pawcik7 18.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam na wiosnę chciałbym sobie strzelić trawnik z rolki ale tak sobie pomyślałem że może teraz warto tak " wstępnie " Rundup-em polecieć tą dziką trawę co do tej pory u mnie rosła ? Szczerze mówić ja nie zauważyłem żeby trawa jakoś urosła ze względu na okres ciepłej zimy, a jeśli jeszcze nie rośnie to czy jest sens lania Rundup-a ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.01.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 pawcik7,Moim skromnym zdaniem, możesz tylko sobie narobić kłopotów, bo nie wiem czy nie będzie on hamował później wzrostu tej trawy z rolki.Ale napewno powie Ci o tym Mirek Lewandowski, wrzuć mu to zapytanie do Wątku i się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.01.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ileż razy można to samo pisać A może by tak poczytać "instrukcję obsługi" preparatu. Albo któryś z licznych wątków o chwastach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts