jjsod 23.04.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dziękuję wszystkim za pochwały majania napisał: Asiu, piękne kolorki elewacji. Baaardzo mi odpowiadają. Jakie to? Jaka firma, kolor, cena... interesuje mnie wszystko Pozdrawiam, Ania tynk akrylowy Kabe, baranek 1,5mm, wiaderko 25kg (na ok 10m2 ściany) niecałe 120 brutto kupowany i mieszany w Brico Depot przy Góreckiej (bardzo miła obsługa przy mieszalniku) Pod to podkład gruntujący Kabe wiadro starcza na 50m2 kosztuje niecałe 90zł (nie pamiętam dokładnie - a nie mam siły szukać faktury) kolory: G1050 (jaśniejszy) G1080 (ciemniejszy) widzieliśmy dom w tych kolorach i zapytaliśmy się o kolor - stąd wiemy że nic przez 3 lata z tynkiem i kolorem się nie dzieje (tyle stoi tamten dom) więc mamy nadzieję że wybór trafiony ps. Zapraszam do oglądania w realu jakby ktoś miał ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 25.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzięki również za zaproszenie! Jak tylko uporamy się z pracamy "ogródkowymi" (wykonywanymi własnymi siłami - satysfakcja bezcenna) to chętnie obejrzę i pomacam tynk. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 majania napisał: Dzięki również za zaproszenie! Jak tylko uporamy się z pracamy "ogródkowymi" (wykonywanymi własnymi siłami - satysfakcja bezcenna) to chętnie obejrzę i pomacam tynk. Pozdrawiam, Ania Też bym chętnie zbadał chropowatość tego tynku No ale cóż, wierzę na słowa, że jest super "delikatny" i taki jak wszyscy lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 02.05.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Oj ładne te kolorki elewacji ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts