JoShi-bis 19.01.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chciałabym się dowiedzieć za co zostałam zablokowana. Nie uważam, żeby którykolwiek z moich postów łamał regulamin. Zostałam bez uprzedzenia zablokowana. Żądam wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Wysłałam priw do Ciebie. Wyszedł, czyli nie całkowity ban, a blokada. Redakcjo, komu się omsknął paluszek? Jeżeli to sprawka kogoś od was, to pora to naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Pewnie za "złośliwości"... Też dostałam ostrzeżenie na priva! BTW, a trolle jednak wracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Pewnie za "złośliwości"... Też dostałam ostrzeżenie na priva! BTW, a trolle jednak wracają.jako i ty wrocilas Nike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 20.01.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Joshi Bylem banowany wielokrotnie .Za kazdym razem wierzylem , ze byla to pomylka , towarzyskie nieporozumienie .Po ktoryms banie zrozumialem , ze takie jest destiny , taka moja karma . Mam nadzieje , ze podnioslem Cie na duchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Nie podniosłeś, ale dzieki, że się starałeś. Jestem oburzona. Zrozumiałabym ban w czasie, kiedy rzeczywiście złośliwie się wypowiadałam na temat nieudolności ekipy obsługującej forum. Zrozumiałabym ban poprzedzony choć jednym słowem upomnienia, ostrzeżenia czy innej informacji. Zaistniałą sytuację traktuję jako kolejny przejaw nieudolności i amatorszczyzny uprawianej przez administracje forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Nie podniosłeś, ale dzieki, że się starałeś. Jestem oburzona. Zrozumiałabym ban w czasie, kiedy rzeczywiście złośliwie się wypowiadałam na temat nieudolności ekipy obsługującej forum. Zrozumiałabym ban poprzedzony choć jednym słowem upomnienia, ostrzeżenia czy innej informacji. Zaistniałą sytuację traktuję jako kolejny przejaw nieudolności i amatorszczyzny uprawianej przez administracje forum muratora. Joshi ,mysle ze to taka gra wstępna tak naprawde to lecisz na Redakcje ..ino jeszcze o tym nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.01.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Joshi Ciesze sie , ze juz jestes odbanowana . Ja naprawde lubie sie z Toba klocic . ps. forumowicz bez bana , to jak zolnierz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A ja z Tobą nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.01.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Chcesz o tym porozmawiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ... to wszystko za niewinność... ... też kiedyś byłem niewinny ale szybko się nauczyłem J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No cóż na moją sympatię to Redakcja liczyć na pewno nie może... A niby takie profesjonalne forum. Ban bez słowa, bez odpowiedniego słowa również przywrócenie na forum. Wypinania dupy na użytkownika ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No cóż na moją sympatię to Redakcja liczyć na pewno nie może... A niby takie profesjonalne forum. Ban bez słowa, bez odpowiedniego słowa również przywrócenie na forum. Wypinania dupy na użytkownika ciąg dalszy. Auuuu, a to się dopiero Redakcja zmartwi - pewnie się zapłacze. Ciekawe czy to ujma , czy zaszczyt dla tego "amatorskiego forum", ze taki profesjonalny moderator się na nim udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nie obchodzi mnie czy się redakcja zmartwi czy nie... Swoje zdanie na ten temat już mam i je głośno wyraziłam. Myślę, że każdy kto na tym forum został zablokowany niesłusznie lub przypadkiem i nie usłyszał tego co jednak redakcja powinna z siebie wydusić myśli podobnie. Ot i wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy moglabys zaczac klocic sie na wesolo jakos? Tak to taka jestes agresywna , ze sie Ciebie boja A moze postrasz , ze odejdziesz? Z wlasnych dosc bogatych doswiadczen musze powiedziec , ze .. gdyby mnie az tak wkurzyli to pewnie bym tu nie wchodzila wiecej i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.01.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy moglabys zaczac klocic sie na wesolo jakos? Nie... Są sprawy, które mnie nie śmieszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.01.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 gdyby mnie az tak wkurzyli to pewnie bym tu nie wchodziła więcej i juz Tym samym ukarałabym co najwyżej siebie. A nie bardzo mam za co... Redakcji zwisa i powiewa, czy ja to wchodzę dlatego nie zamierzam robić takiej manifestacji. Za to uważam, że mam na forum prawo wysłowić moje niezadowolenie... Redakcja zarzuciła mi kiedyś, że się na czymś tam nie znam, bo ja prowadzę amatorskie serwisy, a redakcja prowadzi profesjonalne. Ja się po dziś dzień tego profesjonalizmu doszukać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts