krzysiek_ 19.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 http://www.artsciany-kolyszko.pl Mam prosbę, jakby ktoś słyszał, o tym wykonawcy jakieś informacje (dobre, złe). Ma mi wykonać ścianę, ale nie wiem czy robi to solidnie... Jest z Warszawy Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.artsciany-kolyszko.pl/wnetrza.html co to ma być ? piwnicowy dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_ 22.01.2007 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a na metalowe żuki, to jeszcze się nie zdecydowałem, może sam beton z warstwą wosku..? jeśli uważasz, że to wzornictwo jest piwnicowe, to większość gazet wnętrzarskich zamiast w domach robi zdjęcia po piwnicach, bo wszedzie je widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a na metalowe żuki, to jeszcze się nie zdecydowałem, może sam beton z warstwą wosku..? jeśli uważasz, że to wzornictwo jest piwnicowe, to większość gazet wnętrzarskich zamiast w domach robi zdjęcia po piwnicach, bo wszedzie je widać.. Nie ładne co modne ale co się komu podoba .......... jak masz potrzebę posiadania wnętrza z gazety wnętrzarskiej - dlaczego nie ? :) Ale żuczki czaderskie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_ 22.01.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 są śmieszne ważne by mi się podobały, chyba jednak się zdecyduję na nie dzięki![/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_ 22.01.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.artsciany-kolyszko.pl/wnetrza.html fajny czy nie?czy beton z żuczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 krzysiek_ rewelacja!!!! Jestem za. I to z żuczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamarcin 22.01.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 jak dla mnie bardzo chlodne wnętrza,wg mnie nie pasujące do ogniska domowego, ale jeśli ci sie podoba to najważniejsze. Ja znam dziewczynę z Gdyni, która u mnie zdobiła kominek i myslę, że mogę ja polecić. Pracuje w całej Polsce - w zależności gdzie ma zlecenia. Jak byś chciał namiar - mogę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clue 23.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 krzysiek świetna stronka i ciekawy wykonawca.Oszczędne, bo mając taką ścianę-płaskorzeźbę nie trzeba juz inwestowac w obrazy!Tylko chyba trochę niepraktyczne-juz widze ten kurz w kazdej szczelince i wglebieniu. clue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts