Wojciech Nitka 18.05.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Wszystkich tych, którzy pisali do mnie na "Prywatne wiadomości" bardzo przepraszam, że nie odpisałem. Ale dopiero dziś odkryłem, że coś takiego istnieje.Od dziś będę je przeglądał i postaram się na nie odpowiadać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.05.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Bardzo miło, Czekam na odpowiedź z niecierpliwością. I z góry dziękuję Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 19.05.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Przyłączam się do "podzieńkowań z góry", i czekam z nieustającą niecierpliwością!Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts