anwas 19.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam, Jestem na etapie zakupu projektu domu. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/faworyt/index.php Zastanawiam się jak zasłonić w przyszłości okna łukowe z poddasza. Przeszukałam internet i zadzwoniłam do wielu firm montujązych żaluzje, rolety etc. wszyscy doradzają zmianę okien ponieważ brak jest na rynku żaluzji mogących zasłonić takie okna (pionowe żaluzje nie podobają mi się).Dodam, że jestem zwolenniczką samych firan w oknie lub w ogóle okien "gołych" ale chciałabym się móc zasłonić okna latem od słońca i a wieczorem od ciekawskich spojrzeń.Może ktoś mógłby się podzielić swoim doświadczeniem, fotkami z aranżacji takich okien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iguana27 19.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Miałam taki sam problem, bardzo duże okno w salonie na piętrze, prawie 4 metry szerokości i 1,70 wysokości. Kupiłam rolety rzymskie, niestety nie ma takich długich stelaży więc mam w 3 kawałkach. Rolety są ok ale linia łuku wewnątz salonu jest prawie niewidoczna. Niestety nie umiem wklejac zdjęc wiec nie moge tego pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 19.01.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Problem w tym projekcie polega dodatkowo na tym, że każde z okien w lukarnie jest od innego pokoju a skos lukarny powoduje że niemożliwe jest powieszenie nad oknem prostego karnisza czy prosej rolety montowanej na ścianie Jeśli można, poproszę zdjęcia na e- mail: [email protected] Dziękuję i pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts