Kejt 18.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam.Zaczynamy powolutku .... budowę. Powiedzcie - będzie zima czy nie ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kalendarzowa jest cały czas.A jak chodzi Ci czy będzie sypał śnieg i czy będzie mróz to chyba nikt nie jest w stanie zagwarantować , nawet górale .Jak według mnie to zima przyjdzie w lutym ale z małym mrozem i pobędzie do marca . A od kwietnia przyjdzie od razu latoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 18.01.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dzięki. Mam takie same przeczucia, aby się sprawdziły. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Właśnie oglądałem pogodę długoterminową i okazuje się że zima przyjdzie do nas od środy 24 stycznia ale na kilka dni Możesz zobaczyć tutaj: http://www.twojapogoda.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 19.01.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witaj.To też dobrze, bo będzie - wymrozi trochę zarazków...mniejsza zachorowalnosc, a że krótka - fajnie - można dalej robić.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts