Marzin 30.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 - jakieś 50m toczyliśmy te kręgi na docelowe miejsce (okazało się że przez działkę sąsiadów którzy na działce następnej już mieszkają - ale taka nieogrodzona i w ogóle - no więc przejechał po niej catepilar ze 2 razy, zniszczeń żadnych nie porobił, my chodziliśmy i tyle - ale jak wyjeżdżaliśmy popołudniu to wyskoczyła Pani zza płotu i z pretensjami że kto nam pozwolił chodzić po tej działce, czy mamy pozwolenie właściciela, bo ona jest właścicielem no niby rację miała, ładnie przeprosiłam, ale miłe to nie było... Popatrz, a przez moja działkę ludzie sobie norlmalnie zrobili drogę, i nawet jak już ją kupiłem, to tego nie zagrodziłem, żeby sąsiad miał lepszy dojazd z mat. budowlanymi. Płot powstał dopiero chwilę przed zdjęciem humusu. Wszystko zależy od ludzi. Oby to było pierwsze i ostatnie spięcie z sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 30.03.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 i nawet jak już ją kupiłem, to tego nie zagrodziłem, żeby sąsiad miał lepszy dojazd z mat. budowlanymi. Płot powstał dopiero chwilę przed zdjęciem humusu. Wszystko zależy od ludzi. Oby to było pierwsze i ostatnie spięcie z sąsiadami. no bo widzisz, Ty jesteś spoko gościu ale niestety nie jest to standard w społeczeństwie i w związku z tym musimy chyba szybko się ogrodzić - nie przed sąsiadami i nieproszonymi gośćmi - tylko żeby ekipa przez przypadek nie weszła 0,5m poza naszą działkę... no bo robotników się nie upilnuje (przecież nie będę tam stała i ich pilnowała ) - oni po kilku miesiącach wyjadą, a ja zostanę z problemami sąsiedzkimi... cóż nikt nie powiedział że będzie łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 01.04.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witaj Inwestorko podczytują Twój dziennik od kilku dni , bo podobnie jak Wy zabieramy się za budowę domu . Podziwiam Cię i życzę powodzenia . Pozwolisz , że od czasu do czasu zajrzę . Przeraża mnie ta cała bieganina , dlatego wart podczytać jak ktoś inny sobie poradził . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 04.05.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam! I co tam u Ciebie na placu boju? Widziałam na naszym głównym wątku że wychodzicie z ziemi...tylko gdzie zdjęcia ??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 04.05.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam! I co tam u Ciebie na placu boju? Widziałam na naszym głównym wątku że wychodzicie z ziemi...tylko gdzie zdjęcia ??!!! Obiecuję że się poprawię najpierw spora bieganina, potem choroba, teraz sterta zaległości (nie tylko w pisaniu dziennika... głównie zawodowych) i w ten sposób zaniedbałam... ale skoro są chętni do czytania i zainteresowani to pewnie łatwiej mi będzie się zmobilizować Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 05.05.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 dla nie mogących się doczekać tutaj są zdjęcia z montażu GWC w obrysie naszych fundamentów życzę miłego oglądania Pozdrawiam Asia link nie działa, ale zdjęcia już w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 18.05.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć, praca widzę wre! Nieźle, nieźle. Też chciałem GWC i patrząc teraz na zdjęcia w waszego montażu zżera mnie zazdrość No a jak tam dlasze postępy, bo pewnie od ostatniego wpisu w dzienniku cosik się działo? Pewnie mury już gotowe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.06.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A ja chciałem powiedzieć, że dziennik super, i że dużooooo czytania;) To pierwsze tak fajne zdjęcia w Muratorze z montażu GWC płytowego ;] Brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 FAjne zdjęcia, fajne zdjęcia i fajne zdjęcia prosimy o nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 03.07.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 będą nowe, jak będzie mniej pracy... obiecuję że się za to zabiorę... ze świeżych wiadomości - jutro strop zalewają wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u mnie strop będzie lany na dwa razy - od środę za tydzień - wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Tak nieśmialo zapytam, jak tam postępy prac na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 17.07.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 cóż... nie mam czasu swojego projektu instalacji gazu wykończyć a co dopiero zajmować się dziennikiem...zleceń na projekty mam do października...aktualny etap: zalany strop i na dniach wchodzą murować dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 15.09.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 coś wkleiłam w dziennik - miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.09.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Zdjęcia super!! Fajnie sobie dajecie radę Trzymam kciuki;) za postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 17.09.2007 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Aktualnie mam na "tapecie" problem jakie zrobić parapety zewnętrzne i drzwi (również zewnętrzne) żeby to się ładnie komponowało - ani komin ani podmurówka nie będą miały nic wspólnego z klinkierem i stąd moje wątpliwości czy parapety klinkierowe będą dobrze wyglądać co do drzwi zewn to jak na razie typujemy: http://www.progressdrzwi.pl/produkt_zoom.php?id=373 czekam na opinie i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.09.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Będą kształtem wzorów pasować, bo Wasz dom ma klasyczną bryłę. Moim zdaniem nie można wsadzać wersji "new modern" do klasycznych brył. Ale to tylko moje zdanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 22.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Piękna ta elewacja. Gratuluję. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 23.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Asiu, piękne kolorki elewacji. Baaardzo mi odpowiadają. Jakie to? Jaka firma, kolor, cena... interesuje mnie wszystko Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts