MaEmi 18.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 może to nie do końca to mniejsce gdzie powinnam się poskarżyćalezamówiłam sobie newsletter na emaili w 2006 roku byłam z niego bardzo zadowolona - a zwłaszcza z kalendarzy na pulpit monitoraa teraz nicalbo żle szukamale za to dzięki tej usłudze dostaję bardzo dużo reklam - trochę za dużotrudno pożegnam się z nią ale jest mi bardzo przykrodotąd - gdy ktoś wchodził do mojego biura podziwiał piękne widoki i chwalił pomysl wydawnictwa ale mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agn 25.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Kalendarz styczniowy był w newsletterze z 3 stycznia 2007 roku - Sylwestrowe kreacje - Newsletter nr 223 - muratordom.pl. Oto link:http://www.muratordom.pl/15115_MURFDMPWIEJYWAUE_tapety_styczen_2007.htmNa luty będzie pewnie w czwartek 1 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 25.01.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Bardzo dziękujęale ten grudniowy zestaw....... to było to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts