fijak9 18.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ile rabatu dostaliscie na dachowki cementowe oraz na elenty wykonczeniowe. Mi zaproponowano 14% na dachowke podstawowa i 20% na wykonczeniowe elementy. Ceikaw jestem ile mozna jeszcze ugrać.. W moim przypadku jest to dachowka EURONIT Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Znaczy po ile ta dachówka (nie ważne czy z rabatem 14% czy 99%)Ilo kosztuje sztuka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fijak9 18.01.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Euronit ma ceny rynkowe i kazdy dystr. wychodzi id tej cny dając rabat. I to jest wyznacznikiem rabatu o który pytam. Ale jak ktoś woli to może podac po ile kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 18.01.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja mam znajomego który handluje euronitem i proponuje mi 24zl/m2. Mówi tez zeby kupowac teraz bo w lutym ma drożeć. A wogóle co sadzicie n atemat tego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekowod 18.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 euronit jest tej samej jakości co brac tylko ma moze słabszą reklame. ale dachóweczka całkiem całkiem, zwłaszcza w ciemnych kolorach, ale to rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 18.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ile rabatu dostaliscie na dachowki cementowe oraz na elenty wykonczeniowe. Mi zaproponowano 14% na dachowke podstawowa i 20% na wykonczeniowe elementy. Ceikaw jestem ile mozna jeszcze ugrać.. W moim przypadku jest to dachowka EURONIT Pozdrawiam Jak masz takiego,który daje 20% to bierz bo jak zaczniesz ugrywać to sprzatną Ci dachówkę bo niestety "idzie" podwyżka dość znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts