chaplin50 18.05.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. Niestety niewiele wiem o budowaniu domu i materiałach a ze względu na koszty z pewnością będę zmuszony budować systemem gospodarczym. żwracam się z ogromną prośbą o porady oraz do wszystkich budujących się w okolicach Szczecina o adresy do składów budowlanych lub sklepów gdzie można wytargować najlepsze rabaty, a może ktoś mi poleci tanich fachowców lub wnikliwego inspektora nadzoru. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frytka 19.05.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 W zeszłym roku wybudowaliśmy(czytaj majster) z żoną domek w Kościnie. udało nam sie znaleść fajna i tania ekipę, która zna sie na pracy. Od fundamentów do wieńca wszystko zrobili dobrze.Jeśli chcesz więcej informacji na temat pana Mirka to daj cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 19.05.2003 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Oczywiście,wszystkie ekipy mnie interesują,proszę daj jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.05.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witam,Chaplin50 - prosze nie zrozum mnie zle, lecz na Twoim miejscu zwrocilbym uwage na ilosc postow napisanych przez Frytke i wnioski mogace wyplywac z tego faktu.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 20.05.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Nie bardzo rozumiem Pagin. Co ma piernik do wiatraka???Jak ktoś nie jest bywalcem forum to znaczy, że nie mógł zbudować domu??? Chyba przesadziłeś.Chaplin - daj znać na priva w jakich okolicach budujesz to też ci coś podrzucę. mam dobre hurtownie, paru wykonawców i inspektora budowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 FRYTKA JA tez buduję w Koscinie...zdradzisz który to Twój domek:smile:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 chaplin zerknij na prywatne wiadomosci:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frytka 20.05.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Witam ponownie.Teska 100m od Ciebie w strone drogi, pozdrawiam 2 tygodnie temu wróciłem z............ Do zobaczenia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frytka 20.05.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Witajcie,chaplin50 oto kontakt do mnie. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 FRYTKA...NO WIESZ CO !!!!! i nawet nie zadzwonisz, no pięknie....domyslałam sie że to Ty :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 a tak nawiasem...to chodz do grupy szczecinskiej:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 28.05.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Ja też się buduję w Szczecinie - co to za grupa i jak się mogę do niej przyłaczyć?Księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts