty rok i w końcu miałam dość, mam na zamówienie to co mniej więcej chciałam miec choć idealnie to nie jest.To niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 30.01.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Agnieszka , ile zaplaciliscie za indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 01.02.2007 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No i decyzja prawie zapadła na 95% dom w tymianku 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 03.02.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Czy moge liczyc jeszcze na jakies opinie??np. odnosnie domu w tymianku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts