sunnychris 18.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 widzialem ze temat juz sie przewijal na forum ale chcialbym wiedziec jak to wyglada z tym konkretnym modelem ( zapisalem sobie na kartce i ja zgubilem jutro dopisze ) Na ta chwile moge pokazac zdjecie : http://al-group.pl/dom/imagepages/image37.html Jesli ktos wie to prosze napisac krok po kroku jak dziecku co odkrecic, co dokrecic a czego nie ruszac.... z Gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Midami 18.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 jestem w trakcie kupowania zbiornika hydroforowegochciałem zapytać dlaczego akurat ten:ocynk z poduszką powietrzną i drogi,anie np.emaliowany z przeponą i tańszysam nie mogę się zdecydować który lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 18.01.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja nie odpowiem Ci na to pytanie dlatego ze to nie ja go kupowalem.... tylko poprzedni wlasciciel.... dlatego nie potrafie go obslugiwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi m 20.01.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 ja napełniłem w 70 ciu procenyach woda,nastepnie dobiłem spręzakka powietrza do 4,5 atm. (no szczycie zbiornika jest zawór jak w kole w aucie) pozostaje potem regulacja włącznika ciścieniowego pompy(pierścień i śroba z tego co pamietam) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 20.01.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 wlasciciel dostarczyl mi dzisiaj instrukcje i gwarancje... jest napisane zeby sposcic wode.... napompowac poduszke do 1.2 atm. i nastepnie napelnic woda i wyregulowac zeby sie wylaczal przy 3.7 proscicna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts