Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika

jjsod

Recommended Posts

Dziękuję wszystkim za pochwały :)

majania napisał:
Asiu, piękne kolorki elewacji. Baaardzo mi odpowiadają. Jakie to? Jaka firma, kolor, cena... interesuje mnie wszystko :roll:

Pozdrawiam, Ania

tynk akrylowy Kabe, baranek 1,5mm, wiaderko 25kg (na ok 10m2 ściany) niecałe 120 brutto kupowany i mieszany w Brico Depot przy Góreckiej (bardzo miła obsługa przy mieszalniku)

Pod to podkład gruntujący Kabe wiadro starcza na 50m2 kosztuje niecałe 90zł (nie pamiętam dokładnie - a nie mam siły szukać faktury)

kolory: G1050 (jaśniejszy)

G1080 (ciemniejszy)

widzieliśmy dom w tych kolorach i zapytaliśmy się o kolor - stąd wiemy że nic przez 3 lata z tynkiem i kolorem się nie dzieje (tyle stoi tamten dom)

więc mamy nadzieję że wybór trafiony :)

ps. Zapraszam do oglądania w realu jakby ktoś miał ochotę :)

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

majania napisał:
Dzięki :) również za zaproszenie! Jak tylko uporamy się z pracamy "ogródkowymi" (wykonywanymi własnymi siłami - satysfakcja bezcenna) to chętnie obejrzę i pomacam :wink: tynk.

Pozdrawiam, Ania

Też bym chętnie zbadał chropowatość tego tynku :lol: No ale cóż, wierzę na słowa, że jest super "delikatny" i taki jak wszyscy lubią.