jjsod 19.01.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A tu zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cieszę się, że jestem pierwsza, życzę w związku z tym samych trafnych decyzji podczas budowania i myślę, że PnB przed Świetami to chyba była dobra wróżba dla całej budowy czego szczerze życze. Tradycyjnie proszę nie dziękować. Będę tu często zaglądać. Pozdrawiam.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 12.02.2007 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 nie zostaje mi nic innego jak podziękować krys1 faktycznie nic szczególnego się u nas nie dzieje, ale zainteresowania jeszcze mniej chyba ten dziennik tylko dla męża piszę bo on zawsze wyczekuje i chętnie czyta co tam napiszę - przynajmniej jest na bieżąco pozdrawiam i zachęcam do komentowania - jeśli ma ktoś ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 15.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 zachęcam do komentowania - jeśli ma ktoś ochotę Myslę, że zachęcać specjalnie nie trzeba . Projekt ciekawy, szkoda tylko, że nie pokazałaś elewacji ... łatwiej by było przelożyć rzuty na bryłę. Trzymam kciuki za powodzenie inwestycji i obiecuję zaglądać i ... komentować Życzę szybkiej wiosny i bezkolizyjnego startu z budową. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 15.02.2007 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 majania już się poprawiłam elewacje wklejone do dziennika niestety bez ładnej wizualizacji... tak to jest z projektami indywidualnymi mają tylko to co niezbędne do PnB Ale mamy kilka zdjęć elewacji które nam się podobają, jak będę miała chwilę to postaram się odszukać i wkleić może dadzą większe wyobrażenie o naszym guście pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 16.02.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 No teraz już widzę więcej ... chyba mam problemy z odbiorem w 3D Interesujący projekt, zwłaszcza, że indywidualny. Podziwiam i gratuluję! Opieraliście się na innych projektach czy wszystko sami wymyślaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 16.02.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Opieraliście się na innych projektach czy wszystko sami wymyślaliście ? układ kuchni z jadalnią i salonem ciut odpatrzony, reszta sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.02.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 faktycznie nic szczególnego się u nas nie dzieje Niedługo się zacznie, a macie jakąś wodę na budowę czy będzie ze studni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 17.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 układ kuchni z jadalnią i salonem ciut odpatrzony, reszta sami Dla mnie rzecz godna podziwu ... więc podziwiam i gratuluje bardzo fajne i funkcjonalne pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 17.02.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 dziękujemy bardzo woda w zamierzeniu ze studni - w piątek mieliśmy badania gruntu, wszystko będzie w dzienniku "na dniach" tylko mam mało czasu, katar i komputer odmawiający posłuszeństwa (wymaga dogłębnego przeinstalowania systemu niestety, a to trwa...) będzie też kilka zdjęć zapraszam do zaglądania Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 02.03.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 widzę że nudą wieje... w każdym razie przewiduję dzisiaj wieczorem jakiś wpisik do dziennika pozdrawiam wszystkich obserwujących Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 03.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 w każdym razie przewiduję dzisiaj wieczorem jakiś wpisik do dziennika No i się nie doczekaliśmy ... A`propos GWC płytowego - dostałam wycenę z firmy Womat: koszt wymiennika wraz z montażem wynosi ok 14 000,00 z 7% VAT-em, no cóż - takie GWC nie dla mnie ... Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 03.03.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 wiem, wiem... i uniżenie proszę o wybaczenie niesłowności myślałam że dam radę coś napisać... ale dziecko poszło spać o północy a jeszcze przygotowywałam ofertę na projekt (ostatecznie do 1:30) dzisiaj mieliśmy maraton przygotowań - jutro o 6:00 rano mąż wyjeżdża na 3 tyg więc pewnie dopiero jutro coś dopiszę ja mam dostać specjalną ofertę dla projektantów... i w związku z tym na ofertę od WOMATu czekam już 3 tydzień... ale jak dostanę to się pochwalę jaki upust "zawodowy" dostałam pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Chciałam napisać, że jestem pod wielkim wrażeniem Twojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 08.03.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Chciałam napisać, że jestem pod wielkim wrażeniem Twojej pracy. no dzięki ale co dokładnie masz na myśli, bo właściwie w dzienniku zamieściłam dużo planów, mało konkretów to ja jestem pod wrażeniem Twojego zawodu przydałaby się taka znajomość 2,5 roku temu... ale nic straconego mam nadzieję że będę miała jeszcze okazję skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.03.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jestem pod wrażeniem nawet samych planów i działania. No i tego, że mąż daleko a Ty jakoś nad wszystkim panujesz. Ja im więcej wiem tym mniej rozumiem, momentami to już całkiem jestem głupia i nie mam sił liczyć ile trzeba tych bloczków itp. Czasami myślę, że gdyby nie dużo większe koszty to lepiej aby cały dom robiła jedna firma i niech sami sobie liczą ile czego trzeba. A Wam jak widzę udało się znaleźć firmę, która ma dobre ceny. A mój zawód to moja pasja. Juz nic więcej nie napiszę, właśnie ścisnęło mnie w gardle bo przypomniałam sobie porody i lata spędzone na sali porodowej. Nie wiem czy jeszcze będę miała to szczęście wrócić do zawodu, bo niańczę swoje maluchy i jeszcze parę lat spędzę na wychowawczym. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 09.03.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jestem pod wrażeniem nawet samych planów i działania. No i tego, że mąż daleko a Ty jakoś nad wszystkim panujesz. Ja im więcej wiem tym mniej rozumiem, momentami to już całkiem jestem głupia i nie mam sił liczyć ile trzeba tych bloczków itp. Czasami myślę, że gdyby nie dużo większe koszty to lepiej aby cały dom robiła jedna firma i niech sami sobie liczą ile czego trzeba. A Wam jak widzę udało się znaleźć firmę, która ma dobre ceny. no plany musze mieć - inaczej zacznę się lenić mąż daleko więc żeby nie uschnąć z tęsknoty - muszę mieć ciągle jakieś zajęcie mi w budowie momaga trochę to że ostatecznie kończyłam wydział budownictwa na polibudzie co prawda kierunek od insalacji a nie murów ale wykłady z budownictwa też miałam więc mi łatwiej - ale przecież każdy musi być dobry w swojej specjalności a nie we wszystkim a ja myślałam czytając ceny podawane tutaj na forum, że nasza ekipa jest raczej z tych droższych... bo to jest bez okien i instalacji - ale jeśli nadal wygląda tanio to się ogromnie cieszę Pozdrawiam i życzę szybkiego odnalezienia "swojej" ekipy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 21.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 To już pewnie niedługo zobaczymy pierwsze zdjęcia fundamentów? Byleby pogoda Wam dopisała. My w zawieszeniu. Myślę, że za bardzo idealizowałam budowę i jej koszty. Ale nic to, czas potrafi być dobrym lekarzem. Pozdrawiam i trzymam kciuki. odnośnie tego żwiru to nie mam nic dokładnego ale może coś ci się przyda: Pospółka/zasypka/piasek do tynków Danielewski DąbrowaAlfred Dorn 603 086 220żwirownia Dolata 602 505 707 0-61 894 46 44sortownia żwiru, za żwirownią w Dąbrowie 602 487 337 0-61 814 33 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jeżeli chodzi o żwir zadzwoń do p. Marcina 0 602 157 043. Wynegocjowałam niezłą cenę a jakbyś potrzebowała CATa to do p. Macieja 0 606 464 288. Panowie współdziałają ze sobą i praca wre!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 21.03.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 majania krys1 dzięki za namiary cate już mam umówionego na poniedziałek - na 8 rano a co żwiru to zadzwonię ale płukany niestety żądko się zdaża i to w tak małych ilościach żeby dowieźli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts