Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ban ? Za co ?

JoShi-bis

Recommended Posts

Nie podniosłeś, ale dzieki, że się starałeś.

Jestem oburzona. Zrozumiałabym ban w czasie, kiedy rzeczywiście złośliwie się wypowiadałam na temat nieudolności ekipy obsługującej forum. Zrozumiałabym ban poprzedzony choć jednym słowem upomnienia, ostrzeżenia czy innej informacji.

Zaistniałą sytuację traktuję jako kolejny przejaw nieudolności i amatorszczyzny uprawianej przez administracje forum muratora.

Nie podniosłeś, ale dzieki, że się starałeś.

Jestem oburzona. Zrozumiałabym ban w czasie, kiedy rzeczywiście złośliwie się wypowiadałam na temat nieudolności ekipy obsługującej forum. Zrozumiałabym ban poprzedzony choć jednym słowem upomnienia, ostrzeżenia czy innej informacji.

Zaistniałą sytuację traktuję jako kolejny przejaw nieudolności i amatorszczyzny uprawianej przez administracje forum muratora.

Joshi ,mysle ze to taka gra wstępna

tak naprawde to lecisz na Redakcje ..ino jeszcze o tym nie wiesz 8)

No cóż na moją sympatię to Redakcja liczyć na pewno nie może... A niby takie profesjonalne forum. Ban bez słowa, bez odpowiedniego słowa również przywrócenie na forum. Wypinania dupy na użytkownika ciąg dalszy.

Auuuu, a to się dopiero Redakcja zmartwi :cry: - pewnie się zapłacze.

Ciekawe czy to ujma , czy zaszczyt dla tego "amatorskiego forum", ze taki profesjonalny moderator się na nim udziela.

Nie obchodzi mnie czy się redakcja zmartwi czy nie... Swoje zdanie na ten temat już mam i je głośno wyraziłam. Myślę, że każdy kto na tym forum został zablokowany niesłusznie lub przypadkiem i nie usłyszał tego co jednak redakcja powinna z siebie wydusić myśli podobnie. Ot i wszystko...

Czy moglabys zaczac klocic sie na wesolo jakos? :roll: :D

Tak to taka jestes agresywna , ze sie Ciebie boja :-?

A moze postrasz , ze odejdziesz?

Z wlasnych dosc bogatych doswiadczen musze powiedziec , ze ..

gdyby mnie az tak wkurzyli to pewnie bym tu nie wchodzila wiecej i juz :roll:

gdyby mnie az tak wkurzyli to pewnie bym tu nie wchodziła więcej i juz :roll:

Tym samym ukarałabym co najwyżej siebie. A nie bardzo mam za co... Redakcji zwisa i powiewa, czy ja to wchodzę dlatego nie zamierzam robić takiej manifestacji. Za to uważam, że mam na forum prawo wysłowić moje niezadowolenie...

Redakcja zarzuciła mi kiedyś, że się na czymś tam nie znam, bo ja prowadzę amatorskie serwisy, a redakcja prowadzi profesjonalne. Ja się po dziś dzień tego profesjonalizmu doszukać nie mogę.