Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy ktoś zna prace tego wykonawcy? ściany strukturalne

Recommended Posts

http://www.artsciany-kolyszko.pl

Mam prosbę, jakby ktoś słyszał, o tym wykonawcy jakieś informacje (dobre, złe).

Ma mi wykonać ścianę, ale nie wiem czy robi to solidnie...

Jest z Warszawy

Dzięki za pomoc :)

https://forum.murator.pl/topic/69960-czy-kto%C5%9B-zna-prace-tego-wykonawcy-%C5%9Bciany-strukturalne/

a na metalowe żuki, to jeszcze się nie zdecydowałem, może sam beton z warstwą wosku..?

jeśli uważasz, że to wzornictwo jest piwnicowe, to większość gazet wnętrzarskich zamiast w domach robi zdjęcia po piwnicach, bo wszedzie je widać.. :-?

a na metalowe żuki, to jeszcze się nie zdecydowałem, może sam beton z warstwą wosku..?

jeśli uważasz, że to wzornictwo jest piwnicowe, to większość gazet wnętrzarskich zamiast w domach robi zdjęcia po piwnicach, bo wszedzie je widać.. :-?

Nie ładne co modne ale co się komu podoba .......... jak masz potrzebę posiadania wnętrza z gazety wnętrzarskiej - dlaczego nie ?

:):):) Ale żuczki czaderskie :):)

jak dla mnie bardzo chlodne wnętrza,wg mnie nie pasujące do ogniska domowego, ale jeśli ci sie podoba to najważniejsze. Ja znam dziewczynę z Gdyni, która u mnie zdobiła kominek i myslę, że mogę ja polecić. Pracuje w całej Polsce - w zależności gdzie ma zlecenia. Jak byś chciał namiar - mogę poszukać.

krzysiek

świetna stronka i ciekawy wykonawca.

Oszczędne, bo mając taką ścianę-płaskorzeźbę nie trzeba juz inwestowac w obrazy!

Tylko chyba trochę niepraktyczne-juz widze ten kurz w kazdej szczelince i wglebieniu.

clue