Pingala 18.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Pozdrawiam wszystkich, którzy budują w okolicach Otwocka Sama mam nadzięję że zacznę w tym roku. Przeglądając posty z ostatnich kilku miesięcy zaczynam się lekko denerwowac ze względu na obecną sytuację na rynku budowlanym. Cieszę się, że grupa otwocka istnieje i dzięki niej można wymieniac się wszelkimi informacjami z tutejszego rynku - a to podstawa dla kogoś takiego jak ja. Nigdy nie budowałam i jestem w tym temacie laikiem. Mam nadzieję,że wesprzecie mnie duchowo w tej wędrówce . Pozdrawiam wszystkich z grupy, a szczególnie ze Świdra - bo właśnie tu zamierzam postawci swój domek. Mam do Was prośbę, jeżeli dysponujecie namiarami do sprawdzonych kier. budowy (a widziałam kilka postów w tym temacie) to bardzo proszę o podzielenie sie namiarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts