vanderbobo 19.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 u mnie sąsiadowi rozwaliło 2 szczyty z BK wymurowane jakieś 2 tyg temu, przyjechałem i coś mi się krajobraz nie zgadzał, patrzę a tu faktycznie leżą pustaki pod domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dolnośląskie wita Na drodze z pracy do domu leżą wszystkie większe tablice drogowe. Kilka drzew niestety też. Na budowie zero strat Pozwiewało tylko folie z odpadów drewna pozostałych po budowie. Spałem jak niemowle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawwoj 19.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Eeee to u mnie słabiutko. Szamba z kręgów zalane do możliwości. Wiosną je wywale i zakpie plasikowy zbiornik. Co sie będe co jesień stresował. - 2 tys do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 19.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Hej! Oczywiscie noc ciążka,tzn nie zmróżyłam oka dopóki nie wpadłam na pomysł ze mozna słuchać mp3 dość głośno(i przy niej drzemać) tak żeby nie słyszeć jak wieje wiatr.W nocy brakło prądu i miałam problem z piecem(zagotowało wode)...ups do pieca w drodze... Rano po oględzinach działki stwierdziłam,że poza kilkoma sztukami zerwanych paneli z przybitki,wywróconego kosza na śmieci i wystraszonych psiaków pchających się do domu jest oki.Usterka już naprawiona -asystowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjans1 19.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Dolnoślaskie -Czarna Góra -Stronie SląskiePostawili dom OK i dach OK-nic się nie przewaliło ani nie wyleciało-dalej.A wiatr byłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł.\ http://lh6.google.com/image/lucjans1/RbEm9eoHtrI/AAAAAAAAABQ/6or_BcAQwBE/PB240234.JPG&imgmax=640 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 19.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 jechałem niepewnie na działkę, bo na parkingu dwa garaże bez dachu, komin pobliskiej ciepłowni obrany z blachy do połowy, dalej kilka drzew wyrwanych i dom bez dachu- horror! w sklepie do kawy 3 in 1 dostałem niusa gratis - akacje wywaliło na ogrodzenie (dobrze że stara siatka tylko). Chałupa stoi, ganek nie odleciał - uff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejHH 19.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam wszystkich! ...wszedzie wczoraj wialo .ipadalo takze w Hamburgu ale na mojej budowie w Polsce ,jak na razie nic zlego sie nie stalo. Nie poleciala zadna dachowka .........i dobrze tyle na razie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Suwałki, na barometrze wczoraj ciśnienie spadło błyskawicznie do 940hPa. Myślałem, że jesteśmy w oku zapowiadanej wichury. A tutaj miłe rozczarowanie. Taki męski wiaterek. Czyli prawie nic. Dla niewtajemniczonych. Męski to jak podmuchuje. Żeński to jak p.......i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 19.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mnie "urwało" blaszaka na budowie - zatrzymał się na hałdzie ziemi w rogu działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjans1 19.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Panie Januszu peosze o pełną wypowiedż cytat: Męski to jak podmuchuje. Żeński to jak p.......i -----i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoo 19.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Z gospodarczego poszło z wiatrem prawie 30 dachówek część została na dachu cała a część stłuczona na ziemi. Naprawa- prawie dwie godziny na dachu, a tu cały czas wiałoooooooo że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Panie Januszu peosze o pełną wypowiedż cytat: Męski to jak podmuchuje. Żeński to jak p.......i -----i co???? Panie Lucjansie. Jeszcze chcę trochę pobyć na tym forum A w Suwałkach zaczął padać śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 20.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 mnie wywiało pokrywkę od szamba, bardzo dziwne - krążek metalowy wciskany na rurę kanalizacyjną znalazłem jakieś 20 m dalej. Czy było jakieś ciśnienie w szambie? Może przez wywiewki kanalizy powstało nadciśnienie w szambie i pokrywka wyskoczyła. sąsiadowi obrało z sidingu kawałek ściany przy oknie - ale wełny nie wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts