Anaor 19.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 http://images11.fotosik.pl/26/d8be033a063cb650med.jpgJak w temacie i co myślicie o takiej kolorystyce jako całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 20.01.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 To normalna karpiówka , krycie w koronkę, kolor czerwony - prawdopodobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 21.01.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 O to właśnie chodzi że to nie jest czerwony tylko bardziej jasny brąz, ktoś może wie jak ten kolor nazywa się fachowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 21.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Mi też to wygląda na czerwoną angobę ale skoro twierdzisz, że w rzeczywistości to inny kolor to może najprościej byłoby zapytać poprostu właściciela jaka to dachówka Z regułu taki jasnobrązowy kolor jak go nazywasz to kasztanowy ale ten kasztan u każdego producenta wygląda inaczej. W robenie jest prawie czerwony. Ja już kupiłam ( choć jeszcze nie położyłam ) Von Muller ( teraz to Koramic) kasztanowy i on jest właśnie taki ładnie jasno brązowy bez tej "czerwoności". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 21.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Kiedyś taką układaliśmy i miała kolor:czerwony tradycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 21.01.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Jest to bardzo ładna dachówka i dom jakis znajomy ale więcej pary nie puszczę -ale to nie mój dom no bo ja mam ten ładniejszy sposób układania karpiówki tj w łuskę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts